Portofoliul web design - Recomandari pentru alegerea unei agentii de top

Recomandari pentru alegerea unei agentii de top

Indiferent daca primesti o recomandare sau pur si simplu descoperi in urma cautarilor in Google diferite agentii specializate in web design, in urma unei cercetari ample online, trebuie sa cercetezi cu atentie munca si proiectele trecute desfasurate de fiecare agentie in parte.

Recomandari de top pentru revizuirea corespunzatoare a unei agentii web design

1. Numarul de proiecte - Prin prisma numarului de proiecte desfasurate si incheiate poti afla multe informatii referitoare la anii de experienta a specialistilor in web design.

In cazul in care proiectele acestora nu sunt listate in mediul online, le poti cere sa iti trimita mai multe informatii cu referire la experienta lor. Important este sa ai proiectele realizate de acestia, astfel incat sa le cunosti tipul de clienti pentru care acestia au prestat servicii profesionale de web design.

2. Nivelul de specializare - Acest indicator poate fi descoperit in functie de talia clientilor cu care o agentia a lucrat in trecut. Este important sa remarci daca proiectele desfasurate au fost in colaborare cu firme de dimensiunea firmei tale sau daca au creat site-uri cu cerinte tehnice similare. In plus, poti vizualiza daca proiectele agentiei denota flexibilitate si varietate din partea activitatilor intreprinse si a serviciilor de web design.

3. Estetica vs. Tehnica - Desi instinctual esti determinat sa cauti site-urile care sa arate cat mai exact asa cum il doresti si pe al tau, este important sa remarci diferite elemente de pagina pentru a vedea cum proiectele desfasurate de agentia vizata pentru diferiti clienti se pliaza corespunzator pe bunele practici din sfera web design-ului.

Cu alte cuvinte, poti remarca cum anume au proiectat specialistii in web design acele site-uri. In cazul in care aceste informatii nu reies din portofoliul agentiei, atunci poti solicita date suplimentare.

In plus, privind site-urile web din portofoliul agentiei poti remarca si angajamentul acesteia de a alinia imaginea de brand a clientilor lor pentru diferite segmente de business. In plus, poti intelege cum publicul acelui brand a raspuns imaginii pe care acesta o promoveaza in mediul online.

4. Servicii vs. Capacitati - Un portofoliu care cu siguranta te va impresiona este unul in care gasesti cu usurinta raspunsurile la urmatoarele intrebari: Care au fost cerintele tehnice pe care agentia le-a proiectat si implementat in site-urile construite, cum s-a derulat procesul de livrare a produslui final (website de prezentare, magazin online, blog, director de articole s.a.), imaginile si continutul text sau video din site este original sau niste simple sabloane? Ce alte elemente din site-urile prezentate sunt personalizate si cum au fost dezvoltate si implementate?

5. Procesul de lucru - Acesta este un factor decizional important. Ori de cate ori vrei sa apelezi la serviciile unei agentii specializate in web design trebuie sa afli cat mai multe informatii referitoare la procesul acesteia de desfasurare a activitatilor si actiunilor specifice dezvoltarii unui web design de exceptie.

Cu alte cuvinte, procesul agentiei web design este unul transparent? Cat de des urmeaza sa primesti rapoarte periodice referitoare la actiunile desfasurate de agentie pentru proiectul tau? Cum se traduce eficienta serviciilor de web design prestate in economie de timp si bani pentru tine, in comparatie cu alte agentii concurente?

Desi nu exista o singura posibilitate, atunci cand vrei sa angajezi o firma specializata in web design este necesar sa iti stabilesti anumite principii clare referitoare la personalitatea agentiei pe care urmeaza sa o contractezi. Si cum altfel poti cunoaste specificul serviciilor prestate de aceasta daca nu soliciti portofoliul de proiecte? 

2
Elemente care atesta un web design modern respecta...
Esti in cautarea unei agentii de web design? Afla ...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts