Invata sa faci SEO de unul singur

Invata sa faci SEO de unul singur

Optimizarea motorului de cautare nu este publicitate. Dar costa insa timp si bani. Daca sunteti presat de timp, dar aveti banii, o agentie sau un consultant SEO este o optiune. Dar, daca nu aveti bani, folositi aceste sfaturi pentru a va imbunatati clasamentele organice.

Master Keyword Research - intotdeauna incepe cu cercetarea cuvintelor cheie.
Nu presupuneti ca stiti ce doresc consumatorii.

Probabil intelegeti jargonul din industrie. Dar dvs. Poate folositi termeni diferiti fata colegii din comert pentru a va referi la serviciile sau bunurile dvs. Cercetarea cuvintelor cheie ofera o intelegere a cuvintelor si expresiilor pe care consumatorii le utilizeaza pentru a gasi produsele dvs. De asemenea, ajuta la masurarea cererii pentru acestia. Identifica temele de cuvinte cheie pe care utilizatorii reali le utilizeaza in interogarile de cautare.

Intelegeti concurenta

Cautati cele mai importante produse si servicii pe care le oferiti si notati cele mai proeminente site-uri din rezultatele cautarii, cele care va impartasesc modelul dvs. de afaceri, precum si cele care nu sunt similare cu ale dvs., dar concureaza pentru aceleasi cautari.

Planificati-va site-ul

Cu o intelegere a ceea ce doresc consumatorii si a cuvintelor cheie pe care le utilizeaza pentru a gasi acele produse si servicii, identificati paginile de pe site-ul dvs. pentru a le adresa acele interogari de cautare.

Avand o lista pe hartie sau o foaie de calcul a tuturor paginilor web de nivel superior, mijlociu, inferior si formularele lor corective corespunzatoare, trebuie sa stiti ca asa formeaza baza arhitecturii site-ului dvs. Fiecare cuvant cheie cu prioritate mare si medie din cercetarea dvs. de cuvinte cheie ar trebui sa aiba o pagina corespunzatoare pentru optimizare pe site-ul.

Optimizati-va site-ul

Urmatorul pas este sa creati paginile. Aceasta este partea dificila. in functie de platforma dvs. de comert electronic si accesul dvs. la dezvoltatori si designeri, este posibil sa fie nevoie sa externalizati o parte din aceasta lucrare.

Orice site web de astazi trebuie sa raspunda la dispozitive mobile pentru a raspunde fractiunii din ce in ce mai mare a utilizatorilor de smartphone-uri si tablete. Un site prietenos pentru mobil este important din doua motive. In primul rand, potrivit Google, mai mult de jumatate din cautari provin din smartphone-uri. Asigurati-va ca experienta acelor utilizatori este fara probleme si acestia sunt implicati.

Produceti continut regulat

Nu trebuie sa incepeti un blog sau sa va transformati afacerea intr-o companie de publicare prin postarea continutului in fiecare zi. Este nerealist pentru multe site-uri de comert electronic. Dar publicati in mod regulat propriul continut. Programati actualizari saptamanale sau cel putin lunare. Consistenta este cheia.

DIY Public Relations

Autoritatea Link este o componenta majora a SEO, dar legaturile de cumparare sunt interzise de Google, Bing si alte motoare de cautare. Aici intra in joc comunicarea si relatiile publice. Daca aveti reprezentanti ai PR, coordonati-va cu ei pentru a nu invalida eforturile lor. Dar daca o faci singur, cititi mai departe.

Creati-va reteaua sociala de mass-media

Alaturati-va pe Twitter si una sau doua alte platforme de social media. Aveti multe optiuni - Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, multe altele. Social media va permite sa va conectati cu clientii si perspectivele dvs. si ofera o audienta pentru continut.

Folosind acesti pasi veti putea intelege mai bine cum sa aplicati cu succes servicii SEO in orice campanie publicitara fara esec.

In ziua de astazi este esential sa stii cum sa aplice o strategie de marketing online pentru a atrage vizitatori cat mai multi pe site-ul tau. De asemenea, cei care apeleaza la serviciile de optimizare SEO, vor fi mereu la curent cu trend-urile din acest domeniu de marketing!

Ce mai este nou in domeniu: Digital Craft Agency - sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation.

1
SEO pentru incepatori
Cum atingem performante maxime in SEO?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts