Ce este SEO si de ce este important?

Ce este SEO si de ce este important?

Daca se intampla sa lucrezi intr-un mediu dinamic de marketing, cu siguranta ai auzit ce este SEO si stii cu ce se "mananca", insa daca esti nou in domeniu si nu stii ce este SEO atunci mai bine ti-ai face temele.

In prezent, multe companii se folosesc de servicii SEO pentru a-si atinge target-urile pentru a atinge cat mai multe surse sau clienti.

Modul in care continutul online este organizat pe pagina web este foarte important pentru succesul SEO.

Atunci cand clientii sunt capabili sa gaseasca rapid si usor lucrurile pe care le cauta, au tendinta sa petreaca mai mult timp pe site si sa vizualizeze mai multe pagini, ceea ce va poate ajuta in clasamentul motorului de cautare.

Cum puteti face site-ul mai usor de navigat?

1. Simplificati

Nu treceti peste bord cu categorii si subcategorii. O structura mai simpla a site-ului faciliteaza motoarele de cautare sa acceseze cu crawlere site-ul si sa-ti clasifice produsele.

Imbunatatiti viteza site-ului - viteza site-ului vizeaza accesibilitatea. Cand site-ul este usor de navigat si totul se misca repede, vizitatorii nu au niciun motiv de frustrare. Aceasta inseamna ca este probabil sa petreaca mai mult timp pe site-ul.

Pentru a face magazinul mai rapid, puteti sa:

  • utilizati o tema rapida si mobila;
  • utilizati imagini mai mici, optimizate;
  • eliminati toate aplicatiile pe care nu le utilizati;
  • evitati utilizarea glisoarelor.

2. Utilizati un design receptiv

Designul receptiv inseamna ca magazinul va arata excelent pe orice dispozitiv, inclusiv pe desktop, tablete si smartphone-uri.

Temele pot imbunatati considerabil experienta utilizatorilor si pot mentine vizitatorii pe site mai mult timp. Deoarece Google analizeaza timpul pe pagina ca indicator al valorii site-ului, avand un site usor de navigat si citit, se poate imbunatati clasamentul. La randul sau, rangurile imbunatatite si o utilizare mai buna au ca rezultat vizitari repetate si cresterea conversiilor. Este minunat pentru un site de eCommerce.

3. Cercetati cuvintele cheie potrivite pentru tinta

Cea mai buna modalitate de a incepe nu se face cu instrumentele fanteziste, ci doar cu o lista cu cel putin cinci subiecte principale despre ce vor clientii si care sunt strans legate de produs. Pune-te in pantofii clientilor tai. Ce termeni de cautare ati folosi pentru a gasi produsele pe care le vindeti?

Puteti gasi, de asemenea, inspiratie pentru aceste subiecte din locuri precum:

  • proprii cumparatori;
  • cautati forumuri si subredituri legate de produsele vandute;
  • media hashtags legate de produsele de pe site-ul vostru;
  • uitandu-te la titluri, meta-descrieri si imagini alt-text folosite pe site-urile concurentilor;

4. Content Marketing-ul trebuie sa fie de calitate

Continutul este motivul pentru care oamenii vin pe site-ul vostru. Ca proprietar al site-ului eCommerce, este posibil sa fiti tentat sa reduceti continutul sau sa considerati suficient de multe descrieri ale produsului. Aveti incredere in ceea ce vindeti si veti avea mult mai mult succes daca va veti alatura timpul pentru a crea continut original care sa contribuie la experienta generala de utilizare.A te decide asupra subiectului poate fi descurajant. Insa nu trebuie sa fie asa. Faceti o lista a tuturor lucrurilor pe care le cer clientii sau a celor despre care credeti ca clientii ar dori sa raspunda. Nu vor informatii despre produs, ci vor raspunsuri reale. Continutul oferit este o sansa de a permite clientilor si potentialilor clienti sa va cunoasca marca, intr-un mod ce nu implica vanzari. Este, de asemenea, una dintre cele mai usoare cai de a clasifica mai multe cuvinte cheie si de a crea backlink.

Implementand aceste tehnici de optimizare SEO orice afacere se poate ridica peste noapte! Este doar o chestiune de timp pana cand procedurile corespunzatoare SEO sunt puse in aplicare.

Aspecte suplimentare despre tehnicile prezentate aici: Strategii de link building cu rezultate.

2
Cum atingem performante maxime in SEO?
Cum sa iti perfectionezi tehnicile SEO

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts