Chanteclair

Chanteclair cuprinde o varietate de detergenți pentru rufe și produse pentru îngrijirea casei. Fabricat de firma italienească Real Silva, acest brand a fost dezvoltat pentru a asigura spălarea eficientă a hainelor și îndepărtarea cu ușurință până...
Chanteclair cuprinde o varietate de detergenți pentru rufe și produse pentru îngrijirea casei. Fabricat de firma italienească Real Silva, acest brand a fost dezvoltat pentru a asigura spălarea eficientă a hainelor și îndepărtarea cu ușurință până și a celor mai dificile pete, precum și curățarea rapidă a vaselor și a suprafețelor din locuință.

Sortimentele de detergent lichid, pudră și gama de balsam pentru haine îndepărtează urmele de: fructe, vin, ceai, cafea, legume, înghețată, ciocolată, machiaj și multe altele. Gama diversificată este recomandată pentru haine fabricate din următoarele materiale: bumbac, lână, cașmir, microfibră, mătase, catifea, dantele, broderii și blugi.

Multitudinea de produse pentru curățenie sunt adecvate pentru lustruirea întregii case. De la baie, bucătărie, sufragerie, dormitor, garaj, terasă sau balcon, soluțiile Chanteclair îndepărtează murdăria și bacteriile de pe toate suprafețele.
Mai mult
30 Septembrie 2020
Detergentul degresant universal Chanteclair cu aromă de lămâie este o soluție eficientă pentru curățarea petelor de grăsime de pe diverse suprafețe și pentru îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. Este adecvat atât pentru uzul casnic, cât și...
Detergentul degresant universal Chanteclair cu aromă de lămâie este o soluție eficientă pentru curățarea petelor de grăsime de pe diverse suprafețe și pentru îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. Este adecvat atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional.

Poate fi folosit pentru ștergerea și dezinfectarea cuptorului cu microunde, aragazului, hotei, pieselor mecanice, a diverselor unelte și a obiectelor din oțel și ceramică din baie sau bucătărie. Formula sa puternică acționează rapid împotriva petelor uleioase sau de grăsime.

Produsul nu necesită clătire.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Detergentul degresant universal Chanteclair cu esență de lavandă este o soluție eficientă pentru curățarea petelor de grăsime de pe diverse suprafețe și pentru îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. Este adecvat atât pentru uzul casnic, cât și...
Detergentul degresant universal Chanteclair cu esență de lavandă este o soluție eficientă pentru curățarea petelor de grăsime de pe diverse suprafețe și pentru îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. Este adecvat atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional.

Poate fi folosit pentru ștergerea și dezinfectarea cuptorului cu microunde, aragazului, hotei, pieselor mecanice, diverselor unelte și a altor obiecte din oțel sau ceramică din baie și bucătărie. Formula sa puternică acționează rapid împotriva petelor uleioase sau de grăsime.

Produsul nu necesită clătire.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Ideal pentru suprafețele din oțel, ceramică și pentru țesături, degresantul cu bicarbonat Chanteclair îndepărtează cu ușurință toate tipurile de murdărie. Compoziția sa specială pe bază de bicarbonat este potrivită și ca tratament pentru...
Ideal pentru suprafețele din oțel, ceramică și pentru țesături, degresantul cu bicarbonat Chanteclair îndepărtează cu ușurință toate tipurile de murdărie. Compoziția sa specială pe bază de bicarbonat este potrivită și ca tratament pentru prespălarea hainelor. Datorită compoziției sub formă de spray, câteva pulverizări sunt suficiente pentru curățarea delicată a suprafețelor din casă și eliminarea murdăriei persistente, asigurând strălucirea acestora. Utilizarea frecventă a degresantului cu bicarbonat cu funcție de albire menține locuința impecabilă și strălucitoare, pe termen lung.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Detergentul degresant universal Chanteclair cu parfum de Marsiglia este o soluție eficientă pentru curățarea petelor de grăsime de pe diverse suprafețe și pentru îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. Este adecvat atât pentru uzul casnic, cât și...
Detergentul degresant universal Chanteclair cu parfum de Marsiglia este o soluție eficientă pentru curățarea petelor de grăsime de pe diverse suprafețe și pentru îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. Este adecvat atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional.

Poate fi folosit prin pulverizare pentru ștergerea și dezinfectarea cuptorului cu microunde, aragazului, hotei, pieselor mecanice, diverselor unelte și a obiectelor din oțel și ceramică din baie sau bucătărie. Formula sa puternică acționează rapid împotriva petelor uleioase sau de grăsime.

Produsul nu necesită clătire.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Detergentul lichid de rufe Chanteclair curăță în profunzime hainele fabricate din bumbac și microfibre. Formula sa concentrată ce are la bază bicarbonat asigură atât îndepărtarea multiplelor pete de pe haine, cât și igienizarea acestora. Datorită...
Detergentul lichid de rufe Chanteclair curăță în profunzime hainele fabricate din bumbac și microfibre. Formula sa concentrată ce are la bază bicarbonat asigură atât îndepărtarea multiplelor pete de pe haine, cât și igienizarea acestora. Datorită tehnologiei inovative ce conține enzime, produsul garantează spălarea impecabilă a rufelor chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul lichid pentru rufe cu bicarbonat este testat dermatologic, astfel că poate fi folosit cu încredere pentru curățarea impecabilă a diverselor articole de lenjerie intimă.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Chanteclair Detergent Vase Concentrat Portocale Pachet 3 x 500 ml
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Alcătuit din săpun de origine naturală, detergentul lichid pentru rufe Chanteclair cu esență de mosc alb este ideal pentru spălările frecvente. Este eficient pentru curățarea hainelor la temperatură rece și pentru îndepărtarea diverselor pete....
Alcătuit din săpun de origine naturală, detergentul lichid pentru rufe Chanteclair cu esență de mosc alb este ideal pentru spălările frecvente. Este eficient pentru curățarea hainelor la temperatură rece și pentru îndepărtarea diverselor pete. Ingredientele naturale curăță delicat hainele și le împrospătează cu un parfum de lungă durată. Formula sa este potrivită pentru rufele fabricate din microfibră și bumbac, precum și pentru blugi. Produsul este testat clinic, astfel că previne diverse alergii ale pielii.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Alcătuit din ingrediente de origine naturală, detergentul lichid pentru rufe Chanteclair cu esență de lavandă este ideal pentru spălările frecvente. Este eficient pentru curățarea hainelor la temperatură rece și pentru îndepărtarea diverselor...
Alcătuit din ingrediente de origine naturală, detergentul lichid pentru rufe Chanteclair cu esență de lavandă este ideal pentru spălările frecvente. Este eficient pentru curățarea hainelor la temperatură rece și pentru îndepărtarea diverselor pete. Ingredientele naturale curăță delicat hainele și le împrospătează cu un parfum de lungă durată. Formula sa este potrivită pentru rufele fabricate din microfibră și bumbac, precum și pentru blugi. Produsul este testat clinic, astfel că previne diverse alergii ale pielii.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Formula concentrată a detergentului lichid pentru rufe colorate Chanteclair este ideală pentru spălarea hainelor de diverse culori. Produsul este indicat pentru rufele fabricate din bumbac și microfibre, întrucât protejează culorile articolelor...
Formula concentrată a detergentului lichid pentru rufe colorate Chanteclair este ideală pentru spălarea hainelor de diverse culori. Produsul este indicat pentru rufele fabricate din bumbac și microfibre, întrucât protejează culorile articolelor de îmbrăcăminte și le reîmprospătează în același timp. Tehnologia modernă ce stă la baza produsului asigură strălucirea rufelor ca în prima zi și înlătură chiar și cele mai dificile pete. Produsul este recomandat și pentru spălările la temperaturi scăzute. Detergentul lichid pentru rufe colorate este testat dermatologic și indicat și pentru curățarea lenjeriei intime.
Mai mult
30 Septembrie 2020 ·   1 an
Nici o fotografie disponibila
Drop a file here to upload.
Unable to load tooltip content.