Firme Promovate

Pagini

  1.   Siguranta & Protectie
  2.    Public
Zero amenzi. Suntem alegerea ideala, daca iti doresti siguranta, eficienta si o buna comunicare. De 3 ani pe piata, servicii ireprosabile, recomandati de mai mult de 100 de clienti. Suntem alegerea...
Zero amenzi. Suntem alegerea ideala, daca iti doresti siguranta, eficienta si o buna comunicare.

De 3 ani pe piata, servicii ireprosabile, recomandati de mai mult de 100 de clienti. Suntem alegerea ideala, daca iti doresti siguranta, eficienta si angajati care sa se simta protejati.

Ce beneficii ai daca lucrezi cu noi:

1. Investitie redusa: costurile sunt intotdeauna mai mici atunci cand previi, decat daca trebuie sa tratezi sau sa remediezi
2. Prevenire accidente: o buna organizare a locului de munca si instruirea angajatilor reduc riscul producerii accidentelor de munca
3. Protectie angajati: asigurarea echipamentelor si mijloacelor adecvate pentru siguranta angajatilor
4. Siguranta: locuri de munca sigure si productive.

Procedura de lucru:

Activitatea noastra se desfasoara pe 3 directii:

1. inainte de control:
- implementam un sistem de management in domeniile SSM/PSI
- ne asiguram ca in domeniile SSM/PSI toti clientii nostri se conformeaza cerintelor legale
- instruirea si informarea angajatilor in domeniile SSM/PSI

2. in timpul controlului:
- asistenta la control

3. dupa control:
- consultanta in vederea indeplinirii masurilor dispuse de autoritati
- elaborarea si depunerea raspunsului catre autoritati
- evidenta controalelor si a stadiului masurilor dispuse

Servicii complete:

Intocmire dosar SSM: documente de organizare si functionare; teste de evaluare particularizate pe functii; elaborarea instructiunilor de securitate specifice locurilor de munca; elaborarea conventiei privind masurile de securitate si sanatate in munca incheiate cu partenerii; elaborarea tematicilor de instruire.

Evaluare riscuri: evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; intocmirea planului de prevenire si protectie.

Intocmire dosar PSI: documente pentru pregatirea si instruirea salariatilor; decizii; elaborarea documentelor conform legislatiei privind apararea impotriva incendiilor; elaborarea planurilor de evacuare; elaborarea planurilor de interventie.

Organizarea activitatii de prevenire SSM: consultanta de specialitate; instruirea si testarea salariatilor; cercetarea accidentelor de munca.

Asistenta la control: asistenta la controalele Inspectoratelor Teritoriale de Munca; asistenta la controalele Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta.

Organizarea activitatii PSI: instruirea si testarea salariatilor; verificarea cunoasterii/ aplicarii a atributiiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul PSI.
There are no pages participated by this user.
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts