Cum să postați pe mai multe grupuri de Facebook fără penalități

social-media-facebook

Sunt sigur că deja știți acest lucru, Facebook este cea mai mare platformă social media din lume, în acest moment. Ca atare, tendința de a-i folosi traficul pentru binele dvs. este foarte mare, pentru toată lumea, de la oamenii care abia încep să-și promoveze produsele în social media și până la oamenii de marketing consacrați. Postarea pe grupuri Facebook este una dintre principalele modalități de a obține trafic pe site-ul dvs.

Care este primul lucru care vă vine în minte când vă gândiți la traficul Facebook?

S-ar putea să gândiți la fel sau nu, dar vă pot spune ceea ce cred majoritatea oamenilor: "dacă fac Spam ca un drăcușor, cu siguranță ceva trafic va veni."

Din păcate, pentru cei ce gândesc în acest fel, nu mai este așa. Nu a mai fost de peste doi ani. Dacă doriți să profitați de ceea ce poate oferi Facebook, va trebui să începeți să fiți mai deștepți în legătură cu ceea ce faceți și cum faceți acest lucru. Încă funcționează, dar aveți nevoie de mai multă finețe și spam mai puțin aleatoriu. Haideți să cercetăm și să vedem:

 Cum vă puteți îmbunătăți abilitățile de marketing Facebook

1. Nu postați același link în toate grupurile Facebook. 

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii când încep să distribuie articole pe grupuri. Utilizarea uneltelor de scurtare a linkurilor, precum goo.gl sau altele similare nu vor fi de ajutor. Facebook trece dincolo de redirecționări și vede de fapt ce este în spatele lor. Fie utilizați mai multe Landing Page-uri care redirecționează cititorul către site-ul dvs. principal ori folosiți adrese URL diferite de pe site-ul dvs.

2. Nu postați în prea multe grupuri Facebook cu un cont într-o singură zi.

Cu ceva timp în urmă era posibil să postezi în sute de grupuri, pe zi, cu un singur cont. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de atunci și acum, dacă încercați așa ceva, o să vă treziți cu blocarea contului, în ceea ce privește postarea în grupuri, pentru o perioadă de timp variind de la o săptămână la o lună. Începeți cu precauție, alăturându-vă la câteva grupuri într-o zi și postați în doar 2-3 pe zi. Creșteți numărul grupurilor pe care postați la fiecare 2-3 zile, până când ajungeți la un număr cu care vă simțiți confortabil. Pentru siguranță v-aș sfătui să nu depășiți 50-60 postari de grup pe zi.

3. Vechimea contului și a tipurilor de activitate contează. 

S-ar putea să știți deja ca vârsta contului dvs. de Facebook contează. Un cont mai vechi va scăpa mai ușor de eventuale penalități decât unul nou iar, ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că activitatea pe care ați avut-o pe Facebook contează foarte mult. Dacă aveți conturi vechi de 10 ani pe care nu le-ați folosit niciodată pentru postarea pe grupuri de Facebook și începeți să postați pe 50 în prima zi, veți avea probleme cu siguranță. Indiferent ce faceți, trebuie să o luați încet și să creașteți activitatea în timp.

4. Nu lăsați urme (footprints) după postare. 

Acest lucru nu este întotdeauna posibil 100%, dar există multe lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza amprentele. Utilizați întotdeauna metoda de a diversifica / schimbă textul dvs. și asigurați-vă că este vorba de o acțiune personală, manuală, de înaltă calitate, și nu folosiți un software automat care vă va da sigur bătăi de cap, deoarece oamenii vor citi mesajul dvs. și îl pot raporta dacă arata a spăm, neinteligibil.

Dacă veți posta în mai multe grupuri (50+), faceți și o schimbare a link-ului, în loc să utilizați doar unul singur, folosiți 2-3 sau chiar mai multe linkuri. Așa cum am spus, folosirea unui tool de tip "shortener url" nu va funcționa. Există câteva lucruri pe care le puteți face, puteți crea, de exemplu, câteva subdomenii în domeniul dvs. principal și puteți posta același lucru acolo sau pur și simplu le puteți redirecționa către pagina principal. Asigurați-vă că adresele reale pe care le postați sunt variate.

Câțiva au încercat să plătească pentru anunțurile de pe Facebook și se pare că ajută și ele, deci dacă aveți niște bani să cheltuiți, din când în când, pentru promovarea unei postari pe pagina dvs. pare să vă ajute în cazul în care ați postat prea mult pe grupuri.

Facebook se uită și la imaginile pe care le folosiți în postari, astfel încât trebuie să vă asigurați că variați imaginile cât mai mult posibil. Puteți face asta și pe cont propriu, chiar dacă aveți aceeași imagine, editați-o puțin de câteva ori și salvați-o, faceți-o mai mică, mai mare, tăiați părți din ea și așa mai departe, după care utilizați tot ce ați obținut.

5. Contul dvs. ar trebui să aibă și alte activități, nu numai să-l folosiți pentru a posta pe grupuri. Configurați 1-2 feeduri RSS, din site-urile de știri sau orice altceva doriți, și postați pe peretele dvs., ca și postările altor persoane, construiți conexiuni, faceți-vă niște prieteni. Asigurați-vă că profilul dvs. arată cât mai uman posibil.

6. Dacă utilizați mai multe conturi pentru a promova aceeași adresă URL / domeniu, evitați întotdeauna postarea cu 2 din acestea în același timp! 

Acest lucru este foarte important, deoarece este o amprentă clară pentru Facebook. Doar configurați-vă conturile pentru a posta la momente diferite ale zilei și totul va fi bine.

7. Postați mai puțin folosind un singur cont, în schimb postați folosind mai multe conturi. 

Gândiți-vă la acest lucru - în loc să încercați să postați pe 400 de grupuri Facebook cu un cont de ce nu încercați să postați în 40 de grupuri cu 10 conturi? Acest lucru va optimiza task-ul și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că un cont al dvs. va fi penalizat.

8. O altă tactică pe care o poți folosi este să postați numai link-uri cu imagini pe care se poate da CLICK. 

Acest lucru este indicat dacă site-ul dvs. a fost interzis pe Facebook și nu mai puteți posta link-uri către el. De asemenea, ar putea chiar să vă permiteți să trimiteți în același timp link-uri către același site.

9. Știu că mulți dintre voi promovați site-ul dvs., dar vă recomandăm să vă schimbați puțin tactică. 

Creați o pagină pentru site-ul dvs. pe Facebook. Promovați această pagină în grupuri, utilizând funcția Share. Puteți apoi să mutați traficul de pe acea pagină pe site-ul dvs. trebuind doar să postați un link pe Facebook către site-ul dvs., activitatea ce nu mai înseamnă spam pentru grupurile Facebook - cel puțin nu cu link-ul dvs. principal. Veți posta / distribui în schimb link-ul paginii dvs., ceea ce ar trebui să fie puțin mai sigur de efectuat, deoarece face parte din Facebook.

10. Utilizați mai mult funcția « bump ». 

Acest lucru va genera practic un nou suflu postarilor dvs. În cazul în care nu știți cum funcționează acest lucru - este de fapt destul de simplu. Mergeți la o postare pe care ați făcut-o deja, comentați ceva despre acea postare și apoi ștergeți imediat comentariul. Acest lucru va aduce această postare înapoi, pe prima poziție în grupul respectiv, fără a lăsa nici o amprentă. În acest fel, mai multe persoane care vizitează acest grup vor vedea postarea dvs. și nu trebuie să o re-postați.

11. Optați pentru calitate, mai degrabă decât pentru cantitate. 

În loc să încercați să postați pe 50-100 de grupuri care se află în nișa dvs., încercați să fiți mai selectivi, verificați fiecare grup și vedeți care dintre ele este activ și în care membrii interacționează cel mai mult cu ceea ce este distribuit către ei. Trebuie doar să faceți acest lucru o singură dată și, dacă știți pe care grupuri merită să postați, puteți să vă concentrați pe postari mai bune în mai puține grupuri, decât să alegați a poșta în toate grupurile pe care le puteți găsi.

Concluzie

Facebook este și va fi încă foarte mult în fruntea listei social media, iar postarea pe Facebook este o tactică foarte frecventă folosită de mulți. Fiți inteligenți deoarece este încă foarte profitabil pentru oamenii care știu cum să facă acest lucru bine. Sfaturile de mai sus ar trebui să vă ajute pentru început, dar păstrați-vă ochii deschiși și încercați în mod constant lucruri noi. Nu există nicio regulă de aur care să funcționeze pentru toată lumea, fiecare cont și nișa se pot comporta diferit și s-ar putea să fiți surprins de cât de ușor poate fi atunci când obțineți rezultate.

Și dacă aveți mai mult timp de lectură și sunteți interesat de acest subiect, vă recomandam să citiți și « Cum să evitați Facebook Jail »

3
Cum să utilizați Facebook Collections că să creați...
Cum iti promovezi blogul/ site-ul Companiei tale c...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts