Crezi că e târziu pentru tine?

Viața ta a luat-o razna. Pentru ceilalți ești "bine", însă nu te mai poți minți. 

Privești în jurul tău și ceața gândurilor îți ia dreptul la liniște, bucurie și fericire. 

Niciodată nu termini lista aceea lungă de "trebuie să fac asta" și, în loc să ai parte de relaxarea binemeritată, dai vinovat timpul tău altora. 

Ai visurile și obiectivele tale, însă cei din jur nu te înțeleg și parcă, dinadins, te lasă fără energie. Și asta te frustrează și te doare. 

Banii? Când nu îi ai, datoriile îți macină gândurile, iar când îi ai, deopotrivă simți grijă păstrării și înmulțirii lor. 

Cei apropiați încearcă să te ajute, însă cum? Tu nu comunici pe înțelesul lor și, plus de asta, propriile lor situații nu le permit să te asculte cu adevărat. 

Și atunci răbufnești, rănindu-te pe tine, pe cei dragi ție și pe ceilalți din jur. 

Poți continua așa. Sau poți descoperi împreună cu mine cum să îți atingi aspirațiile și să îți imbunătățesti rapid calitatea vieții. 

Numele meu este ADRIAN Ulmeanu, sunt consilier pentru dezvoltare personală și sunt autorizat să te însoțesc în demersurile tale pentru că tu să devii o persoană mulțumită și fericită. 

Cum fac asta? Eu știu ceva despre tine, chiar dacă nu te cunosc. Știu că tu ești o persoană care are în interiorul său resurse extraorinare însă ai fost "învățată" să îți blochezi accesul la ele. Așa că împreună, prin aplicarea de tehnici nondirective, specifice domeniului excelenței umane, vom "săpa" în interiorul tău și vom aduce la suprafața ceea ce ai nevoie pentru că tu să devii ceea ce îți dorești. 

Tu alegi!

Evalueaza articolul:
7
Întâlnirea cu celălalt
Virtutea sufletelor nobile

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Attitude Events
4 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
27
1610 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21157 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19917 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).