Cum să faci o promoţie de succes

De Cristina Norocel in Marketing & Social Media 40 afisari 30 Septembrie 2020
Ce trebuie să știi e că o promoție făcută bine îți poate aduce enorm de multe beneficii atât de imagine cât și în cash flow. La fel, o promoție făcută prost poate să-ți provoace pagube serioase și să-ți afecteze serios afacerea.

Membri in acest videoclip
Nici un utilizator nu a fost etichetat in acest videoclip
Etichete
Nici o eticheta disponibila

Videoclipuri din aceeasi categorie

00:02:20
Primesc multe mesaje de la antreprenori care doresc să îşi crească business-urile. Foarte des primesc întrebare:...
Primesc multe mesaje de la antreprenori care doresc să îşi crească business-urile. Foarte des primesc întrebare: să-mi promovez business-ul sau mai bine pe mine ca persoană? Ce să aleg?
Răspunsul meu: dacă doreşti să-ţi creşti business-ul mai repede şi eşti personajul principal al afacerii, atunci, cu siguranţă, mai bine te promovezi pe tine ca persoană.
Mai mult
00:32:12
Stabilirea parteneriatelor cheie în Brandingul Personal
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia...
Stabilirea parteneriatelor cheie în Brandingul Personal
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia Avatarului de Client (unelte de marketing super faine pentru business-ul tău)? Ia-l de aici GRATUIT: https://bit.ly/2Gd6g6B
Mai mult
N/A
Facebook-ul - mediu ideal de promovare online
Orice antreprenor sau manager vede oportunitatea în folosirea...
Facebook-ul - mediu ideal de promovare online
Orice antreprenor sau manager vede oportunitatea în folosirea Facebook-ului pentru a-şi consolida poziţionarea brand-ului şi pentru a spori vânzările. Chiar dacă este un mediu ideal de promovare online pentru aproape orice tip de afacere, Facebook-ul necesită know-how avansat, pentru că raportul bugete investite - rezultate să fie unul echitabil.
Cu siguranţă că nimeni nu va avea succes imediat atunci când începe să se promoveze pe Facebook şi, este clar că strategia şi mesajele transmise sunt două ingrediente fără de care nu-ţi poţi atinge obiectivele.
Mai mult
00:30:29
Dacă nu ai norocul de a fi singurul jucător din industria ta va trebui să te diferențiezi de concurența ta prin...
Dacă nu ai norocul de a fi singurul jucător din industria ta va trebui să te diferențiezi de concurența ta prin propunerea ta de vânzare unică sau USP.
Un USP puternic, care poate fi recunoscut instantaneu, poate creşte sau distruge businessurile care operează pe piețe competitive și industrii de marketing de nișă, așa că este esențial să utilizați USP-ul și să îl transformați în piatra de temelie a strategiei tale generale de marketing. Până când nu știi care este USP-ul tău și cum să-l valorifici, afacerea ta va fi doar o altă voce care va fi ascultată.
Ce este o propunere de vânzare unică?
Mai simplu spus, propunerea ta unică de vânzare este ceea ce face ca afacerea ta să fie diferită de toată lumea de pe piața în care activezi.
Mai mult
00:01:43
Cei 3C în Brandingul Personal
1. CLARITATE
Brandul tău personal ar trebui să trimită un mesaj clar despre ceea ce...
Cei 3C în Brandingul Personal
1. CLARITATE
Brandul tău personal ar trebui să trimită un mesaj clar despre ceea ce reprezenți. Alocă ceva timp pentru a-ţi defini pasiunile, valorile, convingerile, motivatorii, unicitatea ta în domeniul tău de expertiză și multe altele. Acestea sunt lucrurile care alcătuiesc marca personală, esența unică a mărcii, care te face să fii tu. Știu că poate fi înfricoșător să-ți pui adevăratul sine acolo și să fii fără scuze cine ești. Dar tu ești singurul lucru pe care nu îl au concurenții tăi!
2. CONSISTENŢA
Oriunde publicul tău interacționează cu brandul tau- atât offline, cât și online - este o oportunitate pentru tine de a influența modul în care simt despre brandul tău. Construieşte o prezență și un mesaj consecvent, astfel încât să creezi încredere în brandul tău . Coerența înseamnă utilizarea detaliilor bio consistente, inclusiv informații de contact consistente și partajarea de mesaje consistente pe toate platformele în care te promovezi. Fii cine ești online și offline.
3. CONSECVENŢA
Lucrează la brandul tău personal zi de zi.
Mai mult
00:01:55
Liderii români, indiferent că sunt antreprenori sau manageri, apelează la imaginea proprie ca instrument principal...
Liderii români, indiferent că sunt antreprenori sau manageri, apelează la imaginea proprie ca instrument principal în promovarea afacerii.
Din ce în ce mai mulți angajatori își recrutează sau își studiază cu meticulozitate viitorii colaboratori din mediul online, fie că este vorba despre LinkedIn, Facebook sau Instagram. Imaginea, așadar, face cât o mie de cuvinte și la propriu și la figurat, iar relevanța dezvoltării propriei imagini poate face diferența dintre un job bine plătit și un altul mediocre.
Fie că ești angajator sau angajat, prezența ta online este foarte relevantă pentru succesul tău.
Oamenii vin catre tine cu propuneri si oportunitati, pentru ca le este clar cu ce ii poti ajuta.
Poti cere mai multi bani pentru serviciile tale.
Mai mult
00:25:02
Top 5 Greşeli ce se fac în personal branding:
- brandul personal vorbeşte despre autenticitate şi nu despre...
Top 5 Greşeli ce se fac în personal branding:
- brandul personal vorbeşte despre autenticitate şi nu despre perfecţiune
- brandul personal traverseaza diferite cicluri de viaţă, fiind greşit să le anulezi sau maschezi
- un brand personal nu devine mai atrăgător dacă face mai multe promisiuni, mai ales dacă nu le poate îndeplini
- nu comunici în social media despre viaţa ta profesională. Practic, crezi că Facebook e doar o reţea pentru prieteni şi te limitezi la câteva postări pe lună, personale, care nu spun nimic despre cine eşti tu ca expert. Oamenii nu ştiu cu ce te ocupi, nu ai nici poziţia trecută la About şi nu vorbeşti deloc despre proiectele la care lucrezi, oamenii cu care te întâlneşti sau ce te face mândru la job.
- nu îţi creezi conţinutul tău propriu. Fie că vorbim despre postări mai lungi cu păreri despre un subiect, de poze proprii sau de articole scrise de tine pe propriul blog, la tine lipsesc cu desăvârşire. Dacă ai o identitate vizuală dezvoltată, să postezi constant conţinut cu logo-ul tău ajută mult în branding personal.
Mai mult
00:30:45
"Avatar de Client Ideal" este al 4-lea live din seria de 7 live-uri susţinute de mine pentru comunitatea Business...
"Avatar de Client Ideal" este al 4-lea live din seria de 7 live-uri susţinute de mine pentru comunitatea Business Romania.
Ce este acest avatar de client și cu ce ne ajută el într-un business? În primul rând, atunci când definim avatarul, creionăm de fapt imaginea clientului ideal, sau cui vindem produsul ori serviciul. Cu ce ne ajută? Mai pe scurt, fără acesta, nu putem să trecem la a promova afacerea, la a vinde, căci prima premisă de la care plecăm atunci când vrem să vindem cuiva este să cunoaștem nevoile acestei persoane.
Mai mult
00:52:31
Majoritatea eforturilor de marketing se concentrează pe etapele de convertire a unui lead într-un client plătitor....
Majoritatea eforturilor de marketing se concentrează pe etapele de convertire a unui lead într-un client plătitor. După ce ai bifat această realizare, trebuie să investeşti semnificativ şi în strategii de retenţie şi loializare, mai ales dacă serviciile şi produsele tale se pretează unui număr repetat de comenzi din partea aceluiaşi client.
Cum îl poţi determina să repete experienţa cumpărării şi chiar să devină un ambasador al afacerii tale?
Mai mult
Unable to load tooltip content.