Cum te ajută consultanţa experţilor în businessul tău?

De Cristina Norocel in Afaceri & Antreprenoriat 51 afisari 21st Oct, 2020
Fiecare întreprinzător trebuie să pună în balanţă beneficiile, dezavantajele şi riscurile la care se supune şi să decidă şi singur daca va apela sau nu la un consultant. Important e să fie în cunoştinţă de cauză. Un om informat ia cele mai bune decizii.

Membri in acest videoclip
Nici un utilizator nu a fost etichetat in acest videoclip
Etichete
Nici o eticheta disponibila

Videoclipuri din aceeasi categorie

N/A
Roxana Domnica este Community Manager si Fondator MORE Networking.
- Imbina cu entuziasm pasiunea despre marketing...
Roxana Domnica este Community Manager si Fondator MORE Networking.
- Imbina cu entuziasm pasiunea despre marketing online cu placerea relatiilor offline de mai bine de 5 ani si crede ca ele nu se exclud, ba din contra - se completeaza firesc.
- Invitata noatra spune ca nu a ales nici una din cele 2 pasuni ale mele - marketingul si networkingul - ele au ales-o pe ea. A fost director de marketing in 2 din cele mai mari companii de software din Grecia si a acumulat experienta in campanii si evenimente, prin parteneriatele cu Oracle, Microsoft si partenerii externi cu care a colaborat in toti acesti ani.
- Ulterior a infiintat smaRketing (marketing with a smile) si a preluat partea de marketing si comunicare online pentru companii ca Legal Consult, Fresh Holidays, Royal York, Scoala Romano-Finlandeza, MAM Bricolaj, SBT Group, StraIE, Studio Pilates Doina Iosif, Nexia Romania, Concordia si multe altele.
Dupa o experienta de 12 ani in marketing, a descoperit intr-o zi un instrument care a ajutat-o sa isi schimbe radical strategia de marketing si promovare - networkingul. Desi activeaza in Social Media ca si Community Manager, crede cu tarie ca in era comunicării online, offline - comunicam foarte putin. Si-a propus sa reinventeze sa comunicam human to human, nu neaparat cantitativ, ci temeinic - de aici si motto-ul comunitatii MORE Networking - cream relatii, nu baze de date.
Indiferent ca vorbim despre promovarea unui business sau despre cautarea unor noi oportunitati profesionale, networking-ul este un element de baza al relationarii oamenilor si un pion important in dezvoltarea oricarei afaceri.
- MORE Networking inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri de networking, ateliere de business, conferinte si evenimente dedicate educatiei membrilor comunitatii. MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Entuziasmul este prezent in tot ceea ce fac si ii defineste cu tarie. #doMORE
Mai mult
N/A
Coloana vertebrală a oricărui proces de recrutare o reprezintă interviul. Iar în interviu, coloana vertebrală a...
Coloana vertebrală a oricărui proces de recrutare o reprezintă interviul. Iar în interviu, coloana vertebrală a discuţiei o reprezintă întrebările. Există pentru interviurile de angajare, un mod corect de a adresa aceste întrebări. Corect înseamnă aici, integru faţă de candidat şi eficient pentru a obţine răspunsurile dorite.
Mai mult
00:04:57
Procese de resurse umane - Managementul performantei - ZoomHR - Video introductiv
00:56:20
In primul webinar ''Prosperam impreuna'' deschis publicului larg, colega noastra Raluca Culda prezinta perioada de...
In primul webinar ''Prosperam impreuna'' deschis publicului larg, colega noastra Raluca Culda prezinta perioada de onboarding si offboarding.
Daca doriti documentele pe care Raluca le aminteste in webinar, le puteti solicita la adresa raluca.culda@zoomhr.eu
Pentru resurse gratuite si programe online, vizitati-ne pe www.zoomhr.eu .
Mai mult
00:21:08
Cum si-a repozitionat businessul un trainer si coach de pilates
00:25:13
Ce se întâmplă în domeniul fashion în şi după pandemie?
00:20:04
Antreprenor cu PASIUNE - cu Alexandra Dumitrescu, fondator Atlanthea holistic center - centru holistic de facilitare...
Antreprenor cu PASIUNE - cu Alexandra Dumitrescu, fondator Atlanthea holistic center - centru holistic de facilitare a programelor educaționale pentru copii preșcolari și de ciclu primar: gradiniță, before și afterschool.
Mai mult
00:20:17
Aniela Burlacu este avocat partener în SCPA Frunza şi Asociaţii şi un antreprenor de succes care a pornit acum 5 ani...
Aniela Burlacu este avocat partener în SCPA Frunza şi Asociaţii şi un antreprenor de succes care a pornit acum 5 ani Arpeggio Music School. O şcoală de muzică care a luat fiinţă cu gandul la fiica ei, pasionată de pian. O şcoală creată cu gândul la copii, cu o perspectivă a parintelui, în care cursanţii să se simtă bine şi să vină cu plăcere. Aşa s-a născut o adevărată comunitate de peste 200 de cursanţi, prieteni, care au devenit o mare familie. Pandemia a fost o lecţie bună, a prins şcoala în plină dezvoltare şi a impus un val de inovaţii care au asigurat nu doar supravieţuirea business-ului dar chiar o dezvoltare continuă. Despre modelul de business, inovaţie şi planuri de viitor într-un viitor incert, discutăm astăzi cu Aniela Burlacu, Fondator al Arpeggio Music School.
Mai mult
00:25:13
Ce se întâmplă în domeniul fashion în şi după pandemie?
Unable to load tooltip content.