Ce ar trebui sa contina un blog online?

Ce ar trebui sa contina un blog online?

Oare ce ar trebui sa contina un blog online?

Chiar daca la prima vedere este ceva simplu, pentru crearea unui blog, este recomandat totusi sa apelati la persoane de specialitate in domeniul IT pentru ca in final sa rezulte un blog de calitate si profesional.

  • Panou de administrare de unde sa va puteti gestiona tot continutul: articole, categorii, etichete. In general marea majoritate a celor care doresc un blog folosesc platforma Wordpress si acesta dispune ce acest element foarte important in gestionarea corecta a unui blog. Instumentele puse la dispozitie de aceasta platforma sunt de multe ori suficiente insa avand in vedere baza de date imensa de module si teme majoritatea aduc modificari semnificative imaginii de start a blogului.
  • Instrumente web pentru o optimizare cat mai buna pentru motoarele de cautare. In general pentru Wordpress cel mai cunoscut modul pentru a optimiza articolele si paginile este Yoast SEO.
  • Galerie foto pentru fiecare articol. Este indicat pentru fiecare articol sa aveti cateva imagini sugestive pentru continutul adaugat si deasemenea ca imaginile sa fie bine optimizate pentru motoarele de cautare.
  • Legaturi cu alte site-uri partenere. Este recomandat sa aveti un schimb de link' uri cu alte bloguri insa care sa fie de pe aceiasi nisa de activitate cu a dumneavoastra.
  • Buton pentru a vizualiza traficul pe site. Transparenta activitatii pe site ofera o mai multa incredere cititorilor dumneavoastra.
  • Sistem de votare pentru fiecare articol. Lasa utilizatori sa voteze calitatea articolelor pentru a tine cont de parerea acestora.
  • „Nesletter" (Buletin informativ ) pentru a va tine vizitatorii cat mai bine informati despre activitatea dumneavoastra.
  • Legatura cu toate canalele de socializare. Stim cat este de importanta prezenta in canalele de socializare Facebook, Google sau Twitter astfel ca la crearea unui blog va asiguram legaturi cu toate paginile dorite de dumneavoastra.
  • Realizare adresa de e-mail cu numele blogului, exemplu contact@numesite

Acestea sunt unele din cele mai importante elemente pe care le poate contine un blog. Insa cel mai important este continutul care trebuie sa fie unul de calitate si sa tina tot timpul vizitatorii aproape de glogul tau.

Cum spuneam si mai sus, cea mai buna recmandare este sa apelati la o firma de creare site si promovare pe internet care va poate ajuta sa aveti rezultatu dorit.

3
Unde gasim cele mai interesante mesage de dragoste

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/