Tu de ce zâmbești?

Tu-de-ce-zambesti

Uneori este atât de greu să găsești un motiv pentru a zâmbi, dar dacă te uiți în jurul tău... găsești tot felul de soluții pentru a te simți fericit. Poți privi imagini, videoclipuri sau poți să citești cărți amuzante pentru a vă ridica tristețea din priviri și pentru a vă aduce un zâmbet pe față. Căută în amintiri, prin lucrurile mărunte în propria viață și vei găsi bucurie în fiecare moment. 

Studiile arată că un zâmbet sincer mărește încrederea celui care a fost destinat. Cu cât vei zâmbi mai mult, cu atât mai mult te vei simți mulțumit de viața ta și te vei încărca cu o energie pozitivă molipsitoare. 

Zâmbetul tău poate ușura starea de spirit a oricărei situații negative în care e posibil să te găsești uneori și are puterea de a calma "spiritele furioase" celor din jurul tău, atunci când îți văd mimica feței ce exprimă calm și pozitivitate. Indiferent de motive, viața îți oferă atât de multe ocazii să zâmbești. Eu de ce zâmbesc? Zâmbesc pentru că astăzi a fost cea mai bună zi din viața mea. 

Zâmbesc pentru că am speranță în suflet. Zâmbesc pentru că, deși oamenii vin și ies din viața mea... niciodată nu mă simt singură. Zâmbesc pentru că indiferent de obstacolele care vor apărea din viața mea, aleg să mă bucur și să sper. Zâmbesc pentru a dărui un pic din puținul meu și atât! Tu de ce zâmbești?

16
Oamenii se pot schimba?
Frica de necunoscut - Tu cum faci faţă schimbărilo...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts