De ce să cumpărăm local?

Înghețată à la Radu

Da! trăim perioade grele, nu trebuie să ne aducă aminte nimeni acest lucru la fiecare pas. Uneori chiar noi ne complicăm viața fără să ne dăm seama. Poate că bugetul multora dintre noi s-a diminuat consistent, însă tot mergem la shopping. Trebuie să mâncăm, să ne cumpărăm haine, uneori chiar să mai luam o pauză de economie și să ne distrăm.

Însă de unde provin produsele pe care noi le cumpărăm?

Bibiluri

Nu trebuie să se nască în noi vreun sentiment mega naționalist, și să spunem cumpărăm local pentru că ne iubim țara!

Aș vrea să ne gândim o clipă la micile afaceri autohtone. La toți acei mici anteprenori, fără angajați, care muncesc toată ziua în atelier pentru un produs finit, realizat în totalitate manual. La truda lor pentru a vă oferi un produs ce calitate, unicat sau ediție limitată, la un preț corect și mai mic decât firmele care ne bombardează din afară. 

Artizanul petrece ore în șir în atelier, muncind manual, punându-și imaginația la contribuție pentru a realiza un produs deosebit, special, unic, așa cum ești tu cumpărătorule! 

Atenția la detalii este foarte importantă pentru el, cel care vrea să te mulțumească și să porți cu drag ale sale creații! 

Sofia Accessories

Acum, mai mult ca niciodată este timpul să cumperi local. Fiecare produs pe care tu îl achiziționezi va ajuta să mai existe un mâine pentru aceste mici afaceri.

Târgurile, paginile de creații hand-made, paginile artizanilor/designerilor sunt cele mai bune surse unde poți găsi produse "croite" special sufletului tău.

Eu te invit la evenimentele de shopping urban și alternativ organizate de Madame Sophie și Asociația Anonymo Muza pentru a întâlni astfel de oameni și ale lor creații. 

Te încurajez să socializezi cu ei și vei afla povești uimitoare. 

Te vei îndrăgosti de arta lor în spatele căreia se ascund lucruri minunate. 

1
Dana Sabău între nori și crochet
Andreea Arju un Prometeu al mileniului III
 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts