5 tehnici deosebite care sa iti reduca durerile osoase si articulare in doar 3 zile

5 tehnici deosebite care sa iti reduca durerile osoase si articulare in doar 3 zile

1. Chiropractica

1. Chiropractica este o terapie concentrată asupra problemelor de funcționare sau de structură ale coloanei vertebrale, în care sunt implicate o serie de proceduri manuale. Prin intermediul unui masaj manual se normalizează și se previn aceste disfunctionalități. Corectarea se face printr-o varietate de intervenții manuale mecanice: mișcare de amplitudine pe termen scurt și de mare viteză, care implică manevrări ale articulațiilor pacienților, mișcări pe care pacienții nu le pot executa singuri. Fără a avea nevoie de tratament medicamentos și procedee invazive, această terapie reușește să rezolve unele dintre cele mai complexe cazuri medicale. Ajustarea și corectarea subluxațiilor de la nivelul sistemului osos prin tehnici de chiropractică conduce la procesul de vindecare.

Ce afectiuni se pot rezolva prin chiropractica

Afecțiunile coloanei vertebrale, generate din considerente multiple - printre care și cele ce țin de stilul nostru de viață, cum ar fi o activitate statică, o poziție defectuoasă la locul de muncă, lipsa de mișcare în general - ne afectează mult viața, iar rezolvarea lor clasică reprezintă de multe ori intervenții chirurgicale. Prin chiropractica se pot rezolva neinvaziv probleme ce țin de hernie de disc, sciatică, accidente apărute în timpul activităților sportive, dureri de cap, cefalee/migrenă, deformări ale coloanei vertebrale, dureri ale articulațiilor membrilor, umerilor, coatelor, genunchilor, șoldurilor, gleznei.

2. Masaj Yumeiho (Terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura)

3. Kinetoterapie (exercitii personalizate)

4. Masaj monahal

5. Su jok (cromoterapie, semintoterapie, presopunctura)

Terapia Su Jok a fost dezvoltata de profesorul Park Jae Woo, aceasta terapie este 100% sigura, simpla și ușor de realizat chiar de către pacienți. Su Jok este o combinație de două cuvinte. În coreeană "Su" inseamna maini si "Jok", picioare. Astfel, de fapt, Su Jok înseamnă tratarea pe mâini și picioare.

Terapia Su Jok , este o terapie naturala de vindecare fara medicamente. Este o terapie instanta si eficienta de vindecare fara medicatie si este absolut sigura neavand efecte secundare. Su Jok ajută la vindecarea bolilor cum ar fi artrita, bronșita, astmul, spondilita, dureri de spate, dureri articulatii, migrene, hipertensiune arterială, sinuzită, surditate, paralizii, constipație, aciditate, obezitate, diabet, hipertensiune, probleme menstruale si mai multe boli cronice legate de diferite organe ale corpului nostru. Tratamentul pentru toate bolile fizice, emotionale si mentale, utilizeaza diverse metode naturale de vindecare cum ar fi: acupunctura, presopunctura si terapii aliate.

Pentru informatii legate de cum puteti ajunge la specialisti care vor pune un diagnostic corect si tratament adecvat va invit sa ma contactati.

3
Beneficiile chiropracticii in lumea sportului
De ce explicatiile pentru durerea de spate nu sunt...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts