10 motive pentru a-ți pune afacerea pe Instagram

10 motive pentru a-ți pune afacerea pe Instagram

Compania NoHatDigital a făcut o compilație de motive pentru care afacerile mici ar trebui să aibă o pagină de Instagram. Uite 10 dintre ele:

1. Creează o înfățișare brand-ului tău

Instagram este o platformă vizuală care te ajută să formezi o conexiune personală cu urmăritorii tăi. Poți distribui fotografii și clipuri video cu echipa ta sau cu clienții fericiți pentru a interacționa cu audiența ta.

Un feed vizual poate reflecta unicitatea brand-ului tău.

2. Crește vânzările

Poți folosi Instagram pentru a-ți ține la curent urmăritorii cu privire la noile produse sau la ofertele speciale. De exemplu, poți creea o campanie promoțională pentru a duce mai mult trafic pe site-ul tău.

3. Spune povești interesante

Instagram este locul perfect să fii creativ atunci când vine vorba de marketing. Poveștile Instagram sunt concepute pentru a îți îmbunătăți interacțiunile cu audiența. Poți folosi Story-urile pentru a oferi reduceri de moment sau pentru a creea concursuri care să țină urmăritorii tăi în priză.

4. Construiește conexiuni cu oameni cu aceleași gusturi

Social media este doar despre a comunica. Și Instagram este un loc minunat pentru a găsi persoane care împărtășesc aceleași interese. Poți să-ți extinzi rețeaua socială și să colaborezi cu brand-uri sau influenceri pentru a ajunge la mai mulți oameni.

5. Te ține la curent cu trendurile

Alt motiv pentru care ar trebui să îți pui afacerea pe Instagram este acela ca te va ajuta să descoperi și să creezi noi trend-uri.

6. Produce valoare și arată apreciere urmăritorilor tăi

Interacțiuonează cu urmăritorii tăi prin postarea conținutului de calitate. Oferă sfaturi folositoare și asigură-te că poți posta ceva de calitate în fiecare zi.

7. Primești feedback și colectezi date

Încurajează conversațiile folosind funcția sondaj din story-uri. Pune o întrebare simplă pentru a colecta date și a câștiga informații despre urmăritorii tăi. Profilurile de afaceri au de asemenea posibilitatea de a vedea analize și statistici care îți sunt foarte folositoare pentru creearea de conținut nou.

8. Îndeamnă la acțiune

Poți adăuga link-uri în story-urile tale pe care urmăritorii tăi le pot accesa direct. Dar pentru asta trebuie să câștigi peste 10.000 urmăritori.

9. Poți face Live-uri

10. Obține trafic pentru pagina ta

Ajută utilizatorii Instagram să te găsească ușor folosind hashtag-uri și locații. Poți creea hashtag-uri care să te reprezinte și să le monitorizezi. Asta permite utilizatorilor să îți urmărească tag-urile și să aibă conținut livrat de tine zilnic.

Un alt motiv pentru care cred că ar fi bine să-ți găzduiești afacerea și pe Instagram este modul în care platforma a ajuns să se dezvolte în România în ultimul timp.

Potrivit instagramology.ro, din luna decembrie 2017 până în martie 2018, numărul conturilor în România aproape că s-a dublat ajungând la peste un milion. Se postează lunar peste un milion de imagini și peste 90.000 de clipuri video. Interacțiunea prin comentarii este și ea de luat în considerare, platforma obținând peste 4,5 milioane de comentarii doar din partea utilizatorilor români.

Așa că nu mai aștepta! Folosește Instagram în strategia ta de marketing.

2
Când postez pe Social Media?
5 motive pentru a-ți trece afacerea LIVE

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts