Care sunt principalele 3 avantaje ale unui audit SEO?

Care sunt principalele 3 avantaje ale unui audit SEO?

Termenul de audit este utilizat cu precadere in industria fiscalitatii financiare si cu referire la impozite.

Totusi, conform definitiei, un audit este o examinare a unor informatii realizata de profesionisti cu scopul de a expune o opinie sustinuta de argumente responsabile, independente si raportate la un anumit standard. Aceasta definitie, desi este folosita in legatura cu activitatea de audit financiar, este fidela si pentru descrierea auditului SEO.

Ce este un audit SEO?

Un audit SEO este o evaluare realizata de un specialist care determina gradul de optimizare al unui website in raport cu un motor de cautare si reprezinta primul pas important pentru orice procedura de optimizare a website-ului pentru Google sau pentru dezvoltarea unei campanii de promovare a site-ului.

In plus, un audit SEO este cea mai eficienta metoda de a identifica atat vulnerabilitatile unui website, cat si aspectele sale forte. Pe baza unei liste de verificare a principalelor variabile urmarite este determinata structura completa a auditului si pe baza acestuia sunt sugerate solutii la problemele identificate.

De ce sa apelezi la o agentie pentru un audit SEO?

Daca alegi sa apelezi la serviciile unei agentii specializate in audit SEO, beneficiezi de urmatoarele 3 avantaje:

1. Un audit SEO determina toate punctele vulnerabile ale unei strategii de SEO

Prin intermediul unei cercetari amanuntite sunt dezvaluite punctele slabe ale oricarei strategii de SEO si acest lucru asigura solutii si recomandari de optimizare a acestora. De exemplu, este posibil ca adresa fizica a firmei tale sa fie ascunsa undeva in site.

Dar crearea unei pagini de contact care evidentiaza si expune in mod clar locatia firmei tale, preum si o harta interactiva, genereaza mai multe cautari pe baza locatiei vizate. Sau, cum se intampla deseori, poate ai identificat gresit cuvintele-cheie si le-ai distribuit intr-o maniera neclara in site.

Este important de retinut ca un audit SEO eficient identifica toate cuvintele-cheie relevante pentru afacerea ta online, astfel incat aceasta sa fie usor de gasit in motorul de cautare Google si sa fie simplu de accesat de catre utilizatorii online.

2. Un audit SEO identifica pozitia site-ului tau in raport cu competitorii din domeniul tau de activitate

Cu siguranta, pentru orice profil de business exista cel putin inca 2 competitori care au rezultate mult mai bune decat in tine, in special in privinta pozitionarii website-urilor lor in pagina de rezultate Google.

Prin intermediul unui audit SEO, tehnicile acestora de optimizare nu mai sunt un secret. Un specialist SEO utilizeaza anumite tool-uri si programe care identifica si analizeaza actiunile acestora care, odata raportate la actiunile tale, iti asigura o imagine completa pentru procedurile de optimizare a site-ului tau.

3. Un audit SEO iti asigura o structura mai solida pentru strategia ta de optimizare a site-ului si de promovare online

O agentie specializata in realizare si analiza audit SEO iti ofera o lista cuprinzatoare de actiuni menite sa imbunatateasca performanta unui site din punct de vedere SEO, precum identificare cuvintelor-cheie specifice si integrarea lor in atributele HTML, in meta-descrieri si title-tags, optimizarea postarilor de blog si imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului prin optimizare continutului de imagine sau video.

In final, cel mai important avantaj pentru care trebuie sa apelezi la o agentie de marketing online specializata in audit SEO este acela ca odata identificate elementele vulnerabile pentru site si optimizarea lor pentru motorul de cautare, te bucuri de o mai buna pozitionare a website-ului tau in pagina de rezultate Google.

Iar o mai buna pozitionare inseamna o mai buna vizibilitate online si mai mult trafic adus pe site. Iar toate acestea pot conduce la mai multe vanzari sau solicitari din partea utilizatorilor online.

5
3 beneficii pentru care merita sa investesti in se...
Cum este sustinut succesul online prin actiuni de ...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts