Firme Promovate
Lista Marci

Servicii de monitorizare a marcilor inregistrate

The Estate

Proprietăți administrate cum trebuie.

Asociatia Anonymo Muza

Creatori de proiecte culturale din 2012

Pagini

  1.   Marketing & Publicitate
  2.    Public
Angajatul model exista si ti-l poti permite acum! RoboMarketing este o agenție de marketing online care te ajută să obții timp și să câștigi atenția și interesul clienților tăi prin asistenți autom...
Angajatul model exista si ti-l poti permite acum!

RoboMarketing este o agenție de marketing online care te ajută să obții timp și să câștigi atenția și interesul clienților tăi prin asistenți automatizați de chat.

RoboMarketing te ajută să obții timp și să câștigi atenția și interesul clienților tăi prin asistenți automatizați de chat (pe care s-ar putea să îi cunoști mai bine sub numele de "chatbot", "roboți de chat" sau "roboței"). La RoboMarketing îi denumim "robochat".

Punctul unic de valoare este că integram cu succes robochat-ul cu aplicații și unelte pe care tu deja le folosești, precum sisteme de plată online, email-marketing, CRM, webinarii și whatsapp.
Astfel, oamenii care interactioneaza cu afacerea ta, pe site și pagină de Facebook, nu mai sunt doar cifre si statistici ci persoane reale, cu care poti personaliza relația și te poti conecta constant, prin mesaje potrivite.
There are no pages participated by this user.
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts