Cum se efectuează o evaluare a riscului de securitate fizică

Analiza de Risc la Securitate Fizica

Analiza de Risc la Securitatea fizică - este deseori descrisă ca "partea uitată a securității" la unele instituții financiare și totuși este un element-cheie al unei strategii globale de protecție. Și pentru că aspectul fizic joacă un rol în atâtea aspecte ale securității, de la prevenirea jafurilor bancare la împovărarea în interiorul amenințărilor, evaluarea riscurilor poate fi o provocare. Unele dintre aceste deficiențe se datorează încărcării grele sau lipsei de personal, și anume că cineva părăsește instituția, totuși fie cardul de acces sau cardul de trecere nu este returnat, iar acreditările de acces nu sunt scoase din sistem. 

Evenimentele care declanșează evaluarea riscurilor de declanșare a riscurilor

Se folosesc o serie de instrumente pentru a evalua riscul de securitate fizică, inclusiv datele referitoare la criminalitatea legii, disponibile în locația geografică a unei sucursale. În funcție de nivelul de automatizare și tehnologie disponibilă, echipa de securitate poate avea acces la foi de calcul și rapoarte. Dacă este un departament de poliție mai mic sau biroul local, echipa discută cu aceștia despre ce tipuri de infracțiuni se întâlnesc în zonă și despre ce timp de răspuns este pentru acel departament atunci când este raportată o infracțiune. Odată cu efectuarea evaluărilor riscurilor fizice după un eveniment, instituțiile ar trebui să colaboreze cu autoritățile locale de aplicare a legii, colectând informații despre ce echipament și proceduri au lucrat.

Evaluarea amenințărilor fizice și analiza riscurilor

Specialiștii în materie de specialitate în toate domeniile de proiectare și implementare a securității fizice, personalul este certificat minim cu certificări de conducere din industrie și are cunoștințe demonstrate în evaluarea amenințărilor și analiza riscurilor, sistemele de securitate fizică integrată și identificarea, implementarea și evaluarea corespunzătoare a măsurilor de securitate. Pe lângă certificările din industrie, personalul nostru are experiență în gestionarea și colaborarea cu serviciile de protecție a forțelor și forțele armate de securitate din întreaga lume. Specializarile in asistarea antreprenorilor americani autorizati, a agentiei, cunostinte si experienta ce demonstreaza:

 • Evaluarea amenințărilor și analiza riscurilor pentru activele critice;
 • Consultanță de proiectare și evaluare a sistemelor și măsurilor de securitate fizică integrată;
 • Securitatea informațiilor și marcajele corespunzătoare de clasificare;
 • Identificarea, punerea în aplicare și evaluarea corespunzătoare a măsurilor de securitate;
 • Consultanță în domeniul securității personalului;
 • Consultanță în domeniul securității fizice;
 • Consultanță în domeniul securității industriale;
 • Evaluarea riscului sistemului de securitate și gestionarea riscului;
 • Programul și asigurarea misiunii;
 • Planificare, programare, bugetare și executare;
 • Standarde de securitate fizică, concepte, planificare și implementare;
 • Standarde de securitate fizică pentru arme convenționale sensibile, muniție și explozivi;
 • Contramăsuri împotriva riscurilor identificate în evaluarea riscurilor;
 • Securitatea fizică pentru infrastructura și sistemele de rețea;
În concluzie, capacitatea de a contacta profesioniști cu experiență care au performanțe anterioare care lucrează la unitățile militare și de antreprenoriate din întreaga lume este un serviciu neprețuit pe care il oferim clientilor. Asigurarea asistentei dedicata pentru a răspunde la orice întrebări de securitate pe care le aveți sau pentru a vă ajuta programul deoarece aveți nevoie de el. Procedurile standard de operare, planurile de răspuns la incidente și evaluările de risc în fiecare unitate pe care o inspectează, oferind consultanților noștri valori neprețuite pe mâini de experiență.
2
Normativ de Securitate la Incenciu - Analiza de RI...
Determinarea Riscului de Securitate

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts