Design Floral profesionist - Aranjamente florale cu stil

Design Floral profesionist - Aranjamente florale cu stil

Stilul și calitatea definesc creațiile Veria. Fie că realizăm o compoziție florală elaborată sau un buchet simplu, aranjarea florilor o facem potrivit principiilor artei florale: echilibrul și armonia, unitatea și proporția, ritmul și contrastul. Buchetele, aranjamentele florale, toate creațiile florale Veria conțin elementele de design floral consacrate, de la culoare și textură, până la linie, spațiu și formă.

Florile, frunzele decorative, fructele și accesoriile le combinăm cu migală și măiestrie, folosindu-ne fantezia pentru a crea compoziții florale minunate, care să fie în armonie cu tema și stilul dorit sau în ton cu sezonul, și să se potrivească perfect în cadrul ales de dumneavoastră.

Calitatea este celălalt element definitoriu pentru produsele și serviciile oferite de Florăria Veria. Dorim să oferim ce e mai bun clienților noștri, de aceea alegem întotdeauna cele mai proaspete și mai viguroase flori, frunze decorative și plante, materialul vegetal, accesoriile și toate celelalte materiale folosite de noi fiind de calitate superioară. Astfel, pentru a asigura prospețimea și rezistența florilor și a materialului vegetal, acordăm o atenție deosebită aprovizionării. Furnizorii noștri sunt parteneri de încredere, care asigură condițiile optime de îngrijire și transport a florilor și plantelor, cunoscut fiind faptul că acestea au efecte directe asupra procesului natural de creștere și dezvoltare și, implicit, asupra duratei de viață a acestora.

La calitatea fiecărui produs oferit de Florăria Veria contribuie din plin și calitatea execuției, întrucât la realizarea fiecărei compoziții florale folosim tehnicile și cunoștințele acumulate în cadrul pregătirii de specialitate, precum și experiența dobândită în practică.

Garanția satisfacției clienților noștri reprezintă angajamentul nostru personal, baza pe care clădim relații de încredere de lungă durată. 

Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră, izvorâtă din pasiunea pentru design floral, flori si grija față de client.

Evalueaza articolul:
2
Cumpara produse personalizate pentru cei dragi
Floarea noastră națională

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care trimite unul!

Pentru a va oferi cea mai buna experienta online acest site utilizeaza cookie-uri.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

Sunt de acord

Te invitam sa faci parte din comunitatea noastra. Este simplu si GRATUIT sa te alaturi si tu! Creeaza-ti un cont
Aboneaza-te la newsletter!
  • Fii la curent cu cele mai recente articole din blog;
  • Fara spam! Iti promitem!