Cauti o firma web design? 5 recomandari pentru realizare site de prezentare

5 recomandari pentru realizare site de prezentare

Orice cautare are ca scop gasirea celei mai bune solutii. Indicii de performanta pe care orice om de afaceri ii urmareste sunt: timp, calitate, bani. Daca esti in cautarea unei firme web design cu atat mai mult te intereseaza sa obtii cat mai multe propuneri, din partea mai multor agetii. Te gandesti ca o agentie sa se ocupe de realizare site de prezentare? Poate gasesti mai multe informatii aici.

Nu trebuie sa ne ferim sa recunoastem ca suntem in cautare intotdeauna de oameni care sa ne inspire profesionalism. Si, in cazul dat, un portofoliu reprezentativ. Pentru ca traim intr-o lume in care termenul de profesionist, specialist optimizare SEO, specialist SEM s.a. au conotatii diferite de la persoana la persoana, daca te gandesti sa investesti in realizare site de prezentare atunci esti in locul potrivit. 

Mai jos sunt listate principalele 5 recomandari:

  1. Prima intalnire cu o agentie web design a fost un succes?! Cu siguranta a parut ca totul se leaga, portofoliul este bun si oamenii ti-au parut profesionisti. Dar de unde aceasta graba? De ce sa cunosti o singura echipa cand ai atatea la dispozita ta? Recomandarea este sa obtii 4-5 propuneri solide, apoi decizia este responsabila.
  2. Procedand in acest fel remarci care agentie se diferentiaza de celelalte. Cu siguranta doar un numar mic vor cauta sa te contacteze chiar si dupa prima intalnire. Acorda atentie agentiei care pare mai interesata si implicata in proiectul tau. Vezi care agentie este pregatita sa raspunda in termeni de: returnarea bugetului initial. Pana la urma, in mediul de afaceri, cifrele joaca un rol important.
  3. Cunoscand mai multe agentii, cunosti si preturile pietei. Poti remarca fluctuatiile majore ale costurilor, dar nu te decide prea repede. Cauta sa faci anumite estimari. Cere si asteapta oferte complete. Desi un site bun este schimb, pretul nu este intotdeauna o problema. Insa multiple oferte iti asigura multiple variante. In felul acesta, vezi care agentie cauta sa ceara un pret nerealist pentru un produs mediocru.
  4. In cadrul intalnirilor, cauta sa fii atent la diferite aspecte: agentia iti pare organizata? Folosesc dispozitive moderne? Ce alte instrumente moderne de management pentru proiecte folosesc? Modelul lor de business este cuprinzator sau sunt specializati doar pe un singur segment al dezvoltarii de afaceri in mediul online?
  5. Daca agentia iti spune ca se va ocupa de tot si orice pentru tine, fugi. Multe agentii se arunca sa promita ca se vor ocupa "de fiecare aspect al afacerii tale". Dar deseori acesta este un semn al imaturitatii, decat al unor specialisti maturit. In orice afacere, dar mai ales in cazul unei agentii, trebuie sa stii intotdeauna nu doar ceea ce poti realiza si livra, dar si ceea ce nu poti face. 
3
Optimizare SEO - O practica in mediul online te po...
Am intalnit si clienti fericiti - Afla cum servici...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts