Portile automatizate ofera siguranta maxima casei tale

Portile automatizate ofera siguranta maxima casei tale

​Cele mai populare automatizari porti sunt cele batante. Pe langa portile batante sunt si alte tipuri de automatizari.
Automatizarile cu brat articulat sunt folosite cand spatiul in curte e foarte mica. In cazul in care spatiul este o problema puteti folosii automatizari pentru porti culisante (glisante) , sunt foarte populare in zone comerciale.

Primele automatizari pentru porti au fost cele hidraulice. In trecut aceste motoare au fost foarte scumpe. Motoarele hidraulice sunt create pentru porti industriale grele. 

Cel mai important lucru este siguranta casei tale. Automatizarile sunt foarte sigure pentru utilizator, dar pot fi un pericol major in special utilizatorilor neinstruiti. Exista diverse dispozitive de siguranta disponibile pentru a va asigura ca portile metalice indeplinesc cele mai inalte standarde europene de siguranta. 

Cel mai important motiv pentru instalarea portilor automate este siguranta ta si a familiei. Este extrem de dificil pentru hoti sa forteze poarta cand aveti instalat o automatizare. Nu uita ! Coloana vertebrala a oricarei porti electrice, fie automata sau manuala este automatizarea pentru poarta. 

Daca sunteti proprietari de firma sistemul de deschidere o sa asigure clientilor siguranta maxima 24/7.

Cu toate ca aveti instalate sisteme de alarma, ofera plus de securitate, dar obiectivul principal este ca poarta ta sa descurajeze potentialii intrusi inainte de a ajunge la intrare. Cu iluminarea eficienta poti speria intrusii. Multi intrusii prefera intunericul. 

Aceste sisteme de iluminat trebuie instalate in toate zonele intunecate, inclusiv in aproprierea portii sau aprope de tufis.

Prima ta prioritate intotdeauna sa fie securitatea. Proprietarii investesc mult timp si bani in casele si afacerile lor, protectia proprietatii este foarte importanta. 

Inainte de a instala poarta nu uita sa iei in considerare culorile, modelele de porti, alegeti varianta care va place, imbunatatiti aspectul proprietatii.

Site-ul www.gatemaster.ro este un site de automatizari porti va putem ajuta oricand cu detalii despre produsele noastre.

12
 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts