6 pasi esentiali pentru a atinge succesul in SEO

6 pasi esentiali pentru a atinge succesul in SEO

Optimizarea motorului de cautare-SEO-este una dintre caile de top pentru a atrage vizitatorii pe site-ul dvs. web. Milioane de oameni folosesc motoarele de cautare precum Google si Bing in fiecare zi, iar daca site-ul dvs. nu este optimizat pentru cautare, veti rata poate multi clienti potentiali.

Cum se definim servicii SEO - ganditi-va la acesta ca PR pentru motoarele de cautare - cresteti sansele site-ului dvs. si cresteti vizibilitatea produsului sau serviciului. Sunteti gata sa incepeti? Iata sapte pasi esentiali.

1. Cercetarea cuvintelor cheie: Oamenii cauta produsele si serviciile dvs., dar pot folosi cuvinte pe care nu le anticipati. Aici intra cercetarea cuvintelor cheie. Va permite sa intelegeti caile pe care clientii dvs. le cauta. De exemplu, daca vindeti incaltaminte, puteti presupune ca oamenii cauta produsele dvs. folosind cuvantul respectiv.

2. Continut bun: Odata ce ati inteles ce cautam oamenii, puteti sa va asigurati ca aveti continut de calitate care se potriveste. De exemplu, spuneti ca ati vandut carucioare si ati vazut ca exista un interes pentru un tip de "tot teren". Aveti o pagina despre ei? Daca nu, este vorba despre continutul pe care doriti sa il creati. Trebuie doar sa aveti o pagina dedicata care sa includa carucioarele pentru toate tipurile de terenuri. Asta e SEO-ul ca si copierea scrisa a paginii. Dar puteti trece dincolo de vanzarea sau listarea articolelor oferind sfaturi care va pot ajuta sa obtineti vizibilitatea motorului de cautare.

3. Accesibilitate: Odata ce continutul este online, pot motoarele de cautare sa-l gaseasca de fapt? Motoarele de cautare trebuie sa fie capabile sa "acceseze cu crawlere" site-ul dvs. web si sa gaseasca pagini pe care le pot adauga la "cartea" sau "indexul" cautata de pe Web. Este posibil sa le blocheze fara a realiza acest lucru. Iata un test rapid si usor de spus. Cautati site-ul dvs. pe Google sau pe Bing utilizand site-ul: comanda inaintea numelui dvs. de domeniu, dupa cum urmeaza:

Daca nu vedeti nicio sau doar cateva dintre paginile dvs., este posibil sa aveti o problema de indexare.

alta problema este daca paginile dvs. sunt grele in imagini sau in continut multimedia. Motoarele de cautare ca textul. Orice puteti copia si lipi dintr-o pagina si pune intr-un program ca Notepad sau TextEdit, asta vor vedea ".

4. Health Check: in stransa legatura cu accesibilitatea, exista modalitati prin care puteti verifica "sanatatea" site-ului dvs., in ceea ce priveste SEO. Doua cai principale sunt gratuite si demne de incredere, oferite de motoarele de cautare in sine.

5. Construiti legaturile: Unul dintre principalele modalitati prin care motoarele de cautare decid ce pagini ar trebui sa se situeze bine este cautand linkuri catre aceste pagini. Continutul care are linkuri de inalta calitate care indica faptul ca are un impuls. Asadar, puteti obtine un site de inalta calitate care sa va fie legat de un articol sau de o pagina relevanta pe site-ul sau.

6. Fiti social: Exista o modalitate legitima de a castiga acele legaturi grele - de a fi sociala. Obtineti site-ul dvs. pe Twitter, pe Facebook si in special pe Google+. Distribuiti continut prin aceste si alte canale sociale adecvate. La randul lor, adeptii dvs. pot sa o impartaseasca cu altii. Toate acestea sunt un "semnal social" pe care motoarele de cautare incep sa le utilizeze pentru a intelege continutul bun.

Folosind aceste tehnici pentru optimizare SEO va va fi foarte usor sa scoateti in evidenta continul original de pe site-ul vostru intr-un timp relativ scurt. Chiar daca aveti mult de lucru pentru a atinge cote inalte, SEO este un domeniu de viitor care a devenit indispensabil. Cele mai mari magazine folosesc zilnic SEO, tu de ce nu ai face-o?

Nu va opriti aici cu lectura, pasul urmator este: SEO, cheia catre un business de succes in mediul online.

1
O lume fara SEO?
SEO pentru incepatori

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts