Altruism

Altruism

Secolul vitezei și societatea în care trăim astăzi ne face să uităm sentimentele umane, naturale, firești, care făceau parte din viața simplă din trecut, unde oamenii se iubeau mai mult, se ajutau, se apreciau se respectau...

Dispariția lor va avea efecte negative în timp asupra tuturor, de aceea eu m-am gândit să readuc în atenție prin anumite postări această atitudine morală, să fiu eu cea care dă startul, și să nu mai aștept la alții.

Sentimentul este magic, acela de a ajuta pe ceilalți, dovadă că mie îmi pasă, împărtășim cu toți din experientă noastră, facem networking, oferim soluții, susținere, sfaturi utile, practice, dăm tonul la schimbare, și cel mai important Atitudinea, care creează Altitudinea!

Abia atunci se instalează aceea stare de bine, când ajuți și dăruiești altora, știința a arătat că în acel moment organismul nostru eliberează dopamină, serotonină și oxitocină, neurotransmițători responsabili pentru starea de bucurie, fericire.

În concluzie, omul atinge un nivel superior de împlinire atunci când se dăruiește celorlalți.

Experimentați și voi, veți vedea rezultate pozitive pe toate planurile, însă atenție, contează cum o faceți... să fie din toată inima, doar atunci rezonați, și reușiți să transmiteți cu adevărat dar mai ales fără să așteptați ceva în schimb, universul va compensa mereu, întotdeauna are grijă să echilibreze balanța.

Oamenii limitați gândesc că astfel sărăcesc, dar universul oferă posibilități și oportunități nelimitate, însă este nevoie de convingere, optimism și efort permanent pentru a le valorifica... așa că, nu uitați: Dăruind veți Dobândi!!!

O zi Fascinantă așa ca voi!

Cu drag,
Iuliana

2
Ce inseamna pozitia de LIDER MONDIAL pe piata Asig...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts