Firme Promovate

Pagini

 1.   Marketing & Publicitate
 2.    Public
Turul nostru virtual 3D iti aduce orice spatiu la un click distanta Vrei sa iesi in fata concurentei tale, sa cresti exponential numarul celor care iti viziteaza locatia, sa te conectezi mai bine c...
Turul nostru virtual 3D iti aduce orice spatiu la un click distanta

Vrei sa iesi in fata concurentei tale, sa cresti exponential numarul celor care iti viziteaza locatia, sa te conectezi mai bine cu clientii tai si in acelasi timp, sa investesti mai putin efort si sa folosesti timpul tau si al echipei tale intr-un mod mult mai inteligent?

Ei bine, este timpul sa implementezi cel mai inovativ instrument de marketing: turul virtual 3D interactiv. In baza unei vaste experiente acumulate in peste 15 ani de consultanta de business, echipa 3DVSS, te ajuta nu doar cu realizarea fizica a turului virtual 3D interactiv, ci si cu crearea intregii strategii de marketing aferenta utilizarii intregului sau potential in favoarea afacerii tale.

In 2019, 4 din 5 consumatori au folosit motorul de cautare Google pentru a gasi o informatie despre o locatie si in peste 90% din cazuri, Google a favorizat informatiile de tip tur virtual.

Acest lucru inseamna ca daca atunci cand ei cauta astfel de informatii, nu le este prezentata afacerea ta, cu siguranta este prezentata cea a competitorilor tai.

Asadar puteti astepta concurenta sa v-o ia inainte sau putem sa stabilim o prima discutie in care sa aflati cum sa folositi acest instrument magic
Contabilitate completa pentru SRL-uri, PFA-uri, ONG-uri, expert contabil. Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti Sector 3, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati...
Contabilitate completa pentru SRL-uri, PFA-uri, ONG-uri, expert contabil.

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti Sector 3, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Suntem o echipa de profesionisti formata din experti contabili, economisti si specialisti resurse umane si oferim servicii de contabilitate prompte si competente, bazate pe solutii individualizate care sa conduca la dezvoltarea afacerii pe care o conduceti.

Cu siguranta este bine stiut de fiecare dintre noi faptul ca orice afacere, mai mica sau mai mare, aflata la inceput sau in plina activitate, implica ca pe partea financiar contabila sa se apeleze la serviciile unui expert contabil sau a unei firme de contabilitate externalizata.

In momentul de fata, profesia contabila s-a dzvoltat foarte mult si a capatat foarte multe valente, astfel ca un expert contabil ofera servicii atat din sfera competentelor sale cat si din alte domenii cum ar fi cel juridic, de resurse umane, etc.

Tarifele de contabilitate sunt negociabile in functie de volumul documentelor. Puteti vizualiza pagina noastra de servicii.

Cu o experienta in diverse domenii de activitate, echipa noastră se implică pentru a rezolva și a face față provocărilor complexe și cerințelor dumneavoastră. Comunicarea cu clienții este foarte importantă pentru noi.

Profilul clientilor nostri este variat si reprezinta o gama larga de domenii: magazine comert online, servicii de transport, productie, servicii it, consultanta, cabinete de avocati, cabinete medicale, servicii de turism, profesori, cabinete veterinare etc atat pentru SRL–uri cat si pentru PFA–uri

Am reusit sa furnizam servicii calitative de contabilitate financiara, expertiza contabila, consultanta fiscala si salarizare tuturor clientilor nostri.

Avantajele colaborarii cu ACHR sunt:

- Eliminarea costurilor salariale si a impozitelor care se vor achita pentru angajatii specializati;
- Eliminarea cheltuielilor cu spatiu, birotica, mobilier;
- Reducerea completa a cheltuielilor cu deplasarile catre autoritatile statului;
- Eliminarea costurilor si timpului alocat achizitionarii unor programe de evidenta contabila;
- Eliminarea costurilor si a timpului alocat pentru semnatura electronica necesara depunerii declaratiilor online si vizualizarii Spatiului Privat Virtual;
- Evitarea amenzilor si penalitatilor ce pot fi din lipsa de profesionalism;
- Experienta personalului nostru specializat in domeniu, care cauta tot timpul cele mai bune solutii in vederea minimizarii taxelor si impozitelor datorita experientei acumulate in timp;
- Adaptarea procedurilor contabile la noutatile legislative;
- Asistenta permanenta in cazul controalelor financiare, fiscale;
- Respectarea termenelor de depunere a declaratiilor ce revin in sarcina prestatorului;

De ce noi ?
Oferim servicii contabile de calitate, avem experienta de peste 10 ani in a lucra cu clientii, avem experienta în relatia cu autoritatile statului, avem proceduri de lucru adaptabil pentru fiecare client in parte, va putem ajuta si pentru alte activitati administrative, avem solutii de optimizare fiscala.

Apelați cu încredere la specialiștii ACHR!
 1.   Internet & Servicii web
 2.    Public
Va așteptăm să lucrăm împreună pentru realizare site. Putem fi alături de dumneavoastră de la achiziționarea domeniului și până când web site-ul dumneavoastră apare în rezultatele căutărilor din googl...
Va așteptăm să lucrăm împreună pentru realizare site. Putem fi alături de dumneavoastră de la achiziționarea domeniului și până când web site-ul dumneavoastră apare în rezultatele căutărilor din google, yahoo sau Bing. Echipa noastră vă oferă servicii de găzduire web, realizare site și promovare pe internet folosind cele mai moderne instrumente online.

Pentru că dorim să fim cât mai transparenți și să nu vindem promisiuni, plata pentru proiectele realizate de noi se face după ce clientul este mulțumit.

Vizualizat portofoliu cu proiectele noastre: https://www.creare-site-web.com/portofoliu/
 1.   Siguranta & Protectie
 2.    Public
Zero amenzi. Suntem alegerea ideala, daca iti doresti siguranta, eficienta si o buna comunicare. De 3 ani pe piata, servicii ireprosabile, recomandati de mai mult de 100 de clienti. Suntem alegerea...
Zero amenzi. Suntem alegerea ideala, daca iti doresti siguranta, eficienta si o buna comunicare.

De 3 ani pe piata, servicii ireprosabile, recomandati de mai mult de 100 de clienti. Suntem alegerea ideala, daca iti doresti siguranta, eficienta si angajati care sa se simta protejati.

Ce beneficii ai daca lucrezi cu noi:

1. Investitie redusa: costurile sunt intotdeauna mai mici atunci cand previi, decat daca trebuie sa tratezi sau sa remediezi
2. Prevenire accidente: o buna organizare a locului de munca si instruirea angajatilor reduc riscul producerii accidentelor de munca
3. Protectie angajati: asigurarea echipamentelor si mijloacelor adecvate pentru siguranta angajatilor
4. Siguranta: locuri de munca sigure si productive.

Procedura de lucru:

Activitatea noastra se desfasoara pe 3 directii:

1. inainte de control:
- implementam un sistem de management in domeniile SSM/PSI
- ne asiguram ca in domeniile SSM/PSI toti clientii nostri se conformeaza cerintelor legale
- instruirea si informarea angajatilor in domeniile SSM/PSI

2. in timpul controlului:
- asistenta la control

3. dupa control:
- consultanta in vederea indeplinirii masurilor dispuse de autoritati
- elaborarea si depunerea raspunsului catre autoritati
- evidenta controalelor si a stadiului masurilor dispuse

Servicii complete:

Intocmire dosar SSM: documente de organizare si functionare; teste de evaluare particularizate pe functii; elaborarea instructiunilor de securitate specifice locurilor de munca; elaborarea conventiei privind masurile de securitate si sanatate in munca incheiate cu partenerii; elaborarea tematicilor de instruire.

Evaluare riscuri: evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; intocmirea planului de prevenire si protectie.

Intocmire dosar PSI: documente pentru pregatirea si instruirea salariatilor; decizii; elaborarea documentelor conform legislatiei privind apararea impotriva incendiilor; elaborarea planurilor de evacuare; elaborarea planurilor de interventie.

Organizarea activitatii de prevenire SSM: consultanta de specialitate; instruirea si testarea salariatilor; cercetarea accidentelor de munca.

Asistenta la control: asistenta la controalele Inspectoratelor Teritoriale de Munca; asistenta la controalele Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta.

Organizarea activitatii PSI: instruirea si testarea salariatilor; verificarea cunoasterii/ aplicarii a atributiiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul PSI.
 1.   Cariera & Loc de munca
 2.    Public
Excelenta in servicii de recrutare, administrare personal si consultanta organizationala Suntem o agentie de selectie si plasare personal care promoveaza parteneriate pe termen lung si vine in spr...
Excelenta in servicii de recrutare, administrare personal si consultanta organizationala

Suntem o agentie de selectie si plasare personal care promoveaza parteneriate pe termen lung si vine in sprijinul organizatiilor cu solutii rapide si ingenioase. Ne-am nascut in anul 2006 si, de atunci, am crescut in calitate si eficienta, in prezent echipa noastra de colaboratori fiind pregatita pentru a face fata unor proiecte si provocari complexe.

De ce noi?

Pentru ca reusim intotdeauna sa descoperim noi canale si solutii creative care ne ajuta sa depasim mediul conventional in ceea ce priveste identificarea candidatilor potriviti pentru fiecare partener.

De ce sa fiti partenerii nostri?

Pentru ca grija voastra este sa va dezvoltati afacerea, iar grija noastra este sa va oferim oameni competitivi si pregatiti, pentru a va ajuta sa va atingeti scopul. Daca ne-ati cautat, inseamna ca ati inteles valoarea crescuta si beneficiul serviciilor de selectie si recrutare externalizate.

Viziunea noastra:

Suntem in egala masura interesati de experienta si cunostintele candidatilor selectati, insa ne consideram si promotorii talentelor nedescoperite, prin care ajutam organizatia sa isi formeze o rezerva de candidati valorosi in care sa investeasca, pentru a-i transforma in angajati ideali pe termen mediu si lung.

Misiunea noastra:

Sa sprijinim , pe de o parte, organizatiile sa identifice candidati potriviti pentru a dezvolta echipe performante iar, pe de alta parte, sa consiliem aplicantii care ne crediteaza cu increderea lor, orientandu-i in dezvoltarea profesionala.
 1.   Fotografie & Videografie
 2.    Public
Buna! Sunt Alina si sunt fotograf de portret. Stiu ce inseamna frumusetea si o pot vedea si pe a ta! Probabil te gandesti ca nu esti  fotogenica. Stai linistita, aud acest lucru de la majoritate...
Buna! Sunt Alina si sunt fotograf de portret.

Stiu ce inseamna frumusetea si o pot vedea si pe a ta!

Probabil te gandesti ca nu esti  fotogenica. Stai linistita, aud acest lucru de la majoritatea clientelor mele si cred ca nimeni nu se naste fotogenic  - aici intervin eu ca si fotograf profesionist de portret. Iti promit ca sesiunea ta foto va fi una lipsita de stress si ca te voi ghida pe intreg parcursul ei astfel incat sa obtinem cele mai frumoase portrete cu tine.

Te vom machia, te vom coafa si vom alege hainele care te fac sa te simti frumoasa si sa poti transmite aceasta frumusete si in imaginile tale. Vei experimenta ceea ce inseamna sa fii model pentru o zi si iti vei da seama ca poti fi acel model ori de cate ori iti doresti.

Vreau sa te fotografiez pe tine, pe mama ta, sora ta, fiica ta sau prietena ta cea mai buna. Imi doresc sa te uiti la fotografiile tale si sa exclami "Wow, asta sunt eu! Sunt atat de frumoasa!"

Vino sa existi in fotografii pentru tine si pentru cei dragi tie!
Orice firma care este in cautarea unui colaborator pe partea de contabilitate cauta avantaje fiscale si siguranta pe termen lung. Experienta si cunostintele noastre in domeniu vor ajuta la succesul si...
Orice firma care este in cautarea unui colaborator pe partea de contabilitate cauta avantaje fiscale si siguranta pe termen lung. Experienta si cunostintele noastre in domeniu vor ajuta la succesul si buna functionare a business-ului dvs. Punem la dispozitia clientilor experienta vasta de care ne bucuram in domeniul financiar- contabil.

Ne identificam a fi o echipa profesionista, prompta, ce ofera pachete complete pe partea de contabilitate in Bucuresti. Iti stam la dispozitie cu servicii de contabilitate Bucuresti, servicii de fiscalitate, de afaceri, de personal, salarizare si infiintati firme.

Vei simti un plus in afacerea ta si vei fi sfatuit profesional pentu a alege cele mai bune optiuni. Ne propunem sa participam activ la dezvoltarea business-ului tau.
 1.   Casa & Gradina
 2.    Public
Natura și arta împreună! Câteodată, peisajul este mai mult decât ceea ce putem vedea. Este despre a simți, despre a trăi emoția locului, despre a ne bucura de fiecare aspect al naturii. Îmbinare...
Natura și arta împreună!

Câteodată, peisajul este mai mult decât ceea ce putem vedea. Este despre a simți, despre a trăi emoția locului, despre a ne bucura de fiecare aspect al naturii.

Îmbinarea perfectă dintre elementele imateriale precum lumina, temperatura, sunetul, mirosul care conturează și dau personalitate nativă locului, și colțul cu plante integrat în armonie cu aceste elemente conduc către un nou mod de a privi arhitectura peisageră – îmbinarea dintre artă și natură.

Aducem natura mai aproape de tine prin concepte, texturi și tehnici inovative oriunde ești. De la grădini verticale ce aduc un aer proaspăt la birou, acasă sau în locul preferat în care-ți bei cafeaua, licheni stabilizați prin care îți poți lăsa liberă creativitatea, acoperișuri verzi, piscine ecologice, tablouri vii și multe accesorii pentru fiecare spațiu verde.

Privește peisajul în toate formele sale!
De 15 ani oferim cu profesionalism servicii de Contabilitate, Resurse Umane, Audit, Consultanta fiscala, Expertiza Contabila, Servicii Juridice, Redresare de Business, Salarizare, Recrutare. Suntem un...
De 15 ani oferim cu profesionalism servicii de Contabilitate, Resurse Umane, Audit, Consultanta fiscala, Expertiza Contabila, Servicii Juridice, Redresare de Business, Salarizare, Recrutare. Suntem un punct de sprijin, atat pentru companiile romanesti, cat si pentru cele straine, in drumul lor catre performanta si eficienta.

AS GROUP este o companie de top din România în aria serviciilor contabile, expertiză contabilă - judiciară şi extrajudiciară, fuziuni şi lichidări de societăţi, consultanţă fiscală, financiară şi de business, salarizare şi audit financiar, servicii juridice. Compania s-a născut în urmă cu 15 ani dintr-o iniţiativă îndrăzneaţă şi a devenit o afacere de succes prin dedicarea totală a managementului şi a angajaţilor noştri.

Evoluţia continuu ascendentă a firmei şi renumele dobândit se datorează unei activităţi susţinute guvernată de principii de bază precum: identificarea şi îndeplinirea cerinţelor clienţilor noştri, calitatea în afaceri, etica în afaceri, creşterea responsabilităţii fiecărui angajat pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor prestate, experienţă acumulată, pregătire şi profesionalism.

Prin sloganul Your business culture, vrem să facem mai vizibilă viziunea noastră de business, aceea de a le oferi clienţilor noştri soluţii de dezvoltare a afacerii pe care să le acceseze oricând şi de care să beneficieze pe termen lung. Ne propunem să îl asistăm pe client, ca şi cum am face parte din echipa lui. Suntem mândri că avem competenţele necesare să facem acest lucru şi chiar mai mult, pentru a le oferi cele mai bune variante clienţilor noştri.

În acest business cea mai mare şi dificilă provocare este să obţii rezultate măsurabile în adevăratul sens al cuvântului, iar experienţa ultimilor ani a demonstrat că acest lucru este posibil doar printr-o abordare personalizată a fiecărui client în parte.

Obţii rezultate măsurabile cu AS GROUP

Conceptul nostru de business este de a oferi servicii integrate care transcend graniţa fenomenului contabil fiind percepuţi deseori ca nişte adevăraţi parteneri de business care pun la dispoziţia antreprenorilor soluţii măsurabile şi personalizate cu o echipă specializată.
 1.   Internet & Servicii web
 2.    Public
Servicii si solutii IT integrate pentru companii. Axa IT ofera servicii si solutii IT integrate, catre companii. AXA IT face parte dintr-un gup, alaturi de alte firme care ofera servicii complem...
Servicii si solutii IT integrate pentru companii.

Axa IT ofera servicii si solutii IT integrate, catre companii.

AXA IT face parte dintr-un gup, alaturi de alte firme care ofera servicii complementare - advertising si media, software development, infrastructura, servicii de securitate.

Asiguram servicii garantate, organizate in pachete flexibile, adaptate bugetelor existente, contribuind la scaderea costurilor totale dedicate IT-ului si la stabilitatea operatiunilor clientilor nostri.

Suntem prezenti in domeniul externalizarii de servicii IT de peste sase ani. Avem experienta si un portofoliu relevant in furnizarea de servicii adaptate fiecarui clientt.

Servicii oferite:

Mentenata: ne ocupam de toate actualizarile, antivirusul, securitatea si monitorizarea, veti sti ca sistemele dumneavoastra sunt functionale in fiecare zi.

Helpdesk & Support: Tehnicienii nostri vor ajuta utilizatorii prin telefon, sesiuni la distanta sau vizite la birou. Dispuneti de suport tehnic de calitate rapid.

Consultanta: Mentinem documentatia si analiza detaliata a sistemelor dumneavoastra si va oferim un status in timp real al sitemelor detinute

Server & Netrork support: Gestionam si monitorizam infrastructura it centrala pentru a va mentine afacerea fara intreruperi

Desktop & User support: Un birou de asistenta eficient si prietenos pentru a sprijinii utilizatorii in activitatile zilnice

Securitate si Protectie antivirus: Pastrati-va statiile de lucru, serverele si datele companiilor in siguranta, cu securitate de antreprenor si protectie impotriva virusilor

Backup si Recuperare: Protejati-va afacerea de pierderi de date catastrofice si de productivitate cu backup-uri simple, puternice si automate

Email si Servicii cloud: Puneti-va e-mail, documente, calendare si contacte ale companiei intr-un cloud sigur

Gestionarea serviciilor IT: Suport cuprinzator, monitorizare si consultanta intr-un mod cat mai facil si simplificat
 1.   Fotografie & Videografie
 2.    Public
Salutare, eu sunt Alex si sunt fotograf nunta profesionist. Sunt reprezentatul firmei Belle Art Photography, firma prin care ofer tuturor clientilor mei servicii profesionale de fotografie de evenimen...
Salutare, eu sunt Alex si sunt fotograf nunta profesionist. Sunt reprezentatul firmei Belle Art Photography, firma prin care ofer tuturor clientilor mei servicii profesionale de fotografie de evenimente. Pentru ca fotografiile mele inseamna emotie si trairi adevarate, te provoc sa vezi cum te pot surprinde asa cum esti tu alaturi de familia ta. Iubesc sa creez amintiri pentru voi si mi-as dori tare mult sa va aflu povestea. Astfel o pot asterne in imagini de care sa va bucurati pentru tot restul vietii. Imaginile mele nu inseamna doar emotie si dragoste, ele inseamna totodata calitate, atentie la detalii, un serviciu sigur oferit de un fotograf cu experienta. Va astept pe www.bellefoto.ro pentru mai multe detalii!
 1.   Afaceri locale
 2.    Public
Best Amanet Auto este compania ce ofera credite cu garantie auto pentru companii indiferent de forma de organizare ( SRL, PFA, II, CMI, ONG) si pentru persoane fizice. Cu comisioane decente, termen s...
Best Amanet Auto este compania ce ofera credite cu garantie auto pentru companii indiferent de forma de organizare ( SRL, PFA, II, CMI, ONG) si pentru persoane fizice.
Cu comisioane decente, termen scurt de rezolvare a solicitarilor si garantia pastrarii autoturismelor manetate in cele mai bune conditii in parcari monitorizate video si pazite uman permanent, Best Amanet Auto s-a dovedit a fi un partener de incredere in aceste timpuri destul de dificile.
Best Amanet Auto detine puncte de lucru in Satu Mare, Baia Mare, Oradea si Cluj Napoca si ofera servicii in toata zona de N-V a tarii prin deplasarea consultantilor la sediul clientilor pentru evaluare si negociere.
 1.   Marketing & Publicitate
 2.    Public
Conținut deștept pentru branduri curajoase!
 1.   Afaceri locale
 2.    Public
Bunatati Romanesti este un marketplace 100% romanesc ce isi propune sa sustina micii producatori locali de produse agroalimentare, conectandu-i direct cu clientii dornici sa savureze gustul autentic a...
Bunatati Romanesti este un marketplace 100% romanesc ce isi propune sa sustina micii producatori locali de produse agroalimentare, conectandu-i direct cu clientii dornici sa savureze gustul autentic al produselor naturale. Esti un mic producator local si ai nevoie de suport ca sa-ti cresti vanzarile si in mediul online? Te ajutam sa-ti creezi propriul magazin pe platforma noastra si astfel, vei avea acces la o piata de desfacere extinsa si vei fi vizibil in randul potentialilor clienti, interesati de produse ca ale tale.

Vino pe marketplace-ul Bunatati Romanesti pentru a descoperi gustul autentic al produselor românești naturale, certificate bio/atestate tradițional, pregătite cu mult drag de producătorii locali.
 1.   Medicina & Sanatate
 2.    Public
Sunt Irina, psiholog clinician cu formare in psihoterapie analitica si psihologie organizationala, formator si mama de doi frumosi mici. Am lucrat dintotdeauna cu oameni. Intr-un fel sau chiar in m...
Sunt Irina, psiholog clinician cu formare in psihoterapie analitica si psihologie organizationala, formator si mama de doi frumosi mici.

Am lucrat dintotdeauna cu oameni. Intr-un fel sau chiar in multe feluri, am facut terapie relationala de cand ma stiu, dar in cabinet simt ca am crescut cel mai mult.

Am inteles ca terapeutul nu are decat un rol mic in modificarile care survin in vietile celor ce decid sa faca un travaliu terapeutic, dispusi sa isi comunice trairile si adevarul pe de-a-ntregul si sa il primeasca in schimb, fara (pre)judecati si cu empatie.

Am inteles ca ne vindecam si ne repozitionam pe drumul nostru in baza relatiei terapeutice. Ea e cea care trebuie sa se dezvolte in mod natural, autentic si activ, pentru a ajunge la constientizari si, mai departe, la schimbari.

Uneori vietile ajung intr-un punct in care drumul pare prea stramt, eforturile noastre par prea mari, ne simtim responsabili pentru generatiile care urmeaza, realizam ca ceea ce traim pare sa fie o replica a ceea ce deja am trait in propria familie, e prea multa durere si prea putina intelegere in jur, totul pare absurd sau pierdut.

Pentru toate aceste motive e nevoie de constientizare, de o perspectiva globala, de suport si de o reevaluare a ceea ce e important.

Servicii oferite: Consiliere psihologica individuala; Consiliere de cuplu; Consiliere pre si postnatala; Consiliere parentala; Evaluari psihologice; Psihoterapii scurte.
 1.   Medicina & Sanatate
 2.    Public
Cabinetul individual de psihologie Puchea Liliana isi defineste activitatea prin profesionalism, seriozitate si eficienta in abordarea problematicii psihologice si psihopatologice, oferind servicii de...
Cabinetul individual de psihologie Puchea Liliana isi defineste activitatea prin profesionalism, seriozitate si eficienta in abordarea problematicii psihologice si psihopatologice, oferind servicii de consiliere si psihoterapie adaptate nevoilor si specificului fiecarui individ si categoriei de virsta din care face parte(copii, adolescenti, adulti). Accesibilitatea serviciilor de psihoterapie reprezinta un principiu de baza al activitatii cabinetului.

Psihoterapia sau consilierea psihologica poate fi un sprijin valoros pentru tine in situatii ca: dificultati in luarea deciziilor, gasirea resurselor pentru a face fata unor situatii dificile din viata ta, pierderea stimei de sine, separare sau divort, pierderea unei persoane dragi si altele.

Orice suferinta interioara poate constitui motivul pentru care orice persoana se poate adresa psihologului.

Servicii oferite
- psihoterapie si consiliere individuala;
- dezvoltare şi optimizare personală pentru adulţi, studenţi, adolescenţi şi copii;
- evaluare, consiliere si psihoterapie pentru copii si adolescenti;
- psihoterapie si consiliere de cuplu si de familie;
- consiliere pre si post natala.
 1.   Medicina & Sanatate
 2.    Public
Deschidem calea catre sanatate! Centrul de Informare si Indrumare Medicala este un proiect de suflet, nascut din dorinta de a va facilita accesul la cei mai buni medici specialisti din Romania, ast...
Deschidem calea catre sanatate!

Centrul de Informare si Indrumare Medicala este un proiect de suflet, nascut din dorinta de a va facilita accesul la cei mai buni medici specialisti din Romania, astfel incat sa fiti consiliati profesionist in alegerea medicului potrivit, si a celor mai bune servicii medicale, in cel mai scurt timp posibil.

Iti facilitam accesul catre cei mai buni specialisti in domeniu, scurtand timpii de asteptare si fiind intotdeauna increzatori in personalul care iti evalueaza starea de sanatate si iti ofera cele mai bune solutii medicale pentru problema ta de sanatate.Pe scurt, te ajutam sa ajungi la cei mai buni doctori si terapeuti si suntem alaturi de tine in tot acest timp.

Ne vom folosi abilitatile de comunicare, relationare si organizare, precum si experienta de cadre medicale, ca tu sa-ti rezolvi problemele medicale cat mai repede si usor.

Te invitam sa descoperi serviciile noastre si pachetele de produse pe care le poti achizitiona conform nevoilor tale.

Avem ca obiectiv dezvoltarea continua a serviciilor pe care le vom oferi clientilor nostri.

Moto-ul nostru este: "Ne tratam clientii asa cum am vrea sa fim tratati noi insine"
 1.   Medicina & Sanatate
 2.    Public
Cat de multumit esti de dantura & zambetul tau? Clinica Smile Makers reprezinta locul in care medicina dentara este facuta cu multa pasiune si dedicare pentru un zambet mai mult decat sanatos, mai...
Cat de multumit esti de dantura & zambetul tau?

Clinica Smile Makers reprezinta locul in care medicina dentara este facuta cu multa pasiune si dedicare pentru un zambet mai mult decat sanatos, mai mult decat frumos... un ZAMBET plin de incredere si "alb ca zapada".

Cum facem asta? Printr-o abordare eficienta si respectand pasii necesari pentru un tratament corect pe termen lung. Intodeauna primul pas este evaluarea dentara si analiza unei radiografii si o discutie sincera cu pacientul despre ceea ce isi doreste.

Daca o persoana isi doreste transformarea estetica a danturii, in prima faza se vor face simulari si tratamente provizorii pana la stabilirea tratamentului definitiv. Tu ce iti doresti cel mai mult pentru dantura ta?
 1.   Afaceri locale
 2.    Public
Coloseum Green Solutions va ofera doar produse de cea mai buna calitate, la preturi foarte competitive, importate exclusiv din UE. Oferim transportul marfii direct in santierul dumneavoastra, oriunde ...
Coloseum Green Solutions va ofera doar produse de cea mai buna calitate, la preturi foarte competitive, importate exclusiv din UE. Oferim transportul marfii direct in santierul dumneavoastra, oriunde in tara. Consilierea asupra alegerii corecte a materialelor si suportul tehnic, sunt gratuite. Efectuam teste ale produselor si oferim mostre, la cerere.

Gama de materiale:

Adezivi și sigilanți: siliconici, poliuretanici, MS-polimeri, acrilici, sigilanți rezistenți la foc, diverse tipuri de spumă poliuretanică, materiale auxiliare - import Belgia și Elveția;

Sistem de lipire a panourilor pe fațade (adeziv pe bază de MS-polimeri) - import Belgia;

Panouri HPL pentru o multitudine de aplicații: de la mobilier pentru bucătării, băi, școli, birouri și hoteluri, mobilier pentru rulote și bărci, amenajări pentru restaurante, cafenele, până la placări exterioare, placări de pereți, preți curbi, tavane false, uși, pardoseli modulare supra-înălțate - import Italia;

Panouri compozite din aluminiu pentru placări exterioare - import Marea Britanie;

Membranehidro izolante pentru fațade si acoperisuri, din cauciuc EPDM pentru exterior și din cauciuc butilic pentru interior - import Germania;

Materiale de impregnare pentru impermeabilizarea suprafețelor exterioare ale pereților, lăsându-le permeabile la vaporii de apă și contribuind la păstrarea aspectului original al acestora - import Belgia;

Materiale de placare și protecție acoperișuri, pentru sigilarea impermeabilă a îmbinărilor, protecția , repararea, renovarea și întreținerea învelitorilor de acoperiș, din tablă, beton, fibrociment, etc - import Belgia;

Membrane pentru impermeabilizare:

Bituminoase - cu diverse finisaje exterioare (nisip, ardezie, polietilenă, aluminiu sau auto-adeziv), cu armătură din fibre de poliester, poliester ranforsat, fibră de sticlă sau aluminiu și mastic din bitum polimeric, bitum modificat cu elastomer, bitum auto-adeziv - import Spania;

Sintetice - pe bază de PVC plastifiat, ranforsate cu armătură din poliester sau fibră de sticlă, rezistente la UV - import Spania;

Izolație termică: dale izolatoare (placă rigidă din beton poros și o bază din polistiren extrudat) și panouri rigide din polistiren extrudat cu mai multe finisări - import Spania;

Drenaje și geotextile - import Spania;

Diverse tipuri de membrane și materiale pentru izolare acustică - import Spania;

Tehnologii de etanșeizare a îmbinărilor la construcțiile din beton - sisteme de sigilare Pentaflex, benzi de rosturi Kunex - import Germania;

Sisteme de fixare: șuruburi pentru tâmplărie PVC, șuruburi montaj rame, șuruburi pentru lemn, adezivi injectabili pentru fixări chimice - import Germania;

Folii speciale:

Folie comutabilă - o folie opacă care conectată la o sursă de curent electric devine instantaneu transparentă, în variantă auto-adezivă sau fără adeziv, ideală pentru sticlă laminată sau geam termopan - import Marea Britanie;

Folie pentru proiecție din spate - pentru crearea de ecrane inteligente pentru vitrine, show rooms, săli de expoziție, săli de ședințe, muzee, aeroporturi, gări, etc - import Germania.
 1.   Medicina & Sanatate
 2.    Public
Mult mai mult decât un simplu check-up Construim un nou sistem funcțional inovativ pentru tratarea pacientului, care combină medicina modernă și analizele medicale de ultimă tehnologie cu o abordar...
Mult mai mult decât un simplu check-up

Construim un nou sistem funcțional inovativ pentru tratarea pacientului, care combină medicina modernă și analizele medicale de ultimă tehnologie cu o abordare holistic-funcțională de care oricine, oriunde, poate beneficia.

Complete Health Control este un program complex, complet, de urmărire și susținere medicală în aprofunzime a stării de sănătate a fiecărei persoane în parte, pe termen lung.

5 STEP’S PROGRAMM:

STEP 1: Istoric personal și familial complex, investigarea simptomelor existente
STEP 2: Analize medicale de ultimă generație, evaluarea deficiențelor existente la nivel celular
STEP 3: Identificarea cauzelor complementare patologiei
STEP 4: Personalizarea programului terapeutic
STEP 5: Susținere și mediere medicală pe toată durata programului

Scopul nostru este să îmbunătățim starea de sănătate a pacienților noștri prin depistarea, prevenirea și remedierea cauzelor mult mai profund, la nivel molecular.

Ne concentrăm pe controlul și înțelegerea proceselor celulare fundamendale, a efectelor genetice și epi-genetice (mediu înconjurător, stres, nutriție etc) care afectează sănătatea și care pot duce, într-un final, la boală.

Atât la nivel de prevenție și diagnosticare cât și la nivel terapeutic, scopul nostru este de a regla echilibrul biochimic la nivel celular și de a restabili starea de sănătate a fiecărui pacient în parte.
Nu exista pagini create in acest site. Fii primul care creeaza una!
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts