Oferim servicii business de calitate

Știm cât de importanta este imaginea unei companii. De aceea vom lucra cu voi, cu ideile voastre pentru a vă oferi compoziții florale deosebite, concepute să se potrivească cu imaginea companiei dumneavoastră . De la modele clasice la creații care ies din tipare, suntem gata să aranjam florile într-o multitudine de stiluri, astfel încât vă vor impresiona plăcut atât clienții, cât și proprii angajați.

Lista produselor și serviciile de design floral pe care Florăria Veria le are în portofoliul destinat clienților business include livrări de aranjamente florale pentru: recepție, birouri și zonelor destinate vizitatorilor și clienților, buchete de oferit la diferite ocazii și evenimente, realizarea decorului floral la evenimentele de afaceri.

Verde la birou? Noi vă oferim soluția potrivită pentru dumneavoastră! Asigurãm decorarea spațiilor interioare cu plante ornamentale exotice. Personalul nostru e competent, cu pregătire și experiență ȋn domeniu și vă asigură consiliere ȋn alegerea tipurilor de plante ornamentale, pentru a pune ȋn armonie criteriile estetice și de confort cu cerințele de mediu specifice diverselor plante ornamentale. Ȋngrijirea plantelor de birou o realizãm prin intermediul abonamentelor, în baza cărora efectuăm vizite periodice pentru operațiuni specifice de întreținere, cu scopul de a asigura dezvoltarea optimã a plantelor.

Noi selectăm flori, plante și material vegetal de cea mai bună calitate. Proveniență locală sau de import, aflate în depozite frigorifice și spații speciale unde sunt asigurate condiții propice pentru păstrarea acestora. Accesoriile și celelalte materiale folosite de noi sunt, de asemenea, de bună calitate, achiziționate de la furnizori de încredere. Pregătirea profesională temeinică sub îndrumarea unor floriști cu recunoaștere națională și internațională, participarea la work-shopuri de profil, contactul permanent cu noutățile apărute în domeniul designului floral, experiența acumulată în domeniul designului floral și relațiile excelente cu furnizorii și colaboratorii noștri. Toate acestea reprezintă resurse pe care le punem la dispoziția dumneavoastră ca garanție pentru calitatea produselor și serviciilor noastre.

Contactați-ne și vă oferim creații de design floral potrivite pentru afacerea dumneavoastră!
Evalueaza articolul:
1
Cate griji iti poate impune alegerea unui frigider...
Cumpara produse personalizate pentru cei dragi

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Marți, 17 Octombrie 2017
Daca doresti sa te inregistrezi, te rugam sa completezi campurile numele de utilizator, parola si numele.

Imagine Captcha

CATEGORII ARTICOLE

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
36
3109 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
19
23784 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
21649 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).