​CURCUBEUL Lumanarilor - Totul va fi bine!

Toate-1

Sunt 7 culori care compun un curcubeu ROGVAIV: rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo, violet, insa acestea sunt doar culorile pe care ochiul uman le poate distinge. In realitate insa, un curcubeu are peste 1 milion de nuante de culori, imposibil de detectat cu ochiul nostru.

Curcubeul este cel mai spectaculos fenomen luminos observat pe Pamant. Se manifesta prin aparitia pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat atunci cind lumina soarelui se refracta in picaturile de apa din atmosfera. Pe cer curcubeul apare atunci cand intr-o parte a acestuia ploua, iar in cealalta soarele straluceste. Observatorul trebuie sa fie pozitionat cu spatele la soare.

Curcubeu - explozie de culoare si bucurie, seninatate si caldura. Zeița curcubeului este Iris, cea care, în fiecare seară, dă la o parte perdeaua ce acoperă bolta cerească, lăsând să apară stelele.

Lumanarile de culoare verde se folosesc pentru a asigura bunastare, prosperitate, stabilitate in munca, vindecare, conectarea cu natura, succesul si norocul in afaceri, revigorare, cresterea ambitiei si independenta. Culoarea verde o asociem de obicei cu padurea, iarba, natura, sau norocul.

Lumanarile de culoare rosie sunt folosite pentru energie, putere, sanatate, pasiune, sex sau dragoste, foc sau fertilitate, rapiditate, putere, potenta si sange, pasiune sau dragoste fizica, curaj, caldura, atractie si magnetism, dorinta si actiune, putere absoluta, dictatoriala. Este culoarea dragostei, a pasiunii.

Portocaliul este o culoare se aseamănă cu focul şi semnifică gelozia, este dominantă, dar şi sensibilă, oferă multă energie.

O lumanare albastra este magica pentru inducerea starii de relaxare; este o culoare spirituala prin care se obtine intelepciunea si armonia. Prin a prinderea unei lumanari de culoare albastra se obtine protectie, intelegere si rabdare pentru tine si pentru cei apropiati. Trateaza insomnia, limpezeste gandire si stabileste o stare de fericire, si de interconectare intre intelect si minte.

Lumanarile albe simbolizeaza pacea, puritatea si inocenta.Prin aprinderea unei lumanari albe se stabileste o stare de liniste si purificare, adevar, spitualitate si sinceritate, fericire si relaxare. Lumanarile de culoare alba sunt folosite si in sesiunile de meditatie, de inaltare si ghidare spirituala.

Ceea ce vrem sa facem noi, este ca prin munca noastra, prin lumanarile create de catre noi sa coloram clipa, sa fermecam momentul si sa aducem bucurie si unicitate in casele unde patrundem.

1
Povestea noastra si a lumanarilor

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts