Detalii
Ne jucam, exploram, ne bucuram ! Brodam aproape orice pe aproape orice suport textil sau piele. Ne dorim sa gasim col...
Ne jucam, exploram, ne bucuram !

Brodam aproape orice pe aproape orice suport textil sau piele. Ne dorim sa gasim colaboratori care au nevoie sa personalizeze obiecte prin broderie si impreuna sa facem obiecte care sa atraga atentia. Pe langa activitatea de broderie personalizata realizam si propriile noastre obiecte pentru copii si familie.

Am inceput cu cartile senzoriale pentru ca sustinem activitatea de citire a cartilor in familie impreuna cu bebelusii cei mai mici si am vrut neaparat ca acestia sa aiba cartea lor. Credem cu tarie ca daca un copil este familiarizat de timpuriu cu obiectul "carte" acesta va citi si mai tarziu din placere.

Asadar realizam: carti senzoriale, perne personalizate, paturici, tricouri personalizate, stelute, decoratiuni umplute cu lavanda cultivata in Romania si alte cateva lucruri. Impreuna cu cei care au nevoie putem crea dupa ideile lor obiecte speciale, unice. Suntem la inceput si pornim cu increderea ca facem lucruri frumoase si rezistente.
Mai mult
Fotografii recente
Oferte din Catalog
Link a fost copiat in clipboard
Filtru cronologie:
Postare fixata
Activitati recente
Nu exista activitati
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts