Beneficiile contractului cu un serviciu extern de securitate si sanatate in munca si prevenire stingere incendii

Beneficiile contractului cu un serviciu extern de SSM si PSI

Un serviciu extern de securitate si sanatate in munca vă poate ajuta să economisiți cheltuieli majore odata prin costurile mult mai mici fata de un angajat prin contract individual de munca, cat si prin recomandări importante sau prin implementarea unor idei noi, tocmai datorita experientei cu mai multe societati.

Întrebarea "Cu ce serviciu extern semnez contractul de protectia muncii?", ar trebui să fie în mintea directorilor executivi, a managerilor de resurse umane, a managerilor de proiect atunci cand iei in calcul beneficiile pe termen lung sau scurt. 

Pentru ca majoritatea companiilor să rămână competitive in mediul de afaceri, trebuie să furnizeze un mediu de lucru sigur pentru toți angajații lor, cu atat mai mult cand resusrsa umana calitativa este atat de greu de gasit. 

Este posibil să aveți cel mai bun program de siguranță și instruire si testare SSM si PSI, si cu toate acestea, eroarea umană este imposibil de prezis și de controlat 100%. Inspectorul SSM (dacă exista unul) de obicei are mai multe responsabilitati decât arată fisa postului. Asadar, El acesta nu are timp sa se dedice 100% domeniului sigurantei la locul de munca , iar constrângerile bugetare nu-i permit sa țina pasul cu mediul în continuă schimbare în care trăim și lucrăm. 

Prin urmare, în majoritatea cazurilor, este foarte eficient să subcontractezi un serviciu extern în domeniul siguranței in munca pentru a avea o privire nouă asupra politicilor companiei, a programelor de pregătire si testare, a programelor de prevenire a accidentelor și a unei multitudini de alte aspecte care ar putea fi specifice industriei in care activati.

De ce să apelati la un serviciu extern de SSM si PSI?

În primul rând, un expert profesionist nu este influentat de afacerile interne ale companiei si deci nu face compromisuri. Totodata, un expert SMS si PSI va raporta cu exactitate neregulile in urma Graficului de control intern, tocmai pentru a se lua masuri, indiferent de bugetul alocat.

Expertii SSM si PSI participă la seminarii, se întâlnesc cu agenții de reglementare din industrie și, în general, sunt în fața curbei de siguranță și de formare în domeniul lor de expertiză. Costul serviciilor externe variază de la preturi foarte mici pana la preturi ridicol de mari, unii consultanti oferind minimul necesar legislativ, altii servicii complete atat administrative cat si de informare pentru personalul angajat.

Pentru a găsi serviciul extern de SSM si PSI potrivit pentru nevoile companiei, obțineți o listă de recomandări și verificați-le, la fel ca și pentru alte servicii pe care compania dvs. le solicită sau pe care le solicitați personal. De exemplu, dacă ai nevoie de o intervenție chirurgicală la inimă, ai alerga cu degetul prin Paginile Aurii? Ai nevoie de un doctor cu o multitudine de titluri sau grade? Sigur că nu. Cel mai probabil intrebi printre cunoscuti despre un medic cardiolog bun, si m-as asigura că acela este medicul căruia vreau să-mi încredințez viața. În același mod, încredințați viețile și siguranta la locul de munca a angajaților dvs. unui serivicu de securitate si santate in munca extern. Luați-va timp pentru a lua o decizie sănătoasă.

Beneficiile pentru care să apelati la un serviciu extern de SSM si PSI:

 • Reducerea costurilor generale
 • Cheltuieli deductibile 100%
 • Serviciul disponibil ori de câte ori este necesar sau specificat prin contract
 • Formare disponibilă pentru angajați atunci când este necesar
 • Serviciul de intervenție disponibil în gestionarea relației cu Inspectoratul Teritorial de Munca, pentru a evita aplicarea amenzilor
 • Serviciu de inspecție interna și recomandări necesare pentru a corecta problemele potențiale de la locul de munca
 • Actualizarea regulilor de siguranță la locul de munca
 • Disponibilitatea pentru a verifica manualul de siguranță actual și a actualiza, după caz, sau pentru a scrie un nou manual de siguranță specific companiei și industriei dvs.
 • Poate crea și verifica documentele necesare pentru lucrările de construcții pe șantierul de construcții
 • Contracte anuale de servicii disponibile pentru economii mai bune
 • Reduceri disponibile pentru recomandari. 
1
Instruirea SSM si PSI a angajaților pentru a recun...
Echipament de Protectie

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts