Alege SEO pentru promovari online de suces!

Alege SEO pentru promovari online de suces!

SEO - Search engine optimization - un termen care inca din anii '90, a fascinat managerii de marketing online si a continua si astazi sa fie integrat in campanii de promovare care isi ating mereu scopul cu succes.

Dar ce este acest Search Engine Optimization?

Optimizare pentru motoare de cautare - este un proces de perfectionare a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica ce dateaza din anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.

Acum ca am inteles pe "romaneste" ce inseamna sa folosesti servicii SEO trebuie sa vedem si cum se aplica aceste tehnici.

Urmarind cei 7 pasi, ne va fi mai usor si comod sa folosim SEO:

  1. Configurarea - incepeti imediat prin alegerea denumirii de domeniu potrivit, efectuarea configuratiilor de server necesare, alegerea si configurarea unui sistem de gestionare a continutului si instalarea unui pachet de analiza prietenos SEO.
  2. Cercetare si directionare - in primul rand, aliniati-va obiectivele de afaceri si optimizare SEO, apoi efectuati cercetarea cu cuvinte cheie directionate pentru a gasi cele mai bune fraze de cautare care se aliniaza la afacere.
  3. Factorii de pagina - faceti cautarea mai usoara pentru motoarele de cautare, ca sa va dati seama ce continut este inclus pe pagini si ce subiecte sunt. Optimizati titlurile, descrierile, etichetele antetului etc.
  4. Arhitectura informatiilor - arhitectura informatiilor formeaza scheletul sau cadrul site-ului. Articulatiile sunt legaturile dintre pagini. Motoarele de cautare utilizeaza aceste link-uri pentru a descoperi paginile si pentru a determina ce pagini sunt mai importante decat altele. Linkurile includ navigarea principala, navigarea in categorii, harta site-ului, footer-ul, nivelele de traseu cu pasii respectivi si multe altele.
  5. Constientizarea - restul lumii, inclusiv motoarele de cautare, trebuie sa fie constiente de site-ul web si de continutul pe care il contine. Tehnicile pentru constientizarea cladirii includ hartile site-ului XML, construirea de link-uri si optimizarea social media.
  6. Acceleratoarele - gestionarea distribuirii sucului de rang de pagini, extinderea cercetarii de cuvinte cheie, construirea link-ului strategic si generarea de buzunare despre site-ul vor amplifica sau accelera rezultatele.
  7. Masurati si perfectionati - odata ce traficul incepe sa curga, rezultatele ar trebui masurate in functie de obiectivele companiei. Utilizati analizele si cercetarea avansata a cuvintelor cheie pentru a gasi noi oportunitati pentru a adauga continut nou vizat pe site.

Analizati starea actuala de servicii SEO a site-ului in fiecare din primele sase blocuri: Configurare, Directionare, Factori On-Page, Arhitectura informatica, Constientizare si Accelerare. Pentru fiecare bloc, determinati adancimea actuala de acoperire.

Configurarea adreselor si aspectele de directionare. Imbunatatiti acoperirea la fiecare nivel inainte de a va deplasa. Puteti si ar trebui sa lucrati la mai multe niveluri de blocuri la un moment dat.

Incearca sa eviti greutatea maxima. O regula buna este: pentru a imbunatati rezultatele SEO, pentru un anumit bloc, efortul necesar este mai mare daca blocurile de mai jos sunt mai mici.

Folosind acest plan simplu de idei, implementarea unor servici SEO de succes vor deveni o joaca. Desi multe companii apeleaza adesea la firme specializate in SEO si marketing, din ce in ce mai multi posesorii de afaceri invata cum sa isi gestioneze singuri o campanie SEO. De asemenea, Google este leader atunci cand vine la cursuri SEO, pe care deseori cei interesati le pot accesa si gratuit.

Stiri de ultima ora din zona aceasta de interes: Start Up Nation - Cum poți construi un magazin online cu WordPress WooCommerce.

2
#5 Ghid WooCommerce: Solutii de plăți pentru un ma...
Cum sa actualizezi tema WordPress fara sa pierzi p...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts