Cum sa iti perfectionezi tehnicile SEO

Cum sa iti perfectionezi tehnicile SEO

SEO a devenit termenul la ordinea zilei pentru multe business-uri online, mai ales pentru cei care implementeaza tehnici de marketing mai complexe. Insa ce se intelege prin servicii SEO si cum poti atinge maximul potential?

Desi atingerea unui potential SEO mai mare implica multa munca, in timp aceste abilitati pot fi extrem de utile, ca apoi sa folosim eficient orice tehnica de optimizare SEO.

Ce iti vine in minte atunci cand vezi termenul "SEO"? Unde va concentrați toata energia atunci cand incercati sa imbunatatiti ranking-ul SEO al site-ului?

Majoritatea oamenilor se concentreaza o mare parte din timpul lor pe "cuvinte cheie" si nimic mai mult.

Cu toate acestea, daca ati lucrat cu sarguinta in ceea ce priveste optimizarea cuvintelor cheie, dar nu obtineti rezultatele dorite, este posibil sa fie necesar sa luati in considerare si alti factori care afecteaza clasarea SEO.

Motoarele de cautare nu numai ca evalueaza relevanta cuvintelor cheie in pagini si in meta date in raport cu termenii de cautare ai unui utilizator, ci evalueaza si informatii precum durata pe care vizitatorii o au pe site-ul dvs., rata de respingere, link-urile rupte, paginile vizualizate, link-uri de intrare si de iesire si asa mai departe,

A face utilizatorii sa ramana pe site-ul vostru si pentru a interactiona cu continutul postat poate spori rangul site-ului. Puteti face acest lucru prin imbunatatirea experientei utilizatorului si a utilizabilitatii site-ului dorit.

Utilizarea cuvintelor cheie pentru a face vizitatorii sa faca clic pe site-ul vostru este doar jumatate din poveste. Daca abordati SEO ca "optimizarea site-ului pentru utilizatorii care folosesc motoarele de cautare", notiunea de prietenie cu utilizatorul devine un factor important.

  1. Un continut util, de inalta calitate, relevant - "Timpul de stationare" este timpul petrecut de vizitatori pe site si poate afecta ranking-ul SEO. Cand oferiti un continut util, vizitatorii tind sa ramana mai mult pe site-ul web pentru a consuma informatiile si, prin urmare, pentru a mari timpul de rezidenta. Pe baza acestei cercetari, continutul intre 2.000 - 2.500 de cuvinte pare sa fie cel mai mare in rezultatele motorului de cautare. Desi numarul de cuvinte nu guverneaza lumea SEO, nimeni nu va citi ceva daca nu le este util - continutul mai lung va ofera posibilitatea de a oferi mai multa valoare, include mai multe cuvinte cheie, include mai multe linkuri de iesire si, bineinteles, mai mult timp de lectura pentru a creste timpul de stationare.
  2. Viteza de incarcare a paginii - Google si Bing iau in considerare viteza de incarcare a paginilor in algoritmul de clasificare a site-urilor. Utilizatorii pot parasi site-ul daca trebuie sa astepte pana la doar cateva secunde pentru fiecare incarcare a fiecarei pagini. Acest lucru ar afecta timpul tau, va creste rata de respingere si va reduce numarul de pagini vizualizate - toate acestea ar putea afecta clasamentul SEO. Exista numeroase modalitati de a mari viteza de incarcare a paginilor, dintre care unele includ utilizarea unui plug-in de cache, asigurandu-va ca codul este curat si rationalizat, optimizand dimensiunile imaginilor, reducand numarul de plug-in-uri si minimizand redirectionarile.
  3. Optimizarea imaginilor - Pe langa formatul de fisier imagine si dimensiunea, exista si alte modalitati de a va asigura ca imaginile de pe site lucreaza din greu pentru pe frontul SEO. Puteti semnala relevanta continutului pentru motoarele de cautare, utilizand cuvinte cheie pentru numele fisierului dvs., imagine, eticheta, titlu, descriere.

Aplicand aceste trei metode, cu siguranta orice site la care se aplica servicii SEO va vedea o imbunatatire a vizualizarilor si a unui numar crescut de vizitatori. Chiar daca acest lucru poate dura cateva luni, intr-un final servicile de optimizare SEO vor da roade.

Alte aparitii in presa pe acest subiect: Optimizarea SEO.

1
Ce este SEO si de ce este important?
Cum poti deveni si tu un SEO Freelancer

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts