Ce este acupunctura cosmetica?

Ce este acupunctura cosmetica?

Acupunctura cosmetică este o alternativă naturală la injecțiile cu toxina botulinică si acid hialuronic, reprezentând una dintre cele mai noi și eficiente metode de rejuvenare facială. Cu rădăcini în medicina tradițională chinezească, această metodă de tonifiere a mușchilor feței și de stimulare a producției de colagen și elastină a devenit tot mai des folosită de către vedetele din lumea intreagă.

Ce tratează?

Acupunctura cosmetică stimulează refacerea colagenului, hidratarea tegumentului și refacerea conturului feței, a gâtului, a decolteului sau chiar și a mâinilor. La nivelul feței, acupunctura cosmetică reduce ridurile și cutele survenite din plisarea constantă a pielii. Totodată, ameliorează pungile de sub ochi, micșorează porii, tonifică mușchii feței și acționează la nivelul stratului subcutanat, redând elasticitatea pielii și îmbunătățind aspectul general al feței.

Cum funcționează?

Acupunctura cosmetică funcționează pe același principiu ca acupunctura clasică: prin introducerea acelor în punctele în care energia este blocată, se eliberează endorfine; această ''vătămare'' minoră îmbunătățește circulația sanguină în zonele respective și stimulează creșterea de celule noi. În același timp, se stimuleaza și producerea de colagen, proteină de care corpul nostru are nevoie pentru a redobândi elasticitatea și a conferi pielii un aspect tânăr.

12 beneficii ale acupuncturii cosmetice

Efecte durabile în timp. Acupunctura cosmetică este o soluție de durată pentru încetinirea procesului de îmbătrânire al feței, fără riscul dat de injectarea de substanțe chimice. Unul dintre cele mai notabile beneficii ale acupuncturii cosmetice este că nu necesită timp de vindecare, deci nu este necesar să vă țineți fața acoperită sau bandajată în urma tratamentului. Acupunctura cosmetică este un tratament simplu și sigur, fără efecte adverse. 

Veți pleca cu zâmbetul pe buze, simțindu-vă relaxată și revitalizată. Pentru un tratament optim, cu efecte durabile, este recomandat ca ședințele de acupunctură cosmetică să se realizeze periodic.

Acupunctura cosmetică stimulează:

 • refacerea colagenului;
 • hidratarea tegumentului;
 • refacerea conturului feței, a gâtului, a decolteului sau chiar și a mâinilor.

La nivelul feței, acupunctura cosmetică:

 • reduce ridurile și cutele survenite din plisarea constantă a pielii;
 • ameliorează pungile de sub ochi, micșorează porii, tonifică mușchii feței;
 • acționează la nivelul stratului subcutanat;
 • redă elasticitatea pielii;
 • îmbunătăteste aspectul general al feței;
 • efecte durabile în timp pentru procesul de îmbătrânire al fetei;
 • elimina riscul dat de injectarea unor substanete chimice;
 • NU necesită timp de vindecare, față dumneavoastră nu va fi acoperită sau bandajată în urmă tratamentului;
 • este un tratament sigur și simplu, fără reacții adverse.
Pentru alte informatii legate de cum puteti ajunge la specialisti care vor pune un diagnostic corect si tratament adecvat va invit sa ma contactati.
3
Ati auzit de Suplimente nutritive cu imunoglobulin...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts