Folosește hashtag pe Instagram pentru a crește

Folosește hashtag pe Instagram pentru a crește

În articolul trecut ți-am prezentat, pe scurt, 3 modalități de a crește pe cea mai în vogă rețea de socializare. Una dintre ele se referea la folosirea de hashtag pe Instagram și am spus că voi reveni într-un articol viitor cu mai multe detalii despre asta.

Un hashtag pe Instagram este o etichetă care se folosește pentru ca imaginile tale să ajungă la cât mai multă lume.

Instagram urmărește ceea ce o persoană apreciază, apoi, în funcție de hashtag-urile prezente în imaginile respective, definește interesele acelei persoane. După definirea intereselor, acea persoană va primi în secțiunea Explore a Instagram mai mult conținut care conține hashtag-uri similare cu interesele sale.

Așa că dacă folosești hashtag-uri relevante pentru pozele tale, ai mai multe șanse să fii descoperit în secțiunea Explore de către alți utilizatori.

a o imagine se pot adăuga maximum 30 de hashtag-uri. Se pot adăuga atât în descrierea imaginii, cât și în comentarii, efectul fiind același.

O strategie bună de hashtag se creează prin combinarea hashtag-urilor foarte populare cu hashtag-urile mai puțin populare.

Ce înseamnă hashtag-uri populare?

În funcție de numărul de utilizări un hashtag poate deveni popular. Există un hashtag pe Instagram care a devenit deja super popular în 2019, acesta este #love și a fost folosit până în prezent de peste un miliard de ori.

Un hashtag popular are în medie peste 100.000 de utilizări. Este indicat să nu se folosească hashtag-uri care sunt utilizate mai puțin de 5000 de ori, asta dacă nu îți creezi tu propriile etichete.

Fie că folosești etichete foarte populare, fie că folosești etichete mai puțin populare, este bine să păstrezi o relevanță a acestora așa că dacă adaugi o poză cu un cățel să nu pui hashtag-uri care nu au deloc legătură cu imaginea.

Alt pont este acela să folosești hashtag-uri în limba ta, nu în engleză. Dacă folosești hashtag-uri în engleză, dar profilul tău este în română, asta nu îți va aduce prea mulți urmăritori pentru că pentru utilizatorii străini profilul tău nu are relevanță.

Este indicat să folosești toate cele 30 de hashtag-uri disponibile pentru a crește șansele de a fi descoperit în Explore.

Pentru a descoperi etichete pe Instagram poți să folosești aplicația Social Hashtags. Scrii în bara de sus hashtag-ul pe care vrei să-l folosești, apoi aplicația îți generează etichete similare.

Pentru a vedea care este numărul de utilizări al unui hashtag, îl scrii pur și simplu în bara de căutare a Instagram, apești pe el, apoi îți va apărea numărul de utilizări. Vezi în imaginea de mai jos.

O imagine la care am avut succes cu strategia de hashtag-uri a fost cea de mai jos. Era perioada în care erau magnoliile înflorite, am făcut o poză la una dintre ele, am postat-o cu hashtag-ul #magnolie și uite ce s-a întâmplat:

Sper că ți-a fost de folos materialul și dacă ai întrebări pentru a clarifica lucrurile, te rog să le treci în comentarii și voi răspunde cât de repede pot. Apropo, mai am câteva informații faine despre hashtag-uri, de exemplu:

2
Conținutul de calitate este regele
Elementele unui profil care atrage pe Instagram

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/