Avantajele roletelor textile

Avantajele roletelor textile

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentand o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, in anumite situatii putand inlocui jaluzelele verticale.

Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si in acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci cand se doreste pot fi stranse cu usurinta in partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Roletele textile se pot folosi atat in spatiile pentru birouri cat si in cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina - culori - texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei in orice pozitie, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior.

Tipuri de rolete textile:

  1. Rolete textile simple
    Roletele textile sau, cum le spun altii, rulouri textile, sunt produse de protectie solara si decor care ca si sistem au un ax pe care se infasoara o panza actionata prin intermediul unui mecanism cu lant.
  2. Rolete cu caseta standard sau avangard
    Roletele cu caseta sunt de fapt roletele simple ascunse intr-o caseta. Axul si materialul se strang in caseta fapt ce face ca pe parcursul utilizarii materialul sa fie mai protejat atunci cand este inchisa si deasemeni confera un design deosebit deoarece produsul este integrat cu tamplaria avand aceleasi culori atat termopanul cat si roleta cu caseta si ghidaj.
  3. Rolete Day & Night
    Rulourile Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularitati in ceea ce priveste aspectul si functionalitatea lor, fiind utilizate in cadrul amenajarii spatiilor interioare.

Sistemul pe care ruleaza este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constand in aceea ca panza este dublata si are o structura in care fasiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara in doua fasii, putandu-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale panzei.

Acest tip de rulouri poate fi montat intr-o gama variata de culori si materiale.

Rulourile Day & Night sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea in orice pozitie intermediara.

Location (Map)

Strada Prelungirea Bucureşti, Bl. D3, Sc. 1, Parter, Călărași, jud. Calarasi 910146, România
3
Avantajele ferestrelor tip termopan din PVC
 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts