Cum iti promovezi blogul/ site-ul Companiei tale cu Twitter

Cum iti promovezi blogul / site-ul Comapaniei tale cu Twitter

S-ar putea să aveti deja cont pe Twitter, dar îl folosiți pentru promovarea site-ului dvs.? Il folositi și pentru a aduce vizitatori avizați pe site-ul dvs.? Twitter este o adevărată locomotivă de traffic, dacă îți vei acorda puțin timp ca să înveți cum să o faci.

Cum funcționează Twitter?

Twitter permite utilizatorilor să posteze mesaje până la un total de 280 de caractere, care include semne de punctuație și spații. Puteți posta un tweet prin intermediul computerului, dar și prin intermediul rețelelor dvs. de telefonie mobilă. Insa majoritatea serviciilor de telefonie limitează textarea pe telefoanele mobile la 160 de caractere, astfel sfatul ar fi sa va limitati la 140, lăsând 20 de caractere pentru numele de utilizator. Mesajele pe care le postați sunt publice și pot fi citite de oricine se semnează. Citiți principiile Twitter pentru a afla totul despre configurarea și utilizarea unui cont de afaceri Twitter.

Noțiuni de bază

 • ​Creați profilul companiei pe twitter.com . Introduceți un mail valid si o parola (recomadare: sa contina litere, cifre, semne special, pentru a fi greu de spart. Dați click pe butonul PORNEȘTE. 
 • ​În etapa următoare, veți introduce numele companiei dvs. Acesta va fi numele dvs. de utilizator, prin care veți fi cunoscut pe Twitter. Utilizați numele cel mai scurt care descrie compania dvs. Preferabil numele companiei sau al site-ului dvs. (fără .com) dacă este disponibil și nu depășește 20 de caractere.
 • ​Twitter vă va cere numărul de telefon, pentru a menține contul în siguranță. Nu ezitați să îl furnizați, însă puteți apăsa butonul Omite, dacă nu doriți să faceți acest lucru.
 • Informați-vă despre termenii folosiți pe Twitter? Deși Twitter pare destul de ușor de folosit, înțelegerea termenilor specifici utilizați pentru a comunica va face mult mai eficientă utilizarea acestei rețele sociale.
 • Personalizați-vă profilul - accesați Setări și dati companiei sau site-ului dvs. o imagine. Încărcați o imagine, cum ar fi imaginea dvs. sau captura de ecran de pagină. Apoi adăugați numele celor care vor fi tweeting în cont. Este deosebit de important să se acordatie atenție la secțiunea bio. Este limitat la 160 de caractere, deci trebuie să determinați cel mai bun mod de a descrie site-ul dvs. web și / sau ceea ce faceți. Utilizați unele dintre cele mai importante cuvinte cheie.
 • Rețineți că Twitter vă permite să trimiteți mesaje cu o lungime de până la 280 de caractere, inclusiv semne de punctuație și spații. Este recomandat sa utilizati un ton prietenos, sau chiar cu simtul umorului, pentru a nu deveni prea rigid sau plictisitor. O idee bună este să-i faci pe adepții tăi să se simtă ca niște insideri în spatele scenei , care au acces la secretele companiei tale. Scrieți tweet-uri despre breaking news din lumea afacerilor, trimiteți link-uri către site-ul dvs., precum și alte site-uri sau articole despre care credeți că ar putea fi interesați urmaritorii dvs.
 • Dati Retweet Post - în special pentru mesajele tweet de la alții, pe care le considerați ca fiind de interes pentru adeptii dvs. Asigurați-vă întotdeauna că retweet-urile oferă valoare adepților dvs. În cele din urmă, acest lucru vă va face mai vizibil pentru alții care nu v-ar fi găsit altfel.
 • Creați-vă conexiuni cu alți membrii - Twitter nu este doar un mediu publicitar, ci un Mediu Social. Comunicați. Utilizați caseta de căutare de pe pagina dvs. de pornire Twitter, pentru a căuta alți profesioniști din domeniul dvs. Utilizați termeni-cheie, specifici site-ului dvs., astfel încât să căutați menționarile acestor cuvinte cheie de la alte site-uri, vizitatori și potențiali vizitatori. Când găsiți tweet-uri interesante, puteți alege să urmați acele persoane care au postat tweet-urile. Twitter are, de asemenea, o secțiune Găsiți persoane pentru a căuta anumite persoane, companii sau site-uri web după nume.
 • Aflați ce spun oamenii despre dvs. - Tastati numele companiei, numele site-ului sau produsele dvs. în caseta de căutare de pe pagina de pornire Twitter și descoperiți unde se menționează compania și produsele dvs.
 • Construirea relațiilor? Răspundeți imediat la orice plângeri postate și trimiteți mesaje de mulțumire celor care va laudă. Oferiți sfaturi utile și răspundeți rapid la orice întrebări sau probleme legate de site-ul sau serviciile dvs.
 • Promovați contul dvs. Twitter? Promovează-ți contul de twitter oriunde poți. Postați o insignă(widget) Twitter pe site-ul dvs., conectați-vă conturile Twitter și Facebook. Adăugați URL-ul dvs. Twitter în linia de semnătură a e-mailului dvs.

Sfaturi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de Twitter:

 • Asigurați-vă că mesajele dvs. sunt interesante!?
 • Urmați pe ceilalți? Cu cât mai mulți oameni veti urmari, cu atât mai mulți oameni vă vor urma.
 • Cunoașteți obiectivele dvs.? Cunoașterea obiectivelor dvs. vă ajută să determinați ce să postați și când să postați.
 • Utilizați URL-uri scurte? - Aveți 280 de caractere și puteți optimiza spațiul alocat pentru URL dumneavoastra. Utilizați Bit.ly (http://bit.ly), sau Google URL Shortner (https://goo.gl), pentru a scurta link-urile pe care le postați.
 • Utilizați DM (Mesaje directe) pentru a trimite mesaje private celorlalți membrii Twitter care vă urmăresc , ca să raspundeti personal preocupărilor lor.
 • Dati Retweet deseori, dar faceți lucruri bune! Retweeting este o formă comună de comunicare pe Twitter.
 • Acordați atenție temelor Trending de pe pagina dvs. de căutare Twitter. Acești termeni arată ceea ce majoritatea oamenilor urmaresc in acest moment.
 • Nu trimiteți spam-uri prin trimiterea de mesaje nesolicitate sau DM.
 • Nu postați același lucru in mod repetitiv.

Sper că am putut sa va ofer câteva sfaturi folositoare despre această platformă Social Media. 

Despre "Cum sa-ti cresti numarul de « Followers » pe Twitter", puteți citi aici…

9
Cum să postați pe mai multe grupuri de Facebook fă...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii 2

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
Bot User pe Miercuri, 13 Iunie 2018 08:13

Foarte bun articolul tau Dragos. Multumim pentru sfaturi! Putine companii au profil pe twitter si acest articol cred ca le va fi de folos!

1
Foarte bun articolul tau Dragos. Multumim pentru sfaturi! Putine companii au profil pe twitter si acest articol cred ca le va fi de folos!
Dragos Florian Cojocaru pe Joi, 14 Iunie 2018 12:07

Multumesc pentru comentariu, apreciez ca ai citit articolul meu. Daca ai si alte intrebari despe marketingul online, poti sa mi le trimiti, iar eu voi incerca sa le detaliez aici.

0
Multumesc pentru comentariu, apreciez ca ai citit articolul meu. Daca ai si alte intrebari despe marketingul online, poti sa mi le trimiti, iar eu voi incerca sa le detaliez aici.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts