Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SEO

Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SEO

Exista o perceptie ca SEO este un studiu complex si multe companii aleg sa il ignore. Dar, in timp ce aceasta perceptie este oarecum meritata, blocurile de optimizare a motoarelor de cautare sunt de fapt destul de simple. In plus, daca ignorati tehnicile de optimizare SEO, in mod esential va intoarceti spre cea mai mare sursa de clienti liberi de pe web-Google.

In acelasi timp, multe site-uri web nu isi dau seama ca ignora complexul de servicii SEO sau ca ingreuneaza sarcina serviciilor Google sa descopere continutul lor.

Iata trei modalitati rapide de a sti daca SEO are nevoie de imbunatatire:

  1. Un site Google care cauta site-ul respectivului (yoursite.com) are mai putine rezultate decat numarul de pagini pe care le detine site-ul respectiv.
  2. Adresele URL pe care le folositi sunt pline cu simboluri si numere aleatorii care nu au sens pentru vizitatori.
  3. Titlurile paginilor de pe site-ul respectiv nu descriu cu exactitate ceea ce este scris pe pagina.

Daca oricare dintre aceste situatii se prezinta pe site-ul vostru, este timpul sa petreceti cel putin doua ore de gandire despre SEO. Iata cinci pasi de baza pentru a incepe:

  • Alegeti daca site-ul este "Long Tail" sau "Head" - este important sa decideti mai devreme daca trebuie sa va concentrati atentia SEO in mod strict sau pe larg - probabil ca nu le veti avea pe ambele. Site-urile "Head" isi propun sa clasifice bine termenii obisnuiti care sunt cautati de mii de ori pe zi, cum ar fi "cum sa obtineti un loc de munca". Pe de alta parte, site-urile cu coada lunga incearca sa obtina un rang bun in rezultatele cautarii Google, cautari mai putin frecvente, obiectivul fiind acela de a atrage volume de cautare care, atunci cand sunt combinate, sunt tot ale celor mai comune cuvinte cheie.
  • Organizati continutul utilizand navigarea prin BreadCrumb - obiectivul firmei ar trebui sa fie acela de a permite Google sa acceseze cu usurinta si sa inteleaga toate paginile de pe site-ul Google, sa acceseze cu crawlere paginile cu "paianjeni" si atunci cand vin la o pagina aleatoare, sa incearce sa urmeze legaturile din acea pagina pentru a ajunge la alte pagini. Daca acestia pot face acest lucru cu usurinta, Google poate indexa mai repede intregul site web si poate scoate pagini in rezultatele cautarii.
  • Optimizati titlurile paginilor - cand efectuati o cautare Google, legaturile albastre afisate sub rezultatul principal sunt de obicei titlurile paginilor site-ului. Deci, daca aveti titluri de pagina exacte si descriptive, Google va putea sa stie mai bine daca ar trebui sa prezinte continutul utilizatorilor sai. De exemplu, pe ghidul nostru de preturi pentru telefoanele mobile folosite, titlul paginii este utilizat pentru preturile telefonului Ghidul preturilor telefonului. De multe ori, veti vedea site-uri in care toate titlurile de pagina sunt identice (de exemplu, daca am numit fiecare pagina "Ghidul preturilor") - si acest lucru nu ajuta Google sa afle despre ce este vorba pagina.
  • Creati continut original - Google doreste sa-si indrepte vizitatorii catre continutul original - nu pentru a re-posta ceva deja publicat. Deci, chiar si in primele zile ale site-ului, este mai bine sa va creati propriul continut, mai degraba decat sa indicati din alte surse. In mod similar, alegeti sa republicati continutul. Daca Google crede ca cealalta sursa este sursa principala si ca sunteti un fake, aceasta va va penaliza. Pe de alta parte, daca continutul este cel mai bun raspuns la o interogare foarte specifica, exista sanse mari sa fiti recompensati de Google.
  • Obtineti linkuri inbound - Google doreste sa trimita utilizatori pe site-uri care sunt considerate "autoritati" intr-un domeniu.

Folositi aceste tehnici si veti ajunge expert in SEO.

Ca sa aflati mai multe despre acest subiect, cititi si SEO - componenta care asigura succesul unui business online.

2
Cum poti deveni si tu un SEO Freelancer
De ce afacerea ta are nevoie de SEO

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts