Firme Promovate
Finding groups near you ...

Grupuri

 1.   Afaceri & Antreprenoriat
 2.    Public
Grup destinat membrilor interesati de consultanta in afaceri. In acest grup sunt acceptate atat persoanele fizice, cat si cele juridice (administratori firme de consultanta) care vor sa isi faca "pu...
Grup destinat membrilor interesati de consultanta in afaceri.
In acest grup sunt acceptate atat persoanele fizice, cat si cele juridice (administratori firme de consultanta) care vor sa isi faca "publicitate", cu conditia ca postarile lor sa ofere informatii valoroase impartasite GRATUIT.
 1.   Marketing & Social Media
 2.    Public
Am creat acest grup pentru a avea si a oferi o sursa de informatii in PR si Comunicare si nu in ultimul rand pentru networking.
 1.   Astrologie & Numerologie
 2.    Public
Numerologia a aparut intamplator in viata mea, nu stiam ce inseamna si nici nu cautam raspunsuri despre mine acolo. In cadrul unui program de dezvoltare personala la care participam, unul dintre train...
Numerologia a aparut intamplator in viata mea, nu stiam ce inseamna si nici nu cautam raspunsuri despre mine acolo. In cadrul unui program de dezvoltare personala la care participam, unul dintre traineri mi-a explicat o stare emotionala care mi se repeta facandu-mi analiza numerologica din data de nastere. Am primit rapid raspunsul de care aveam nevoie in procesul meu de evolutie si de identificare a blocajelor emotionale.

Am inceput sa citesc din ce in ce mai mult despre numere si semnificatia lor calitativa si cu ajutorul unor oameni extraordinari am aprofundat-o si mi-am dat seama ca nu a aparut doar ca o pasiune in viata si este chiar parte din "MISIUNE MEA".

Numerologia mi-a relevat informatiile de care aveam nevoie in procesul meu de autocunoastere, mi-a dat claritate in plan personal si profesional, am inteles ce fel de manager sunt, cum functionez ca antreprenor, cum imi setez obiective si cum pot obtine performanta in orice domeniu.
 1.   Afaceri & Antreprenoriat
 2.    Public
Programul "Rezist sa fiu antreprenor" este raspunsul la nevoia antreprenorului de a obtine CLARITATE!
Folosim o abordare personalizata si integrata (OM, AFACERE, REZULTATE)
 1.   Afaceri & Antreprenoriat
 2.    Public
Comunitatea oamenilor de afaceri care creeaza relatii, nu baze de date! Daca vrei sa fii prosper 1 an, cultiva grau. Daca vrei sa fii prosper 10 ani, planteaza copaci. Daca vrei sa fii prosper 100 d...
Comunitatea oamenilor de afaceri care creeaza relatii, nu baze de date!
Daca vrei sa fii prosper 1 an, cultiva grau. Daca vrei sa fii prosper 10 ani, planteaza copaci. Daca vrei sa fii prosper 100 de ani, cultiva relatii.
 1.   Sanatate & Fitness
 2.    Public
Dezvoltarea unei comunitati bazate pe sanatate si o viata mai indelungata tine de noi. Prin colaborare si o continua prezenta in piata, oferind servicii ample in diversitate, putem dezvolta un stil de...
Dezvoltarea unei comunitati bazate pe sanatate si o viata mai indelungata tine de noi. Prin colaborare si o continua prezenta in piata, oferind servicii ample in diversitate, putem dezvolta un stil de viata si un mindset general care sa contribuie la evolutia noastra d.p.v.d. al mintii sanatoase intr-un corp sanatos. Totul depinde de stimulare si eficienta in dezvoltare, incepand cu acest grup si continuand in viata fiecarui membru al comunitatii noastre.
 1.   Casa & Gradina
 2.    Public
Aici ai tot ce iti trebuie chiar AICI! Tot ce iti trebuie pentru casa ta ! LA CELE MAI BUNE PRETURI! Gasesti intreaga gama de materiale electrice de la cabluri electrice, tv, UTP, FTP,cabl siliconic,p...
Aici ai tot ce iti trebuie chiar AICI! Tot ce iti trebuie pentru casa ta ! LA CELE MAI BUNE PRETURI! Gasesti intreaga gama de materiale electrice de la cabluri electrice, tv, UTP, FTP,cabl siliconic,pana la aparataj camera, tablouri electrice, cutii metalice, scule electricieni, scule gradina, proiectoare, iluminat stradal, impamantare, Alege MARCOFIL! Alege ce trebuie! NU PROMITEM MAI MULT DECAT PUTEM FACE, DAR FACEM TOT POSIBILUL CA LA NOI SA GASITI CEEA CE CAUTATI DIN DOMENIUL ELECTRIC http://www.marcofil.ro/tel: 0722386009/ 0723598800/ 0728875022 MARCOFIL PRODIMEX SRL- (www.marcofil.ro) este o companie cu capital integral romanesc, cu peste 24 ani de experienta in comercializarea o gama foarte variata de cabluri electrice, aparataj electric, accesorii pentru materiale de constructie la preturi fara concurenta.Pordusele comercializate de noi le puteti achizitiona direct de la depozitul societatii sau prin intermediul site-ului .Principiile pe care se bazeaza afacerea noastra sunt seriozitatea si respectul pentru clienti. Si pentru ca munca bine facuta isi face singura reclama, foarte multi dintre clientii nostri au apelat la serviciile noastre in urma recomandarilor facute de alti clienti satisfacuti.Nu ezita sa vizitezi site-ul nostru ! Tu ai de castigat !MARCOFIL PRODIMEX SRL- http://www.marcofil.ro/ - este o companie cu experienta de peste 24 ani a carei principala activitate consta in comercializarea de cabluri electrice, aparataj electric, accesorii pentru materiale de constructie la cele mai bune preturi din tara. Nu trebuie sa crezi neconditionat cand iti spun ca avem cele mai bune preturi, poti sa verifici mai intai.
 1.   Calatorii & Locuri
 2.    Public
Acest grup se adreseaza celor pasionati de calatorii, vacante, locuri noi, experiente inedite, culturi diferite, etc
No groups are currently available. Be the first to create one today!
Unable to load tooltip content.