Am uitat sa traim…

Am uitat sa traim…

Da, cliseul ca omul este animal social este perimat. Fiecare dintre noi avem nevoie sa socializam, pentru asta ne-au fost daruite multe in aceasta lume: vorbirea , simturile, non-verbalul si… iubirea. De viata, de semeni, de natura.
Ne grabim tot timpul sa vizitam ziua de maine. Planificam zilnic pe termen lung in detaliu cum ne-am dori sa arate viata noastra, dar oare nu uitam ceva esential? Oare cum arata viata noastra daca am avea o oglinda a prezentului? Ce se oglindeste in ea? Temeri, frustrari, ganduri si anxietate? Sau bucurie, seninatate, iubire, caldura si admiratie?

De multe ori uitam de noi. De multe ori viata ne traieste. Hai sa invatam sa traim viata. Hai sa invatam sa ne aducem aminte ca ne-am nascut pentru a fi fericiti. Aceasta este starea noastra pura.

Credit foto: Chaerul Umam

Dragilor, haideti sa ne traim viata. Sa facem diferenta intre a trai si a exista. A-ti trai viata nu inseamna nici a petrece cu alcool pana dimineata, luni la rand, nici de a consuma parteneri de sex opus ca pe niste tigarete ieftine si nici alte substante. A-ti trai viata inseamna calitate. Inseamna a-ti aloca timp pentru tine, pentru cei dragi, pentru a face ce-ti place. Alege sa traiesti in demnitate, in iubire, in prezent. Valorifica-ti orice clipa si aminteste-ti ca ea nu se mai intoarce. Tu ce faci cu viata ta? Intalneste-te cu tine!
Nu uita ca vei interfera cu scara de valori a celuilalt. Asigura-te intotdeauna ca stii sa te porti in societate, fara a deveni egoist. Nu trebuie sa te intereseze parerea celuilalt, ci trebuie sa te intereseze amprenta personala.

4
Oglinda societatii vs dogmele familiei

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts