De ce Asigurare de Protectie pentru Copii?

De ce Asigurare de Protectie pentru Copii?

Fiecare parinte ar trebui sa isi puna aceasta intrebare, evident mi-am pus-o si eu, am un fiu de 26 ani pe care il iubesc mai mult decât orice pe aceasta lume, iar ca dovadă a iubirii si grijii pe care eu i-o port, m-am gandit sa-l incredintez in mana lui Dumnezeu... bineînțeles că nu a fost suficient, de aceea am ales si un Program de Protectie (adaptat varstei lui) cu gandul ca el merita, ca eu merit toata linistea si confortul oferit de acest program.

Oare cati parinti gandesc asa, si fara sa aduc vreo ofensa cuiva, uitati-va pe toate canalele mass-media unde vedem realitatea foarte dura. Sunt pline de cazuri care au ajuns la mila publica, cer disperati bani, ajutor urgent pentru tratamente in strainatate (marea majoritate) sistemul nostru public de sanatate este limitat, jos cu palaria pentru acele cadre medicale care fac adevarate minuni dat fiind conditiile reduse de ingrimire din Romania.

De ce sa nu ai o pozitie demna, onorabila, sa actionezi rapid si eficient avand alaturi persoanele potrivite si competente, care sa te ajute moral intr-un mod profesionist, si aici intervine rolul meu de Consultant Financiar, facilitandu-ti totul in cazul aparitiei unui eveniment asigurat, de aceea in acest caz noi suntem numiti si "Doctori Financiari" fiecare client devine Top Priority, primeste inca de la inceput pe langa toate informatiile privind beneficiile programului ales strict pe nevoile lui si scenariu cum este activata protectia, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmam împreună, fiind sigur ca va fi sprijinit in orice moment, niciodata nu va trece singur prin astfel de situatii.

Am incredere in spiritul vostru civic de romanii autentici, si imi doresc ca mesajele mele sa ajunga la toata lumea, insa nu oricum, ci in modul cel mai rapid posibil, nu de alta dar situatiile neprevazute nu tin cont de nimeni si nimic, ma bucur cand vad si aud ca a crescut rata natalitatii, in acest sens va dau o veste maxim de buna, o sugestie de CADOU pentru proaspetii parinti, unchi, matusi, bunici, nasi... un Program Unic in Romania pentru Protectie Copii care poate fi intocmit de la varsta 0-23 ani (are si o clauza speciala atasata - exonerare de la plata primelor in caz de... vorbim in privat!).

Nu trebuie sa-ti fie frica de nimic in viata. Trebuie doar sa INTELEGI.

Marie Curie
3
Despre Asigurarea de Viata
De ce Asigurare pentru Angajati

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts