De ce apare durerea de genunchi?

De ce apare durerea de genunchi?

Fiul meu în vârstă de 14 ani, se plânge de dureri la genunchi dupa ce aleargă și a început să i se "blocheze" genunchiul.

Are dureri de creștere sau ar trebui să fie consultat de un doctor?

Fiul dumneavoastră ar trebui să fie tratat de un doctor. "Durerile de creștere" reprezintă un termen vag pentru durerile de cauza neexplicata localizate la membre și articulații, prezentate de copii și adolescenți; ele trebuie investigate pentru a elimina o eventuala cauza subiacentă gravă.

Vârsta fiului dumneavoastră, durerile de genunchi dupa ce aleargă și blocajul brusc instalat sugerează o afecțiune numită osteocondrita disecanta, boală care afectează suprafețele articulare convexe, în care un segment de os de sub cartilajul articular își pierde circulația sangvină. Acest segment (și cartilajul) se pot separă lent de osul vecin pentru a forma un artrofit în articulație.

Cauza distrugerii circulației sangvine este incertă, dar se presupune că este ereditară. Este o afecțiune care se manifestă la adolescent și adulții tineri și atunci când apare la genunchi, reprezintă prima cauza de durere apărută după o activitate fizică, împreună cu tumefactia recurentă datorită acumulării de lichid în articulație.

Dupa ce osul bolnav se separă, pacientul suferă un blocaj brusc, datorat fragmentului înțepenit între suprafețele articulare în timpul mișcării.

Frecvent, genunchiul se tumefiază și deși tipurile de mișcări posibile în articulație nu se modifică, mușchiul cvadriceps de pe față anterioară a coapsei se atrofiază.

Examenul radiografic arată foarte clar presiunea superficiala de pe aria articulară convexa, și fragmentul osos aflat orizontal, în cavitate sau oriunde în articulație.

Inspecția directă a articulației prin intermediul artroscopiei vizualizează defectul în stadiile tardive.

Atunci când o afecțiune osoasă este diagnosticată corect, este timpul să luăm în considerare tipul de tratament indicat, care poate varia de la medicamentele antiinflamtorii la diferite tratamente complementare (osteopatia, chiropractica, acupunctură) la - intervenția chirurgicală în cazurile extreme.

Terapia manuală este cunoaștere științifică a anatomiei umane și cunoașterea profundă a relațiilor sistemului nervos central cu mușchii

Durerea la genunchi poate apare în oricare dintre structurile osoase care compromit articulația genunchiului (femur, tibie, fibulă) sau la ligamentele și cartilajul (meniscul) genunchiului. Durerile de genunchi pot fi agravate de exerciții fizice, afectate de mușchii înconjurători și de mișcările lor și pot fi declanșate de alte probleme.

  1. Nu va puteți sprijini deloc pe genunchiul afectat;
  2. Nu puteți susține niciun fel de greutate pe genunchiul rănit (nici măcar o pungă cu gheață);
  3. Aveți dureri severe chiar și fără a solicită în vreun fel genunchiul;
  4. Nu-l puteți mișcă în niciun fel, părând blocat;
  5. Genunchiul pare deformat;
  6. Aveți febra, roșeață sau un sentiment de căldură în jurul genunchiului;
  7. Există o umflătură excesivă;
  8. Zona de sub genunc este dureroasă, umflată, amorțită sau simțiți furnicături;
  9. Durerea persistă chiar și după trei zile de tratament și îngrijire la domiciliu.

Ali Bhatti​,​ este unul dintre cei despre care se spune că au "mâini unice" și "mâini de aur". Se poate spune chiar mai mult decât că este excelență din domeniul său de vindecare, mâinile lui înlocuind aparatul RMN și radiografia !

​Ali, pune mâinile pe fiecare vertebră pentru a verifică, pentru a înțelege problema reală a fiecărui pacient. În primul rând și cel mai important pentru dumnealui, trebuie să simtă - să simtă cu mâinile sale.

A diagnosticat probleme ale coloanei vertebrale cu degetele sale. Și atunci când există un "al șaselea simț", atunci acest lucru este posibil … În cazul în care există o problemă, există o reacție. Dezechilibrul evident duce la un proces inflamator care trebuie eliminat.

Acesta este principiul sau de lucru. Acest tip de tratament că al sau l-a dobândit învățând în multe locuri - în Rusia, Thailanda, Germania, Marea Britanie, Singapore și China.

O mare parte din pasiunea sa și înțelegerea corpului uman provin din perioada petrecută în Templul Shaolin.

Aici a înțeles conceptul de bază al terapiei manuale, unde a învățat să-i ajute pe bolnavi fără cuțit. A avut acolo cei mai buni profesori cu putință. Educația formală a unui terapeut manual se concentrează asupra faptului că practicanții învață cum să găsească, să identifice și să corecteze dezalinierea spinală și tulburările musculare, o coloana vertebrală deformată putând provoca zeci de boli care la prima vedere nu par a fi similare.

Terapia manuală este predată cu tehnici specifice de ajustare. Se pune, de asemenea, un accent deosebit în procesul de predare a terapiei manuale pe corpul uman și capacitatea să înnăscută de a se vindecă.

Tratamentul sau cu ajutorul terapiei manuale are beneficii incredibile pentru corp și minte!

De ce? Deoarece sistemul nervos central situat în coloana vertebrală controlează fiecare celulă din corpul uman. Atunci când coloana vertebrală este liberă de interferențe, sistemul nervos central este liber să funcționeze la maximum.

Această înseamnă că întregul corp poate funcționa la maximum! Îi place să fac lucrurile simple și ușoare pentru pacienții săi, majoritatea cazurilor cu probleme mari, care au în spate ani de suferință și încercări eșuate de rezolvare prin metode clasice...

Terapia Manuală ca artă de vindecare pentru persoanele care acuză dureri de spate, genunchi, glezne, calcai, articulatii si multe altele. 

Daca va doriti conexiuni cu persoane speciale atunci stiti unde ma gasiti. Sunt aici pentru a va readuce zambetul pe buze.

1
Beneficiile îngrijirii prin terapie manuală în tim...
Dureri de spate tratate cu ajutorul terapiei manua...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts