De la atatea "masti", am uitat esentialul

De la atatea

In fiecare zi purtam o masca sau mai multe chiar, impuse de societate, de familie sau chiar de noi, impinsi de lipsa increderii in propria persoana sau dorinta de a ramane autentici intr-o lume care tinde catre superficialitate.

Cat de multe masti observi la cei din jur? Reusesti sa iti dai seama cum sunt ei cu adevarat, ce simt, ce provocari au, cat de implicati sunt in ceea ce fac, cat de asumati sunt in viata lor?

Zilele trecute, partenerii unui cuplu care erau la o sedinta pe terapia de cuplu, enervati puternic ca nu reusesc sa comunice si sa gaseasca o cale comuna in deciziile lor, au strigat efectiv "La inceput nu erai asa, te comportai diferit!!!". Si aveau dreptate, la inceputul unei relatii ne indragostim de masti, de ceea ce vrea sa arate partenerul si dupa mult timp ajungem la partea interioara, autentica si neschimbabila. 

Din fericire, exista foarte multe metode prin care sa ne cunoastem cu adevarat, noi pe noi, nu neaparat partenerul de cuplu sau de business. Sa intelegem ce masti purtam zilnic, care sunt motivele pentru care facem asta si ce abilitati stau ascunse si neexplorate. O metoda simpla este diagnoza numerologica, care se face din data de nastere si numele pe care il purtam. 

Aceasta analiza a calitatii numerolor din viata noastra identifica: abilitatiile ascunse, starile emotionale si starea psihica, gradul de stima de sine, cum ne manifestam in societate si cat de mult ne influenteaza cei din jur, etc. 

Evident, sedintele cu un psihoterapeut sunt foarte utile si ne aduc multa armonie interioara si exterioara.

Tu ce tehnici folosesti pentru a raspunde la intrebarea "Cine sunt EU?" ?

Echipa Elyde este pregatita cu solutiile de care poti avea nevoie la un moment dat. Poti apela cu incredere la un specialist, care sa te ghideze si care sa-ti facilitize procesul de dezvoltare si vindecare.

Cu drag!
Echipa Elyde

2
Divort rapid sau terapie de cuplu?!
Calculeaza-ti cifra de destin

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts