Despre zâmbet și bucuria de a zambi!

Despre zâmbet și bucuria de a zambi!

In ultimele săptămâni am primit atât de multe zâmbete de la oameni pe care i-am întâlnit în activitatea mea de consilier medical și m-am bucurat enorm. Noi oamenii, suntem mai frumoși când zambim, când suntem pozitivi, când ne înconjurăm de oameni iubitori și când ajutăm alți oameni.

Am observat că zâmbetul unui om este clar determinat de calitatea dentiției sale. Dar ce mă îngrijoreaza cel mai tare, este că am observat la copiii foarte mici, de 1-2 ani, degradarea avansată a dentiției primare. Să nu mai vorbim de adolescenți care își pierd treptat și sigur dintîi naturali.

Sanatatea orală este atât de importantă, prevenția este sfânta!

Dar cine să o facă, statul nu ne ajută, statistici publice nu avem privind sănătatea dentară, deci nu ne rămâne decât să ne rugăm să întâlnim oamenii potriviți care să ne îndrume, să ne informeze corect și să ne ajute în cazul în care avem nevoie de ajutor medical. Cand spun oameni potriviți mă refer la consilieri în servicii medicale, stomatologi dedicați care să te abordeze dintr-o altă perspectiva decât aceea pur ethic medicală.

Medicina trebuie să treacă la alt nivel, abordarea pacientului trebuie să fie diferită.

Noi toți, trebuie să facem eforturi de conștientizare și educație a pacienților începând cu cele mai fragede vârste. Dinții noștri sunt simbolul încrederii pe care o avem în propriile puteri. Forta interioară cu care ne naștem este responsabilă și de aspectul dentiției.

Eu va pot garanta că am găsit oamenii potriviți, medici extraordinari care te pot informa și îți pot sta alături de-a lungul acestui proces. Orice tratament adecvat din stadii incipiente generează costuri mai reduse ce pot fi tolerate de către pacienți/aparținători. Oare ne dorim asta?

Eu zic că da!! Voi ?

Daca va doriti conexiuni cu persoane speciale atunci stiti unde ma gasiti.

Eu mi-am gasit stomatologul ideal, a ajuns la sufletul meu intai si ulterior la dintii mei! Asa voi avea curajul sa ZAMBESC cu gura deschisa!!!

Cu drag
Delia

2
Ce inseamna curatarea profesionala a dintilor, res...
Beneficiile chiropracticii in lumea sportului

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts