Care sunt cele trei formule de optimizare SEO On-Page pe care nu trebuie sa le ignori niciodata?

Care sunt cele trei formule de optimizare SEO On-Page pe care nu trebuie sa le ignori niciodata? Cele trei formule de optimizare SEO On-Page

Algoritmii motorului de cautare Google scaneaza un numar de 200 de factori de ranking, adica de pozitionare in rezultalele Google Search. Respectarea acestor factori de ranking implica mai multe actiuni de optimizare SEO direct in paginile website-ului.

Aceste actiuni de optimizare sunt o serie de proceduri tehnice si creative aplicate in paginile site-ului pentru o mai buna indexare a lor in rezultatele motorului de cautare Google.

Cu alte cuvinte, optimizarea On-Page configureaza elementele de structura ale unui site si astfel ii sporeste vizibilitatea acestuia in rezultatele motorului de cautare si determina o mai buna accesibilitate pentru utilizatorii online.

SEO On-Page implica optimizarea anumitor variabile care pot fi controlate pentru imbunatatirea pozitionarii si vizibilitatii in clasamentul de cautare.

Inserarea cuvintelor-cheie si alte fraze relevante in Page Title, in structura de link-uri URL, in subtitluri (de la <H1> pana la <H6>) si in corpul textului, implica cunostinte de baza de HTML.

​Arhitectura unui website este un factor de ranking

Realizarea unui site map si implementarea acestuia permite paianjenilor motorului de cautare (in limba engleaza, search engine spiders) sa acceseze cu usurinta site-ul tau.

Crearea unei ierarhii bine definte pentru paginile website-ului permite crawler-ilor si botilor de cautare Google sa scaneze mult mai repede site-ul si sa ii acorde relevanta meritata, in functie de interogarile de cautare ale utilizatorilor online.

Un site map bine optimizat faciliteaza motorului de cautare accesul rapid la informatie si ofera utilizatoriloronline o buna experienta care vizeaza modul de interactiune si navigare in interiorul website-ului.

​Optimizarea pentru dispozitivele mobile

Numarul persoanelor care folosesc internetul prin intermediul device-urilor mobile (smartphone si tableta) este intr-o continua crestere.

Acest lucru este de inteles, cunoscand piata de vanzare-cumparare a dispozitivelor mobile care ofera celor interesati produse mai performante la preturi mult mai mici.

In raport cu concurenta dintr-un domeniu de activitate dat, website-urile care sunt optimizate pentru mobil vor devansa site-urile care nu beneficiaza de astfel de actiuni. 

Trebuie reamintit ca optimizarea pentru mobil permite utilizatorilor accesul mult mai rapid si mai facil la informatiile dintr-un site, in functie de interogarile lor de cautare.

In plus, la inceputul anului 2018 Google a rulat prima indexarea pentru mobil a website-urilor, ceea ce inseamna ca in primele rezultate sunt listate website-urile care beneficiaza de cel mai bun continut pentru versiunea de mobile a site-ului, chiar daca varianta desktop a site-ului este corect optimizata.

Viteza de incarcare a site-ului

Algoritmii motorului de cautare Google sunt creati astfel incat sa poata determina cat mai eficient si mai rapid relevanta unui website, atat in functie de interogarile de cautare ale utilizatorilor cat si in functie de alte variabile, precum: localizarea acestora, istoricul de cautari, timp petrecut pe alte website-uri, etc.

In plus, viteza cu care obtinem informatia relevanta la problemele noastre este foarte importanta si experienta de incarcare a unui website este unul dintre principalii factori de ranking.

Termenul de specialitate care defineste viteza de livrare a informatiilor din pagini pentru utilizatori si timpul petrecut de acestia pe site este bounce rate. Cu cat rata de bounce rate este mai scazuta cu atat mai ridicata este pozitionarea in Google.

Respecta parametrii motorului de cautare si vei aborda cu respect si incredere problemele potentialilor tai clienti

SEO On-Page este cheia care pune in functiune motorul de cautare Google pentru indexarea paginilor unui website si care acorda vizibilitate in rezultatele Google Search.

Pentru a determina experiente relevante pentru utilizatorii online si pentru a respecta cerintele Google, avem nevoie sa respectam o serie de proceduri diferite care conlucreaza impreuna pentru optimizarea On-Page.

Site map-ul, viteza acestuia de incarcare si accesul facil de pe orice dispozitiv mobil sunt cele trei optimizari SEO pe care nu trebuie sa le ignoram niciodata. 

11
Cum este sustinut succesul online prin actiuni de ...
Cum reusesc specialistii SEO sa ofere experiente d...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts