Mituri despre Produs şi Adevăruri despre Branding

De Cristina Norocel in Marketing & Social Media 23 afisari 16th Noi, 2020
Companiile româneşti, antreprenorii români, au creat produse, au creat servicii, dar au uitat sau nu au mai apucat să creeze şi un brand.
Suntem mulţumiţi când vedem Made in Romania, dar brandul s-ar putea să nu fie românesc.
Coca-Cola este poate cel mai bun exemplu de marketing al lumii. Produsul în sine este simplu: apă, zahăr, sirop, sifon. O banală reţetă care însă este prezentată drept cea mai secretă reţetă a lumii.
Toată lumea a copiat produsul, conţinutul, dar nu a reuşit să copieze brandul, povestea şi marketingul Coca-Cola.

Membri in acest videoclip
Nici un utilizator nu a fost etichetat in acest videoclip
Etichete
Nici o eticheta disponibila

Videoclipuri din aceeasi categorie

00:00:47
Cât timp ne ia să devenim branduri personale?
A deveni brand personal înseamnă a oferi valoare pentru publicul...
Cât timp ne ia să devenim branduri personale?
A deveni brand personal înseamnă a oferi valoare pentru publicul tău. Înseamnă că în permanenţă trebuie să oferi conţinut valoros , să vorbeşti despre ceea ce faci tu ca şi expert şi ce valoare aduci tu . Fă acest lucru timp de minim 6 luni şi vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.
Mai mult
00:49:14
Aceasta este prima etapă, cea în care se regăsesc foarte multe afaceri aflate la început de drum. Acestea încă nu...
Aceasta este prima etapă, cea în care se regăsesc foarte multe afaceri aflate la început de drum. Acestea încă nu s-au "afirmat" pe piață. Care e obiectivul tău dacă ești aici? Ce actiuni de promovare trebuie sa faci?
Mai mult
00:01:51
Ce elemente formează un Brand Personal?
- Valorile personale sunt foarte importante şi este bine să fim coştienţi...
Ce elemente formează un Brand Personal?
- Valorile personale sunt foarte importante şi este bine să fim coştienţi de ele. Acestea pot să fie din spectrul iubire, contribuţie, caritate, carieră
- Pasiunile, toţi avem hobby-uri şi pasiuni în afara jobului
- Expertiza, află care sunt lucrurile pe care îţi doreşti să le remarce oamenii la tine, acele atribute pe care le vrei accentuate şi ce vinzi până la urmă clienţilor
- Viziunea, ceea ce tu vezi posibil pentru lumea din jurul tău la care îţi doreşti să contribui. DE CE faci ceea ce faci
Mai mult
00:40:00
Pentru toţi cei care au un business există facturi de plătit și obiective de îndeplinit și, atunci când acest lucru...
Pentru toţi cei care au un business există facturi de plătit și obiective de îndeplinit și, atunci când acest lucru nu se întâmplă, vă puteți regăsi rapid pierzând bani, luptându-vă să rămâneți pe linia de plutire și încercând să vă dați seama unde a mers totul greșit.
Dar adevărul este că, pentru majoritatea dintre noi, când vânzările sunt scăzute, este ușor să transferăm vina pe o problemă greșită. „Poate că sunt doar un vânzător rău”, credeți, „Sau poate am un produs care nu este căutat”.
În multe cazuri, totuși, scăderea vânzărilor nu înseamnă automat că aveţi o strategie de vânzări eronată, ci ar putea fi un semn că v-ați concentrat prea mult pe vânzarea produselor şi aţi neglijat constuirea brandului.
Mai mult
00:41:36
Reţeaua socială a profesioniştilor, LinkedIn, poate deveni un adevărat secret al succesului atunci când vrei să îţi...
Reţeaua socială a profesioniştilor, LinkedIn, poate deveni un adevărat secret al succesului atunci când vrei să îţi construieşti brandul personal.
Pe LinkedIn stau profesioniştii ca tine. LinkedIn este reţeaua unde se află cei mai mulţi dintre clienţii tăi ideali. LikedIn este deţinută de compania Microsoft şi momentan, este reţeaua socială cu cel mai „bun” algoritm pentru utilizatori, unde reach-ul încă este organic.
Mai mult
00:02:20
Primesc multe mesaje de la antreprenori care doresc să îşi crească business-urile. Foarte des primesc întrebare:...
Primesc multe mesaje de la antreprenori care doresc să îşi crească business-urile. Foarte des primesc întrebare: să-mi promovez business-ul sau mai bine pe mine ca persoană? Ce să aleg?
Răspunsul meu: dacă doreşti să-ţi creşti business-ul mai repede şi eşti personajul principal al afacerii, atunci, cu siguranţă, mai bine te promovezi pe tine ca persoană.
Mai mult
00:32:12
Stabilirea parteneriatelor cheie în Brandingul Personal
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia...
Stabilirea parteneriatelor cheie în Brandingul Personal
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia Avatarului de Client (unelte de marketing super faine pentru business-ul tău)? Ia-l de aici GRATUIT: https://bit.ly/2Gd6g6B
Mai mult
00:35:01
Facebook-ul - mediu ideal de promovare online
Orice antreprenor sau manager vede oportunitatea în folosirea...
Facebook-ul - mediu ideal de promovare online
Orice antreprenor sau manager vede oportunitatea în folosirea Facebook-ului pentru a-şi consolida poziţionarea brand-ului şi pentru a spori vânzările. Chiar dacă este un mediu ideal de promovare online pentru aproape orice tip de afacere, Facebook-ul necesită know-how avansat, pentru că raportul bugete investite - rezultate să fie unul echitabil.
Cu siguranţă că nimeni nu va avea succes imediat atunci când începe să se promoveze pe Facebook şi, este clar că strategia şi mesajele transmise sunt două ingrediente fără de care nu-ţi poţi atinge obiectivele.
Mai mult
00:30:29
Dacă nu ai norocul de a fi singurul jucător din industria ta va trebui să te diferențiezi de concurența ta prin...
Dacă nu ai norocul de a fi singurul jucător din industria ta va trebui să te diferențiezi de concurența ta prin propunerea ta de vânzare unică sau USP.
Un USP puternic, care poate fi recunoscut instantaneu, poate creşte sau distruge businessurile care operează pe piețe competitive și industrii de marketing de nișă, așa că este esențial să utilizați USP-ul și să îl transformați în piatra de temelie a strategiei tale generale de marketing. Până când nu știi care este USP-ul tău și cum să-l valorifici, afacerea ta va fi doar o altă voce care va fi ascultată.
Ce este o propunere de vânzare unică?
Mai simplu spus, propunerea ta unică de vânzare este ceea ce face ca afacerea ta să fie diferită de toată lumea de pe piața în care activezi.
Mai mult
Unable to load tooltip content.