Detalii
Contabilitate completa pentru SRL-uri, PFA-uri, ONG-uri, expert contabil. Suntem o firma de contabilitate din Bucures...
Contabilitate completa pentru SRL-uri, PFA-uri, ONG-uri, expert contabil.

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti Sector 3, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Suntem o echipa de profesionisti formata din experti contabili, economisti si specialisti resurse umane si oferim servicii de contabilitate prompte si competente, bazate pe solutii individualizate care sa conduca la dezvoltarea afacerii pe care o conduceti.

Cu siguranta este bine stiut de fiecare dintre noi faptul ca orice afacere, mai mica sau mai mare, aflata la inceput sau in plina activitate, implica ca pe partea financiar contabila sa se apeleze la serviciile unui expert contabil sau a unei firme de contabilitate externalizata.

In momentul de fata, profesia contabila s-a dzvoltat foarte mult si a capatat foarte multe valente, astfel ca un expert contabil ofera servicii atat din sfera competentelor sale cat si din alte domenii cum ar fi cel juridic, de resurse umane, etc.

Tarifele de contabilitate sunt negociabile in functie de volumul documentelor. Puteti vizualiza pagina noastra de servicii.

Cu o experienta in diverse domenii de activitate, echipa noastră se implică pentru a rezolva și a face față provocărilor complexe și cerințelor dumneavoastră. Comunicarea cu clienții este foarte importantă pentru noi.

Profilul clientilor nostri este variat si reprezinta o gama larga de domenii: magazine comert online, servicii de transport, productie, servicii it, consultanta, cabinete de avocati, cabinete medicale, servicii de turism, profesori, cabinete veterinare etc atat pentru SRL–uri cat si pentru PFA–uri

Am reusit sa furnizam servicii calitative de contabilitate financiara, expertiza contabila, consultanta fiscala si salarizare tuturor clientilor nostri.

Avantajele colaborarii cu ACHR sunt:

- Eliminarea costurilor salariale si a impozitelor care se vor achita pentru angajatii specializati;
- Eliminarea cheltuielilor cu spatiu, birotica, mobilier;
- Reducerea completa a cheltuielilor cu deplasarile catre autoritatile statului;
- Eliminarea costurilor si timpului alocat achizitionarii unor programe de evidenta contabila;
- Eliminarea costurilor si a timpului alocat pentru semnatura electronica necesara depunerii declaratiilor online si vizualizarii Spatiului Privat Virtual;
- Evitarea amenzilor si penalitatilor ce pot fi din lipsa de profesionalism;
- Experienta personalului nostru specializat in domeniu, care cauta tot timpul cele mai bune solutii in vederea minimizarii taxelor si impozitelor datorita experientei acumulate in timp;
- Adaptarea procedurilor contabile la noutatile legislative;
- Asistenta permanenta in cazul controalelor financiare, fiscale;
- Respectarea termenelor de depunere a declaratiilor ce revin in sarcina prestatorului;

De ce noi ?
Oferim servicii contabile de calitate, avem experienta de peste 10 ani in a lucra cu clientii, avem experienta în relatia cu autoritatile statului, avem proceduri de lucru adaptabil pentru fiecare client in parte, va putem ajuta si pentru alte activitati administrative, avem solutii de optimizare fiscala.

Apelați cu încredere la specialiștii ACHR!
Mai mult
Fotografii recente
Oferte din Catalog
Link a fost copiat in clipboard
Filtru cronologie:
Postare fixata
Activitati recente
Nu exista activitati
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts