Despre timp şi AntreprenAWEriat

Despre timp şi AntreprenAWEriat

Cine ar petrece timp ca să citească un text despre timp?

Încă nu stiu, dar îl scriu oricum, pentru că tema este extrem de importantă şi mi-a rămas idea de la un eveniment cu şi despre antreprenori şi antreprenoriat. 

Un antreprenor işi evaluează bine resursele de care dispune şi le foloseste cât poate de eficient ca să creeze ce-şi doreşte în şi cu afacerea lui. 

Vorbind de resurse, m-a impresionat mult generozitatea celor care au fost prezenți la prima ediție AntreprenAWEriat 1.0, indiferent de rolul pe care l-au avut.

De fapt a fost un schimb generos din toate părțile, pentru că fiecare a vrut în primul rând să dăruiască, așa încât era din toate pentru toată lumea.

Chiar mă întreb, de ce am ales să scriu aceste rânduri, deși au trecut 12 zile de la eveniment?

Viața unui antreprenor este aglomerată cu multe, și dacă vrem un business bun ar fi util să gândim din perspectiva eficienţei. Uneori ne dorim, dar e puțin probabil să ne facem timp să ne întoarcem la ce a fost, însă pentru mine a fost o experiență importantă și prin urmare acord timp să scriu măcar câteva rânduri despre ce a fost.

În acea zi am avut o dovadă că oamenii pot și fac lucruri miraculoase pentru alți oameni, că pragmatismul și generozitatea nu se exclud, ba chiar se combină foarte frumos și au ca rezultat informație concentrată și relevanță, tocmai ca să ne respectăm resursele de care dispunem.

A fost un schimb în care am simțit că primim toți și dăruim toți în același timp, mai ales că am învățat că timpul este cea mai prețioasă resursă, e chiar viața noastră.

Din perspectiva asta, am dăruit viață. Am făcut-o prin timpul pe care l-am petrecut împreună, prin informația oferită, care a avut ca scop, printre altele, să ne ajute să fim mai buni în ce facem, mai eficienți, prin urmare să avem mai mult timp, dar și prin timpul pe care participanții l-au investit prin prezența lor.

Cauza caritabilă și-a atins scopul de a ajuta copii cu autism să simtă diferit, să experimenteze altfel viața din ei și viața din jurul lor.

Organizatorii au avut satisfacția unui eveniment reușit, cu sentimentul că timpul investit cu generozitate a fost răsplătit din plin.

Sponsorii si-au oferit produsele şi au invăţat ceva util în acelaşi timp.

Am doar aprecieri pentru experiența avută fiindcă este exact ce am trăit.

Totul e informație, totul e energie și în acea zi tot schimbul era atât de vizibil, de firesc și de la sine înțeles, că m-a făcut să mă bucur că sunt om printre alți oameni, pe care îi apreciez pentru cine sunt și pentru cum aleg să manifeste asta.

Prin conexiunea creată am invăţat cu toţii dincolo de cuvinte şi dincolo de scopurile aparente, care şi-au văzut oricum împlinirea.

AntreprenAWEriat este un proiect care a dovedit că merită timp să-l pregătesti, să-l faci să aibă loc, pentru că s-a dovedit că fiecare şi-a adus darul şi a primit la rândul lui exact ce a fost nevoie ca să se schimbe în bine.

Cu recunoştinţă,
Laura Niculescu

4
De la angajat la freelancer

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts