Firme Promovate

Pagini

  1.   Siguranta & Protectie
  2.    Public
Protejam astazi zambetul de maine. Cine suntem: Suntem ingineri de profesie. Ingineri de Securitate si Sanatate in Munca (Ingineri de Protectia Muncii - Evaluare Riscuri - PSI si SU). Tineri, dina...
Protejam astazi zambetul de maine.

Cine suntem: Suntem ingineri de profesie. Ingineri de Securitate si Sanatate in Munca (Ingineri de Protectia Muncii - Evaluare Riscuri - PSI si SU).
Tineri, dinamici, eficienti, pasionati de ceea ce facem. Suntem 18 acum si ne dezvoltam.
Misiune: Noi urmarim sa obtinem rezultate complete, solide, durabile, satisfacatoare.
Obiectivul nostru este: satisfactia partenerilor fata de rezultatele obtinute cu solutii furnizate de noi, dar si satisfactia noastra fata de aceleasi rezultate.
Modul prin care atingem acest obiectiv este progresul permanent si continuu prin formare si autoformare.
Excelam in performanta, pentru ca suntem profesionisti din pasiune.
Inginerul de protectia muncii si inspectorul de evaluare de riscuri SSM, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluarea riscurilor de accidente si boli profesionale in securitate si sanatate in munca, ofera consultanta SSM in probleme de protectia muncii si evaluare de riscuri.

Viziune: DE CE RSGE?

Pentru ca ne propunem:

- Sa dezvoltam cea mai eficienta echipa de Consultanta in Securitatea si Sanatatea in Munca si sa colaboram cu cei mai buni parteneri de pe piata;
- Performanta de top prin creatie si satisfactie continua;
- Sa fim cel mai potrivit si inovator mediu pentru dezvoltare profesionala si personala. Sa excelam in performanta, sa oferim servicii complete de consultanta si pentru, Protectie si Stingere Incendii, Situatii de Urgenta si Protectia Mediului.
- Dorim sa descurajam coruptia, chiar si la cel mai mic nivel, producand rezultate pertinente de nivel european.
There are no pages participated by this user.
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts