Teama de expunere in branding personal

Teama de expunere in branding personal

Un ingredient cheie ce sta la baza oricarui brand personal durabil este AUTENTICITATEA. Este un cuvant mare, dar este ingredientul fara de care orice brand, oricat de bine promovat ar fi, nu are cum sa reziste pe termen lung.

Pentru a fi autentic in comunicare, este nevoie de vulnerabilitate. Este nevoie sa te lasi vazut fix asa cum esti. Chiar daca asta se simte uneori extrem de sensibil si greu de dus.

Branding-ul personal este un exercitiu de expunere si stiu ca si tu, ca si mine, te temi uneori sa te arati asa cum esti.

Insa, expunerea este singura cale de a atinge inimile celor care ne urmaresc.

Una dintre conditiile principale pentru a avea succes este expunerea, adica sa ai indrazneala sa iesi din multime si sa te faci remarcat. Indiferent daca vorbim despre exprimarea unei idei originale in fata colegilor sau despre promovarea talentului nostru atunci cand pornim o afacere pe cont propriu, majoritatea oamenilor manifesta mari retineri atunci cand sunt nevoiti sa iasa din multime.

Teama de expunere nu este doar apanajul romanilor si nici specific zilelor noastre, a existat dintotdeauna. Sunt o multime de idei minunate in lumea asta care nu vor fi niciodata implementate din teama de expunere a celor care le-au creat.

Exista metode de a evita expunerea?

Cu siguranta exista, insa acestea presupun sa te angajezi pe un drum lung, anevoios si extrem de costisitor, in care te folosesti de alte persoane ca sa te ascunzi. Nu e mai simplu sa gasesti niste metode de a depasi aceasta teama si de a te simti bine in pielea ta tot restul vietii?

Am discutat cu Corina Stratulat, antrenor pentru success si numerolog, despre aceasta teama de expunere pe care a vazut-o la multi clienti de-ai ei, dar a simtit-o si pe propria ei piele, in timpul procesului de branding. Puteti urmari interviul mai jos:

Daca ai inceput sa lucrezi la brandul tau personal, te felicit!

Ma bucur ca te-ai hotarat sa faci primii pasi catre ceea ce poti deveni tu, ca brand autentic si aliniat cu cine esti, cu adevarat, in interior. Eu am convingerea ca oricine are potentialul si instrumentele pentru a deveni cunoscut si apreciat pentru cine este si ce are de oferit.

Iti ofer GRATUIT ebook-ul Kitul de brand personal care te va ajuta sa iti clarifici despre ce vrei sa fie brand-ul tau personal si te va ajuta sa faci primii pasi in exprimarea acestuia.

Pentru orice intrebari te rog sa imi trimiti un email sau un mesaj si iti voi raspunde cu mare drag!, Cristina Norocel, consultant in marketing si comunicare

3
BRANDUL PERSONAL si Influencerii
Schimbare sau adaptare? Ce vor consumatorii romani...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/