PULIRAPID

De peste 30 de ani, Pulirapid este unul dintre brand-urile remarcabile ale companiei italienești Madel. Portofoliul variat de produse destinate curățării bucătăriei și a băii a contribuit la obținerea unei recunoașteri semnificative. Acesta a...
De peste 30 de ani, Pulirapid este unul dintre brand-urile remarcabile ale companiei italienești Madel. Portofoliul variat de produse destinate curățării bucătăriei și a băii a contribuit la obținerea unei recunoașteri semnificative. Acesta a fost declarat de către ACNielsen, companie globală care se ocupă cu efectuarea cercetărilor de marketing, ca fiind una dintre cele mai bune mărci comerciale de pe piața produselor destinate îndepărtării depunerilor de calcar.

Soluțiile de igienizare pentru baie și bucătărie au în componență o formulă eficientă care ajută la curățarea cu ușurință a suprafețelor. Din anul 2014, producătorii utilizează o nouă tehnologie de fabricație, astfel încât calcarul să nu mai reprezinte o problemă. Prin urmare, gama variată de produse Pulirapid este ideală pentru îndepărtarea murdăriei, a calcarului și curățarea petelor din cabina de duș sau cadă, a toaletei și chiar a sticlei.
Mai mult
9 Octombrie 2020
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar cu oțet Pulirapid 750 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină...
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar cu oțet Pulirapid 750 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și rapid urmele de apă, săpun și rugină de pe obiectele din baie sau bucătărie.

Cu fiecare utilizare, produsul creează un strat protector care previne depunerea calcarului și a murdăriei în exces. Datorită formulei sale, soluția anticalcar cu oțet Pulirapid 750 ml este recomandată pentru curățarea suprațelor din inox sau ceramică.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Pulirapid Soluţie Gel pentru Toaletă Vas WC este un detergent foarte puternic şi eficient care conţine acid anorganic şi agenţi tensioactivi eficienţi. Folosit pentru a curăţa şi igieniza căzi de baie, chiuvete, duşuri, bideuri,toalete, robinete...
Pulirapid Soluţie Gel pentru Toaletă Vas WC este un detergent foarte puternic şi eficient care conţine acid anorganic şi agenţi tensioactivi eficienţi. Folosit pentru a curăţa şi igieniza căzi de baie, chiuvete, duşuri, bideuri,toalete, robinete şi baterii. Îndepărtează calcarul, rugină şi murdăria şi dezinfectează zona tratată. Lasă un miros plăcut .
Datorită vâscozităţii crescute tip gel se poate aplica cu uşurinţă pe suprafeţe verticale. După aplicare se lasă timp de cel puţin 10 minute să acţioneze şi după aceea se clăteşte cu apă.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar cu oțet Pulirapid 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină...
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar cu oțet Pulirapid 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și rapid urmele de apă, săpun și rugină de pe obiectele din baie sau bucătărie.

Cu fiecare utilizare, produsul creează un strat protector care previne depunerea calcarului și a murdăriei în exces. Datorită formulei sale, soluția anticalcar cu oțet Pulirapid 500 ml este recomandată pentru curățarea suprațelor din inox sau ceramică.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar Pulirapid 750 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și...
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar Pulirapid 750 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și rapid urmele de apă, săpun și rugină de pe obiectele din baie sau bucătărie.

Cu fiecare utilizare, produsul creează un strat protector care previne depunerea calcarului și a murdăriei în exces. Datorită compoziției sale, soluția anticalcar Pulirapid 750 ml este recomandată pentru igienizarea suprațelor din inox sau ceramică.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar Pulirapid 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și...
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar Pulirapid 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și rapid urmele de apă, săpun și rugină de pe obiectele din baie sau bucătărie.

Cu fiecare utilizare, produsul creează un strat protector care previne depunerea calcarului și a murdăriei în exces. Datorită compoziției sale, soluția anticalcar Pulirapid 500 ml este recomandată pentru igienizarea suprațelor din inox sau ceramică.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Pulirapid Soluție de Curățat Geamuri și Sticlă Spray este o soluţie pe bază de alcool, destinat spălării tuturor suprafeţelor din sticlă, precum: geamuri, oglinzi sau vitrine. Soluţia curăţă eficient murdăriile superficiale de pe suprafeţe fără...
Pulirapid Soluție de Curățat Geamuri și Sticlă Spray este o soluţie pe bază de alcool, destinat spălării tuturor suprafeţelor din sticlă, precum: geamuri, oglinzi sau vitrine. Soluţia curăţă eficient murdăriile superficiale de pe suprafeţe fără să lase urme. Formula sa concentrată pe bază de alcool redă luciul iniţial al suprafeţelor şi se usucă foarte repede. Soluţia pentru geamuri Pulirapid are un parfum plăcut şi lasă în urmă un miros revigorizant pentru timp îndelungat. Detergentul se foloseşte ca atare, nediluat: se pulverizează soluţia pe suprafaţă, după care se şterge cu o lavetă de microfibră uscată sau cu prosop de hârtie.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Pulirapid Detergent Pardoseli și Suprafețe Lavabile Mosc Alb cu Amoniac este produsul potrivit pentru băi, bucătării, podele și toate suprafețele lavabile. Datorită formulei sale cu amoniac elimină cu ușurință murdăria, grăsimea și lasă un miros...
Pulirapid Detergent Pardoseli și Suprafețe Lavabile Mosc Alb cu Amoniac este produsul potrivit pentru băi, bucătării, podele și toate suprafețele lavabile. Datorită formulei sale cu amoniac elimină cu ușurință murdăria, grăsimea și lasă un miros plăcut pe suprafețe, asigurând uscarea rapidă.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar cu oțet Pulirapid Spray 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată...
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar cu oțet Pulirapid Spray 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și rapid urmele de apă, săpun și rugină de pe obiectele din baie sau bucătărie.

Cu fiecare utilizare, produsul creează un strat protector care previne depunerea calcarului și a murdăriei în exces. Datorită formulei sale, soluția anticalcar cu oțet Pulirapid Spray 500 ml este recomandată pentru curățarea suprațelor din inox sau ceramică.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar Pulirapid Spray 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu...
Uită de petele rezistente de pe suprafețe sau de timpul îndelungat petrecut pentru a reda strălucirea casei tale. Cu ajutorul soluției anticalcar Pulirapid Spray 500 ml ai mereu la îndemână un ajutor de nădejde. Formula concentrată elimină simplu și rapid urmele de apă, săpun și rugină de pe obiectele din baie sau bucătărie.

Cu fiecare utilizare, produsul creează un strat protector care previne depunerea calcarului și a murdăriei în exces. Datorită compoziției sale, soluția anticalcar Pulirapid Spray 500 ml este recomandată pentru igienizarea suprațelor din inox sau ceramică.
Mai mult
9 Octombrie 2020 ·   1 an
Nici o fotografie disponibila
Drop a file here to upload.
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts