5 aplicații pentru un story bun

5 aplicații pentru un story bun

Vorbeam în articolul trecut despre cât de important este să ai un cont de Instagram și cât de important este să creezi o strategie de marketing acolo.

Astăzi vorbim despre conținutul care obține cel mai mult engagement, story-urile. Știm toți ce sunt acestea și cum funcționează. Însă e destul de greu să ajungi să faci un story bun din toate punctele de vedere dacă nu ai minime cunoștințe de design grafic, Photoshop și puțină viziune.

De asta, RoboMarketing îți prezintă o listă de 5 aplicații pe care le poți folosi în realizarea story-urilor. E mai ușor decât pare.

1. Unfold, aplicația care te lasă să îți alegi template-ul story-urilor

Crează template-uri curate și minimaliste cu Unfold! A folosi formatele bine definite pentru story-uri este cea mai simplă cale de a-ți îmbunătăți conținutul.

Dacă nu te pricepi sau dacă nu te simți confortabil creând template-uri în Adobe Photoshop, le poți crea în mod gratuit prin această aplicație. Tot ce trebuie să faci este să o descarci.

2. Canva, aplicația utilă în tot ceea ce înseamnă Instagram

Aplicația Canva este altă modalitate super simplă pentru a crea story-uri pentru business-ul tău. Se poate folosi atât pe telefon, cât și pe desktop.

Pentru story-uri, există numeroase template-uri pe care aplicația le oferă gratuit. Le poți alege și le poți modifica cum dorești. Ai milioane de fundaluri și peste 130 de fonturi pe care le poți exploata.

3. InShot, adaugă fundaluri

Ai încercat vreodată să postezi un video la story, dar nu avea dimensiunea potrivită? InShot este o aplicație de editare foto, dar și video, concepută special pentru a crea postări cu dimensiunea perfectă pentru story-ul tău.

InShot te lasă să folosești clipurile video pe care deja le deții în diverse forme și dimensiuni.

4. A Design Kit

Dacă te-ai săturat de fonturile prestabilite de Instagram sau de baza de date a stickerelor, această aplicație este numai bună pentru tine.

Este una dintre cele mai bune aplicații prin care poți adăuga viață story-urilor tale.

5. CutStory, taie clipurile în 15 secunde

Toată lumea știe că un story nu durează mai mult de 15 secunde. Și ce facem când avem de-a face cu clipuri mai lungi de atât pe care vrem să le postăm?

Folosim CutStory. Aplicația te ajută să tai clipurile în mai multe părți de maximum 15 secunde pe care le poți distribui în story fără nicio restricție.

Există, însă, o problemă. Aplicația este disponibilă doar pentru IOS, însă pe Android există un înlocuitor aproape la fel de eficient, Story Cutter for Instagram.

Nu sunt adeptul filtrelor, de aceea nu includ în această listă nicio aplicație specială pentru așa ceva. Un story bine făcut nu are nevoie de filtre. Un color upgrade este binevenit, iar pentru asta există SnapSeed.

2
Cum să începi o campanie de social media
5 semne că afacerea ta este pregătită pentru Messe...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts