Detalii
Smart Senses există să te ajute să îți aduci aminte ce e cu adevărat important pentru tine! Te ajutăm să îți aduci am...
Smart Senses există să te ajute să îți aduci aminte ce e cu adevărat important pentru tine!

Te ajutăm să îți aduci aminte ce e cu adevărat important pentru tine

Zi de zi, milioane de oameni se pierd în rutina zilnică și uită ce e cu adevărat important pentru ei.

Știi deja povestea:

Poate ești studentul care a pornit la drum să excelezi, dar în fuga constantă să prinzi un curs, să plătești chiria sau să mai prinzi și tu câte un moment cu prietenii la un suc ai pierdut din vedere unde voiai să ajungi.

Poate ești părintele care a pornit la drum să-i oferi copilului tot ce ți-ai fi dorit tu să primești, de la jucării și haine până la afecțiune fără limite, dar în fuga constantă printre haine murdare, facturi, loc de muncă și cine mai știe câte ai pierdut din vedere unde voiai să ajungi

Poate ești antreprenorul care a pornit la drum cu următoarea idee care va schimba lumea, dar, la fel, în fuga constantă printre clienți, bicrocrație și multe alte treburi, ai pierdut din vedere unde voiai să ajungi.

E de multe ori povestea unui prieten, unei rude, unei persoane la care ții foarte mult sau chiar povestea ta… E povestea oricărui om care vrea să facă lucrurile cum trebuie dar de mult mai multe ori decât ar vrea e prins în vârtejul vieții de zi cu zi și uită. Oameni suntem, ne mai enervăm, ne obosim, ne aglomerăm și vrem să le facem pe toate să iasă bine.

Este și povestea mea! Și am descoperit un truc absolut fantastic. Dacă, măcar din când în când, am ceva care să-mi spargă șirul gândurilor, încep să îmi pun întrebări, să îmi amintesc de ce m-am pornit la drum și să revin cu toate eforturile către a ajunge la destinație. Cum? Simplu: Cu un #Reminder.

Ce este un #Reminder? Un #Reminder e un obiect cu încărcătură emoțională pe care, atunci când îl vezi, te scoate din rutină și îți aduce aminte ce e cu adevărat important pentru tine. Poate fi o poză cu cei dragi, un obiect cu o poveste fascinantă, un tatuaj și multe altele. Un #Reminder bun, în schimb, e ceva care îți transmite imediat cele mai importante lecții, valori și obiective.

Unde? Acolo unde te lovești constant cu el. Eu am descoperit că cel mai mișto loc pentru un #Reminder este în mașină/casă/birou. Mai mult, echipa Smart Senses a selectat niște mesaje foarte mișto cu încărcătură valorică și intelectuală pentru a ajuta și a inspira precum și cercetează constant ce alte mesaje am putea folosi. A luat aceste lecții și le-a transformat într-un obiect drăguț cu aromă plăcută care să fie lângă tine în viața de zi cu zi.

Așa s-a născut campania #ZenLaVolan și #Reminder și așa am pornit și noi la drum cu misiunea de a vedea într-o bună zi câte un odorizant inspirațional în fiecare mașină de pe șosea/ în fiecare birou și în fiecare casă.
Mai mult
Fotografii recente
Oferte din Catalog
Link a fost copiat in clipboard
Filtru cronologie:
Postare fixata
Activitati recente
Nu exista activitati
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts