Cum sa ajungi in topul cautarilor online folosind SEO

Cum sa ajungi in topul cautarilor online folosind SEO

Marketing-ul online este un domeniu la fel de competitiv ca oricare altul. Multi ar compara acest domeniu cu agentiile de vanzari pe teren, insa online exista mult mai mult magazine, deci in mod evident este o competitie mai mare.

In prezent sunt mii de afaceri si magazine care isi promoveaza serviciile si produsele online, insa nu toti se bucura de acelasi succes, deoarece nu toti implementeaza servicii SEO care sa le optimizeze site-ul.

Optimizarea motorului de cautare evolueaza si se schimba tot timpul.

In fiecare an, anumite metode sunt imbratisate de comunitatea SEO ca "tactici must-have", in timp ce altii sunt impinsi la un pas de "istorie" datorita actualizarilor algoritmului Google.

In lumina acestui fapt, SEO este perceput de multi ca fiind o lupta fara sfarsit intre motoarele de cautare si profesionistii SEO care continua sa isi puna intrebari legate de actualizari pentru a castiga mai mult trafic si pentru a creste vizibilitatea SERP pentru o perioada scurta de timp.

Dar asta este adevarat? Cum functioneaza SEO?

Legaturile (link-urile) au fost importante inca de la inceputurile tacticilor SEO si sunt inca unul dintre cei mai puternici indicatori ai performantei unui site web la Google.

Cu cat mai multe legaturi de inalta calitate, relevante pe care le dobanditi, cu atat mai mari vor deveni potentialele SERP-urile site-ului dvs.

Pe scurt, link-urile sunt inca fundamentale pentru SEO. Este logic sa investesti in crearea de legaturi, ca parte a eforturilor SEO.

Problema legaturilor versus continut este oarecum o dilema din mai multe motive. Aveti nevoie de continut pentru a atrage link-uri, dar continutul necesita linkuri pentru a creste clasarea site-ului in rezultatele cautarii si pentru a ajuta la directionarea traficului catre o piesa de continut. in cele din urma, ceea ce se intampla este: Link-urile si continutul sunt coloana vertebrala a SEO. Daca doriti sa spargeti prima pagina pe Google, aveti nevoie de linkuri catre un continut relevant si bine optimizat.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand creati si optimizati continutul:

  • Cuvintele cheie conteaza in context. Cuvintele cheie sunt inca relevante pentru Google, dar in loc de a scana pagina pentru "aspectul cuvantului cheie", crawler-ele sale analizeaza acum contextul si cuvintele cheie secundare asociate, care impartasesc intentia cautatorului.
  • Titlurile, meta descrierile, atributele ALT, etichetele H1 si adresele URL sunt inca importante. Includeti cuvinte cheie directionate si relevante in aceste elemente.
  • Sporiti-va expertiza, autoritatea si increderea (E-A-T). Cititi instructiunile Google privind calitatea cautarii pentru indrumari privind calitatea continutului. Google afirma in parte ca "cantitatea de continut necesara pentru ca pagina sa fie satisfacatoare depinde de subiectul si scopul paginii".

Pe scurt, stabiliti un proces pentru a produce si a partaja continut de inalta calitate si optimizat. Asigurati-va ca tot continutul este scris pentru oameni, dar optimizat pentru a alimenta date catre motoarele de cautare.

Experienta utilizatorilor (UX) joaca un rol substantial in modul in care site-ul dvs. "colaboreaza" cu motoarele de cautare. Din pacate, experienta utilizatorului depinde de prea multi factori (de exemplu, infrastructura site-ului si aspectul, continutul etc.) si este adesea prea greu de masurat. A afla ca site-ul dvs. lipseste dintr-o perspectiva UX poate fi o experienta dureroasa. Astfel, unii profesionisti SEO aleg sa nu se ocupe cu nimic.

Folosind exemplele date este usor sa intelegem de ce un servicu de optimizare SEO este absolut esential intr-o firma moderna care doreste sa tina piept competitiei, ba chiar sa creasca la un nivel la care poate nu si-a imaginat niciodata. Internetul este o unealta versatila si puternica daca este folosita corespunzator. Folosind servicii SEO poti inlatura orice piedica online!

Pentru detalii specifice in plus, cititi si postarea De ce are nevoie site-ul tău de optimizare SEO?.

3
Cum sa actualizezi tema WordPress fara sa pierzi p...
Mai ajuta la ceva un director web?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts